|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
patrikdundych

|
Zaslal: st září 03, 2014 10:49 am Předmět: |
|
|
| Big Muscle napsal: | | Myslíš, že jednotliví výrobci se nějak významně liší ve zdroji/kvalitě použitých surovin? |
Jsem o tom dokonce presvedceny .. Takhle to chodi vsude proc ne u techto vyrobku? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Olejnas

|
Zaslal: st září 03, 2014 12:55 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | | Jsem o tom dokonce presvedceny .. Takhle to chodi vsude proc ne u techto vyrobku? :) |
Protoze ono neni zase tolik dodavatelu tech zakladnich surovin.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st září 03, 2014 1:10 pm Předmět: |
|
|
A to bych z části polemizoval, protože těch možností, jak ušetřit na úkor kvality je doopravdy docela dost, jak u samotné volby zdroje surovin, tak také u věcí, které jsou potom případně zcela nezkontrolovatelné. Na jedné přednášce, co o výživě mívám, vždycky u popisu výroby říkám, že z úplně stejné továrny a z úplně stejné linky v praxi vyjíždí jak produkty špičkového složení z nejlepších surovin, tak věci naprosto podprůměrné. Ten hlavní rozdíl je v zadavateli, v tom, co chce zákazníkovi dát a jak se k celé výrobě a svojí značce staví. Možnosti, jak toho dosáhnout, pak jsou velké. A sice ano, třeba zdrojů některých vybraných surovin je na světě v praxi jen pár, ale u velké většiny dalších je pak na výběr zdrojů dost. Byť ale jak říkám, polemizuju spíš z části, protože ten hi-end má taky svoje meze, za které jít dle mého reálně není jak.
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: st září 03, 2014 3:43 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Tribulusu jsem jednu dobu jedl tak 20 a víc tablet denně. Výsledek tam byl, ale proto jsem to nebral:o))
|
A to si citil i ked to bol tribulus bez protodioscinu ?
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: st září 03, 2014 3:55 pm Předmět: |
|
|
Tablety jsou drahé. Já si dělal z kotvičníku čaj ale cítil jsem to spíš mezi nohama  V posilovně jsem žádné zlepšení nezaznamenal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st září 03, 2014 4:03 pm Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | | Deadlift napsal: | Tribulusu jsem jednu dobu jedl tak 20 a víc tablet denně. Výsledek tam byl, ale proto jsem to nebral:o))
|
A to si citil i ked to bol tribulus bez protodioscinu ? |
...a proč by byl? To je zase příspěvek.
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: st září 03, 2014 7:42 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | c87 napsal: | | Deadlift napsal: | Tribulusu jsem jednu dobu jedl tak 20 a víc tablet denně. Výsledek tam byl, ale proto jsem to nebral:o))
|
...a proč by byl? To je zase příspěvek. |
tipujem, kedze tribulus s pouzitelnym percentom protodioscinu ma tak max vemoherb, a nemyslim si ze ten si mal kedze si daval take davky ... kvoli cene..
|
|
| nahoru |
|
 |
Reality
|
Zaslal: st září 03, 2014 7:48 pm Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | | Deadlift napsal: | | c87 napsal: | | Deadlift napsal: | Tribulusu jsem jednu dobu jedl tak 20 a víc tablet denně. Výsledek tam byl, ale proto jsem to nebral:o))
|
...a proč by byl? To je zase příspěvek. |
tipujem, kedze tribulus s pouzitelnym percentom protodioscinu ma tak max vemoherb, a nemyslim si ze ten si mal kedze si daval take davky ... kvoli cene.. |
Zase to nijak nepřeháněj, Vemoherb dopadl v testech stejně jako většina dalších tribulů -obsahuje stejné zakázané látky ve stopovém množství- a jeho pohádka o tom jak je vyjímečný se tím rozplynula. Navíc protodioscin deklarovalo výrobců víc. Fungovaly i ty co ho neuváděly a měly na sobě jen saponiny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st září 03, 2014 8:23 pm Předmět: |
|
|
Tipování...tak to jo. Taky možnost. Bylo to drahé jak čert - ale to jsou i BCAA, pokud jich máš třeba 50 a více gramů denně.
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: so září 06, 2014 12:41 pm Předmět: |
|
|
tribulus je pouze velká bublina,ikdyby fungoval tak jak píšou a to i vemoherb apod. tak by cenově byl někde hodně vysoko...
I já jsem se nechal "ukecat" a vyzkoušel jsem hodně zn. tribulusu,větší dávky,rozložení do více dávek během dne,ale jediné co bylo hodně cítit byl finanční úbytek v mé peněžence.
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: so září 06, 2014 1:33 pm Předmět: |
|
|
Taky sem pred par mesici zkousel kombo:
Tribulus (asi tak 8x vetsi davkovani) +
Tinkturu z kotvicniku ( asi 3x vetsi davkovani) +
Caj z kotvicniku (asi 3x vetsi davkovani)
Jel sem to asi mesic a nepocitil sem ubec nic.. vek 26 let, mozna to bude tim _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: so září 06, 2014 1:43 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | | Big Muscle napsal: | | Myslíš, že jednotliví výrobci se nějak významně liší ve zdroji/kvalitě použitých surovin? |
Jsem o tom dokonce presvedceny .. Takhle to chodi vsude proc ne u techto vyrobku? :) |
Tak ale u těhle pre-workout směsí jde většinou jenom o pár aminokyselin (příp. kofein) a nemyslím si, že ten silnější výrobek nefunguje z toho důvodu, že použitý citrulin je z 20% třeba mouka.
Ad tribulus: existuje vůbec nějaká důvěryhodná studie, která jeho účinky potvrzuje? Já hledal studie na látky obsažené v různých "testosteron boostrech" od Amixu a účinky na hladinu testosteronu nebo svalovou hmotu nebyly dokázané snad ani u jednoho. Pouze tam byl viditelný vliv na kvalitu spermií.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: so září 06, 2014 4:00 pm Předmět: |
|
|
Není mi moc jasný, jak to Ronnie myslel. Když budu mít v doplňku ve složení napsáno 200 mg kofeinu, tak přece předpokládám, že to je 100% kofein (nebo by aspoň měl být) a ne z půlky pomerančový džus. A nechápu jak se může lišit 100% od jinýho 100% kofeinu? Napadá mě u AMK třeba záměna L- izomeru za D-, kdy ta druhá možnost by nefungovala, ale to je tak maximum a nevím, proč by to výrobci dělali.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so září 06, 2014 5:06 pm Předmět: |
|
|
Můžeš třeba v řadě nakopávačů u různých látek používat různě silné extrakty a přitom to na etiketě nedeklarovat (napsat "extrakt z toho a toho", ale už ne kolikaprocentní), můžeš používat hydro DH5 a neuvést to na etiketě, můžeš klidně použít "DH1" a stejně to na obalu nazvat hydrolyzátem, můžeš používat "stacky" látek, které na etiketu nazveš jako "total best super biceps stack", v závorce rozepsat látky a neuvést u nich jejich množství, můžeš v proteinovém suplementu použít směs proteinů a nejvíce tam dát toho nejlevnějšího a jen symbolicky přidat nejlepších a přesné poměry neuvést na etiketě, můžeš nacpat do aminokyselin WPC koncentrát, můžeš... no můžeš toho dělat fakt hodně, když tímto směrem jít chceš.
Ale pořád i platí to, co jsem psal o hi-endu, a to se i zčásti kryje s tím, co píšeš Ty. Zlepšovat donekonečně nejde, ale ubírat ano (teda taky ne do nekonečna, jen k nule:).
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: so září 06, 2014 5:25 pm Předmět: |
|
|
Díky za odpověď  , ale vše, co jsi teď vyjmenoval je "schovávání se za etiketu". To mi je jasný. Mně spíš šlo o to, co napsal Big Muscle:
Myslíš, že jednotliví výrobci se nějak významně liší ve zdroji/kvalitě použitých surovin?
Např. jestli se může lišit Hydro DH32 od jedné firmy od hydra DH32 od jiné, když se bude shodovat i výrobní proces
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč N1 Shot | NutrendProfesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití. 48 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|