|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 11:55 am Předmět: |
|
|
Nechápu, jak si můžeš při 2000/měsíc vůbec pomyslet na suplementy. Já jen za základní potřeby jako je jídlo a hygiena dám za měsíc 2500 a to se fakt musím hodně snažit a hodně vyhledávat slevy, aby to šlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom3

|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 12:00 pm Předmět: |
|
|
Aha, tak v tvym pripade bych hodne pocital, jestli te vyjde levneji suplement nebo strava..sacharidy bych absolutne neresil, ryze a testoviny stoji par kacek.. Bilkoviny nevim, ale asi bych taky jel bez doplnku-vajca, mliko.. Ale to uz zabihame hodne mimo tema proteiny _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 12:05 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Nechápu, jak si můžeš při 2000/měsíc vůbec pomyslet na suplementy. Já jen za základní potřeby jako je jídlo a hygiena dám za měsíc 2500 a to se fakt musím hodně snažit a hodně vyhledávat slevy, aby to šlo. |
Podobný příspěvek jsem čekal.... ale víš co je paradox? Když si to fakt přepočítáš na Kč/g bílkovin, zjistíš, že suplementy často vychází líp než třeba maso apod. Udělal jsem si dokonce v excelu tabulku s přepočtem pro vajca, maso atd. Nejlíp vychází asi luštěniny, ale ty zas nemůže jíst člověk furt, čili paradoxně si teď dávám suplementy právě ve dny, kdy maso nemam.
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 12:08 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | cored napsal: | To se rači ani nedívej na skupinu IBIF |
Já se odtamtud raději nechal dobrovolně vykopnout, protože se na to nedalo dívat |
Mě to baví číst, alespon je sranda... kluci full suplementy od reflexu, ostatní je moc obyčejné a málo okecané, gym gear s 50kg a potom tam bečí, že si nakoupili suple a nemají peníze na stravu a posku
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 12:09 pm Předmět: |
|
|
Tak jdi do klasickyho syrovatkovyho koncentratu, ta cena se tam da..sojovy a spol jsem nemel, ale ani bych si to nekoupil
E: jeste by byla moznost nejakyho MRP, ale levneji asi vyjdou mixly vlocky s proteinem _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 12:17 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | Tak jdi do klasickyho syrovatkovyho koncentratu, ta cena se tam da..sojovy a spol jsem nemel, ale ani bych si to nekoupil
E: jeste by byla moznost nejakyho MRP, ale levneji asi vyjdou mixly vlocky s proteinem |
JJ, budu to kombinovat, na gainer samozřejmě kašlu, to vim že jsou vyhozený peníze, to si udělám když rozemelu vločky třeba s mlíkem a přidám domácí ar. máslo za 30Kč/0.5kg Ještě jsem se díval na nějaký neochucený proteiny, kde se dá najít cena i za těch kolem 280/kg a přitom jsou to syrovátkový, sice jen 60ka, ale stačilo by. Ten Mutant Mass to jsem se přehlídl, myslel jsem že těch 50g je na 100g, takhle je to samozřejmě o ničem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 12:35 pm Předmět: |
|
|
Co resis? Kup si susene bilky...
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 4:47 pm Předmět: |
|
|
| jachym napsal: | | Tom3 napsal: | Tak jdi do klasickyho syrovatkovyho koncentratu, ta cena se tam da..sojovy a spol jsem nemel, ale ani bych si to nekoupil
E: jeste by byla moznost nejakyho MRP, ale levneji asi vyjdou mixly vlocky s proteinem |
JJ, budu to kombinovat, na gainer samozřejmě kašlu, to vim že jsou vyhozený peníze, to si udělám když rozemelu vločky třeba s mlíkem a přidám domácí ar. máslo za 30Kč/0.5kg Ještě jsem se díval na nějaký neochucený proteiny, kde se dá najít cena i za těch kolem 280/kg a přitom jsou to syrovátkový, sice jen 60ka, ale stačilo by. Ten Mutant Mass to jsem se přehlídl, myslel jsem že těch 50g je na 100g, takhle je to samozřejmě o ničem. |
V tomhle případě, obvzlášť, pokud chceš něco zhubnout, tak bych se na nějaký suplementy úplně vykašlal a snažil bych se nějak rozumně vyjít a poskládat alespoň trochu pestrej jídelníček. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 6:02 pm Předmět: |
|
|
nechce hubnout _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 7:20 pm Předmět: |
|
|
Moje chyba, četl jsem to moc z rychlíku. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
blikk
|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 4:49 pm Předmět: |
|
|
Jáchyme zkus neochucený WPC 60ku od jedné nejmenované konkurence, v podstatě to je i lepší než je tvůj cenový limit a za 350 máš dokonce 80ku. Zkoušel jsem to a neni to nic hroznýho. Tady na Ronniem se obávám nic vhodnýho nenajdeš, jsou tu sice kvalitní produkty, ale vesměs značkový a za tu cenu 300/kg tak maximálně gainer.
|
|
| nahoru |
|
 |
KT
|
Zaslal: po září 01, 2014 6:12 pm Předmět: |
|
|
Už se ví, kdy budou na eshopu nové příchutě whey 80 od Extrifitu?
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po září 01, 2014 6:19 pm Předmět: |
|
|
| blikk napsal: | | Jáchyme zkus neochucený WPC 60ku od jedné nejmenované konkurence, v podstatě to je i lepší než je tvůj cenový limit a za 350 máš dokonce 80ku. Zkoušel jsem to a neni to nic hroznýho. Tady na Ronniem se obávám nic vhodnýho nenajdeš, jsou tu sice kvalitní produkty, ale vesměs značkový a za tu cenu 300/kg tak maximálně gainer. |
Kup ochucovadla a nemusíš pít "není to nic hroznýho", ale normálně chutnající protein. ;-) _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: ne září 21, 2014 12:56 pm Předmět: |
|
|
potrebuji typ na kvalitni protein (znacku) BEZ LAKTOZY
zde, nebo PM, diky
|
|
| nahoru |
|
 |
janca.bor
|
Zaslal: so září 27, 2014 5:15 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jaký byste mi doporučili protein pro člověka, který to potřebuje čistě pro doplnění bílkovin a nemá žádnou fyzickou aktivitu ani snahu nabrat svalovou hmotu apod. Jde o to, že mám dědečka, který žil v době kdy maso buď nebylo nebo bylo dost drahý, no prostě jde o to, že ráno si dá svoje pečivo, na oběd jídla typu brambory s máslem, šulánky s mákem atd., sem tam něco sladkého, buchty atd. a hodně různé kaše - bramborovou, sladké atd.
Nedávno mu doktorka říkala, že má velký nedostatek bílkovin. Problém je, že jak jsem psala, má ty "svoje" jídla na která je zvyklý a maso nebo nějaké šmakouny do něj nikdo cpát nechce... Hodně jedl dřív luštěniny, jenže ty mu momentálně už nedělají dobře na žaludek. S babičkou nás napadlo,že bychom mu zkusili nabídnout nějaký protein. On totiž si ráno rád dělá kakao a tak jsem mu zkusila udělat místo toho čokoládový shake z proteinu a neměl nic proti, i do nějaké té kaše by se to asi dalo přidat. Tak bych se právě chtěla poradit, co by byla nejlepší varianta. Ona ta jedna várka (30g) by víceméně stačila, něco málo z jídla má a v tomto věku už asi není ani tak vysoká potřeba.
Jde o to, že ale samozřejmě jde hodně o cenu, takže ideálně něco, kde nejde tolik o nějaké "výsledky", ale spíš aby to zase nebyl nějaký brak. Sojový apod. bych radši nezkoušela, protože tam by možná hrozila nějaká ta pachuť. Ideálně třeba aby to mělo víc příchutí, aby se mu to nezajedlo a musí tam být v nabídcei čokoláda, která nahradí ranní kakao...
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Whey Taste | DexProteinový suplement tvořený z 95 % proteinovým syrovátkovým koncentrátem. 764 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|