|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Humanic145

|
Zaslal: út srpen 26, 2014 4:53 pm Předmět: |
|
|
Dneska mi prišlo hydro od SL v příchuti oříšek a musím říct, že bych se toho uchlastal. Už po otevření příjemná vůně a chuť opravdu výborná... Sice to asi není pro každýho, ale pro toho kdo je zvyklý na traditional hydro, tak je to přijemná změna.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vejdy

|
Zaslal: út srpen 26, 2014 5:33 pm Předmět: |
|
|
Asi pro někoho blbý dotaz,ale i tak se optám : Mohu míchat Hydro s tvarohem (např. večerní papání),není to škoda toho Hydra?díky za info
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út srpen 26, 2014 5:51 pm Předmět: |
|
|
Můžeš si víceméně dělat, co chceš.
Někdo ti řekne, že je nesmysl míchat hydro s tvarohem, protože ho to "degraduje" a zpomalí, na druhou stranu se dělají vícesložkový proteiny.
Vyber si sám. Záleží spíš na okolnostech. Např., pokud jsem dlouho žádný bílkoviny neměl a mít nebudu a není jiná možnost, tak proč ne? _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: út srpen 26, 2014 8:32 pm Předmět: |
|
|
Stava se vam take, ze vam kazda varka DH32 of Extrifitu chutna jinak? Jednou je chut prijemne nahorkla (sarze 26/06/2014), jednou zase neprijemne nakysla (sarze 03/07/2014). A tak je to pokazde. Nechapu cim to muze byt. Hydro od SL si chvali kazdy, asi to bude moje dalsi volba. Skoda, ze se nedaji sehnat vzorky.
|
|
| nahoru |
|
 |
darKane

|
Zaslal: út srpen 26, 2014 10:27 pm Předmět: |
|
|
nemuzu posoudit, koupil jsem poprve a je to az neskutecne horke/kysele... fakt humus
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 10:19 am Předmět: |
|
|
Ahoj, chci se poradit. Dřív jsem bral Weidera 80ku, potom jsem ale časem přešel na Whey Cor e 100, se kterým jsem spokojený. Bohužel teď není zrovna ideální situace stran financí, proto potřebuju něco levnějšího. Mám docela šibeniční limit cca 300Kč/kg. Vim že je to hodně málo, ale na druhou stranu nejsem v žádné dietě, možná spíš naopak, takže jsem uvažoval buď o nějaké 60ce, nebo klidně teoreticky i něco na hraně gaineru/proteinu.
V nabídce na Ronnie sem našel například toto a za daný peníze mi to přijde jako to nejlepší co jsem tam objevil:
https://obchod.ronnie.cz/s-1235-mutant-mass-gainer.html
Je to sice "gainer", ale má to 50g bílkovin, což zas neni málo. Máte s tím nějaké zkušnosti? Jakou příchuť byste doporučili? Případně samozřejmě jaké alternativní produkty by přicházely s danými kriterii v úvahu.
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 10:24 am Předmět: |
|
|
Taky se připojuju s prosbou o nějakou recenzi na Mutanta, složení se mi zdá celkem OK, kámoš mi prodal asi 400g arnold gaineru, což je neskutečný humus. Strašně přeslazené, díky vysokému obsahu tuku také strašně husté a hutné.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 10:40 am Předmět: |
|
|
hehe, 50g bilkovin je super, až na to že je to v 260ti gramech prasku.
E: hehe, porazil sem DiamonDa...:D
Jestli hledis na mnozstvi produktu a cenu a neresis co je v nem, kup si treba mouku.....
ted me teda zsjima jestli chces gainer nebo protein. Whey core by v prepoctu na cenu bilkovin vysel sakra lepe, takze proc mluvis o mutantu? Pokud chces teda gainer, doporucuju SynTech .....
Naposledy upravil micus6 dne čt srpen 28, 2014 10:47 am, celkově upraveno 4 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 10:40 am Předmět: |
|
|
| jachym napsal: | Ahoj, chci se poradit. Dřív jsem bral Weidera 80ku, potom jsem ale časem přešel na Whey Cor e 100, se kterým jsem spokojený. Bohužel teď není zrovna ideální situace stran financí, proto potřebuju něco levnějšího. Mám docela šibeniční limit cca 300Kč/kg. Vim že je to hodně málo, ale na druhou stranu nejsem v žádné dietě, možná spíš naopak, takže jsem uvažoval buď o nějaké 60ce, nebo klidně teoreticky i něco na hraně gaineru/proteinu.
V nabídce na Ronnie sem našel například toto a za daný peníze mi to přijde jako to nejlepší co jsem tam objevil:
https://obchod.ronnie.cz/s-1235-mutant-mass-gainer.html
Je to sice "gainer", ale má to 50g bílkovin, což zas neni málo. Máte s tím nějaké zkušnosti? Jakou příchuť byste doporučili? Případně samozřejmě jaké alternativní produkty by přicházely s danými kriterii v úvahu. |
50g bílkovin na 260g . . .
Je to obyčejnej dvacítkovej gainer. V úvahu přichází Mutant Whey.
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 11:11 am Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | hehe, 50g bilkovin je super, až na to že je to v 260ti gramech prasku.
E: hehe, porazil sem DiamonDa...:D
Jestli hledis na mnozstvi produktu a cenu a neresis co je v nem, kup si treba mouku.....
ted me teda zsjima jestli chces gainer nebo protein. Whey core by v prepoctu na cenu bilkovin vysel sakra lepe, takze proc mluvis o mutantu? Pokud chces teda gainer, doporucuju SynTech ..... |
Aha, už to vidim, prostě sem to přehlídl, myslel jsem že jsou to hodnoty na 100g. Nemusíš hned mít blbý řeči o mouce
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 11:15 am Předmět: |
|
|
Už chytám ten syndrom co se tady šíří, sorry.
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 11:37 am Předmět: |
|
|
Nejak mi tady ten dotaz k tobe nesedi, jachyme
Jestli chces gainer, kup si ryzi..
Jestli chces bilkoviny, kup si maso/protein.
Pokud chces neco po cviceni, sahni po proteinu s maltodextrinem.
Gainer jako suplement je zbytecne draha sranda (podle me). _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 11:38 am Předmět: |
|
|
| cored napsal: | To se rači ani nedívej na skupinu IBIF |
Já se odtamtud raději nechal dobrovolně vykopnout, protože se na to nedalo dívat
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 11:49 am Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | Nejak mi tady ten dotaz k tobe nesedi, jachyme
Jestli chces gainer, kup si ryzi..
Jestli chces bilkoviny, kup si maso/protein.
Pokud chces neco po cviceni, sahni po proteinu s maltodextrinem.
Gainer jako suplement je zbytecne draha sranda (podle me). |
no, ono já to tu nebudu sáhodlouze popisovat, ani by to sem do topicu nepatřilo, každopádně víme dobře jaká je dneska situace na trhu práce. Skončil sem v červnu Mgr a jako možná 1/10 mých spolužáků se mi podařilo najít práci (zbytek na pracáku, z nouze na full-time PhD nebo brigáda, sekuritáci v obchodáku, na kase v Lídlu apod....). No ale i tak, problém je, že všude chtěji praxi a jak jí nemáte, ani se s váma nebaví, ptž ví, že časem dojde někdo kdo tu praxi má.... čili teď dělám sice v podstatě za pakatel, ale beru to jako přechodné období, kdy naberu zkušenosti a pak už snad bude líp. Jen tak pro představu, platim si všechno sám a po zaplacení nájmu, inkasa, tramvajenky, mi zbyde 2000/měsíc a z toho je potřeba financovat všechno ostatní - jen blbej doktor 30 korun, veškerá strava + pití atd.
No a po večerech a o víkendu doučuju, aby vůbec to bylo nějak schůdný, ptž i když máš denně cca 50Kč na jídlo, tak 500 je na všechno ostatní málo, semtam máš nějaký neočekávaný výdaj, příklad, blbý svázání diplomky 300, hygienický potřeby, domácí potřeby atd.
Ale to fakt zabíháme někem kam tohle nepatří, spíš na osvětlení proč jsem psal co jsem psal. Každopádně díky za rady, ještě na to mrknu, možná bude nejlepší fakt zkusit to buď uplně bez suplementů a nebo si koupit dál nějaký průměrný jako je Whey Core, jen holt to nemít denně.
P.S. A to neberu jako nějaký stěžování si, prostě to tak je a doufám, že to zas pak bude lepší. Ne vždycky je všechno ideální a vždycky se musí člověk snažit pracovat s tím co má
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Whey Taste | DexProteinový suplement tvořený z 95 % proteinovým syrovátkovým koncentrátem. 764 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|