|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petr Prielozny

|
Zaslal: út srpen 26, 2014 10:25 pm Předmět: Web designer??? |
|
|
Cau kluci,
hledame nekoho sikovneho kdo dela slusny webovky. Potrebujeme vytvorit slusny web pro Petra Petrase.
Najde se nekdo kdo ma volny cas a rad by pomohl Petrovi k jeho navratu? Chystaji se pro neho velke veci.
Diskuze below. Predem diky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petr Prielozny

|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 7:11 pm Předmět: Re: Web designer??? |
|
|
| Petr Prielozny napsal: | Cau kluci,
hledame nekoho sikovneho kdo dela slusny webovky. Potrebujeme vytvorit slusny web pro Petra Petrase.
Najde se nekdo kdo ma volny cas a rad by pomohl Petrovi k jeho navratu? Chystaji se pro neho velke veci.
Diskuze below. Predem diky. |
tak diky.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 7:29 pm Předmět: |
|
|
Ja teda webový stránky umím, ale opravdu nemám čas dělat webový stránky jentak zadarmo pro dobrej pocit :) to ten čas radši věnuju svýmu psovi a půjdu s nim na louku... Tvorba webu, pokud to chce člověk udělat kvalitne není otázka jednoho odpoledne, takže nepočitej, že se tu budou lidi předhánět aby mohli udělat kvalitní webový stránky za "Děkuju za podporu"...takhle to v dnešním světe bohužel uz nefunguje :D imho mě jídelníček a trénink taky zadarmo nikdo neudělá :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 6:37 am Předmět: |
|
|
OT povzdech:
Sorry, ale tenhle přístup dnešní doby kdy každej chodí s nataženou rukou je úžasnej.
"Je mi 16, umím hovno, sestavím ti blbej jídelníček, ale zaplať."
Pokud by si každej vštípil tohle "Pokud se vám daří, dávejte zpátky, vždycky se vám dařit nemusí." tak by na světě bylo trochu lépe.
BTW webovky neumím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 6:57 am Předmět: |
|
|
No ale když se mi nedaří a je mi 16, tak někomu sepíšu jídelníček, aby mi zaplatil a trochu
se mi dařilo, ne?
Tvorba webovek je práce jako každá jiná, zadarmo ji můžu udělat pro svoji holku nebo
bratrance, ale pro cizího člověka bych se na to zvysoka...
Já znám jiné přísloví: "když hledáš pomocnou ruku, podívej se na konec svojí pravice".
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 7:15 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | No ale když se mi nedaří a je mi 16, tak někomu sepíšu jídelníček, aby mi zaplatil a trochu
se mi dařilo, ne?
Tvorba webovek je práce jako každá jiná, zadarmo ji můžu udělat pro svoji holku nebo
bratrance, ale pro cizího člověka bych se na to zvysoka...
Já znám jiné přísloví: "když hledáš pomocnou ruku, podívej se na konec svojí pravice". |
Chudáci leváci
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 7:31 am Předmět: |
|
|
To smik: O víkendu budu malovat a stěhovat pokoj, mohl bys mi zadarmo přijet vymalovat a vystěhovat ten pokoj?...samozŕejmě když už tu budeš tak i umýt okna a když už budeš v tom, tak i umejt auto, očividně se ti daří, tak určitě rád budeš dávat zpátky....
Tyhle moralistický kecy jsou sice pěkný, ale možná proto, že webovky neumíš, nevíš, co všechno to obnáší a pak tu moralizuješ o tom, jak se chodí s nataženou rukou
Edit: kámoš automechanik mi taky neopraví auto jen za materiál, ale vždycky si rekne i neco za praci :) jde o to, že takhle by člověk dělal jen pro kamarády a dával zpátky všem co se přihlásej a za chvíli by nemel ani na rohlík :)
Edit2: pokud nechce webovky s adresou www . Petráš. Webhostingzdarma007turbo. cz, tak je potřeba i koupit hosting a zaregistrovat doménu a to se pohybuje okolo 1000Kč za rok :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 8:09 am Předmět: |
|
|
To Grimley:
víkendu budu malovat a stěhovat pokoj, mohl bys mi zadarmo přijet vymalovat a vystěhovat ten pokoj?...samozŕejmě když už tu budeš tak i umýt okna a když už budeš v tom, tak i umejt auto, očividně se ti daří, tak určitě rád budeš dávat zpátky...
nestav věci ad absurdum a nech si ten tvůj tón aka "moralistický kecy apod." pro sebe na to nejsem zvědavej. BTW daří se mi a zpátky dávám, ale to ty nemůžeš ve své mladické nerozvážnosti pochopit
Co obnáší webovky, nějakou páru o tom mám, kdysi dávno jsem si je dokázal v Joomle vytvořit, ale odborník nejsem.
Když pod videologem Petra Petráše, vypustil Petr Prielozny myšlenku, že se mu pokusí pomoct s návratem, to bylo plácání po ramenou a plusíků. No a když se tady zeptá jestli mu s něčím někdo nepomůže tak " si upad ne, zadarmo?" Celkem typické.
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 8:11 am Předmět: Re: Web designer??? |
|
|
| Petr Prielozny napsal: | Cau kluci,
Diskuze below. Predem diky. |
Zkuste wix.com. Je tam editor, že to zvládne každej kdo má snahu a IT mu nic neřiká.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 8:14 am Předmět: |
|
|
No ono takové webnode je také pro analfabety. Jen je třeba počítat s tím, že hosting něco stojí.
Třeba já používám hosting od C4 a jsem spokojen.
Naposledy upravil Deadlift dne pá srpen 29, 2014 8:15 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 8:14 am Předmět: |
|
|
To 8Shade:
A o to jde, někdy stačí i třeba poradit, nasměrovat jak na to, případně doporučit hosting nebo něco jiného.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|