|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
pruzicka
|
Zaslal: po září 08, 2014 10:01 am Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | Tom3 napsal: | Kdyz uz jste v tom, zkouseli jste jak dlouho vydrzite na jeden zatah? Ja mam max 9 min, pak uz me pali kotniky ze to dal nejde
Kdyz si to tak vezmu tak je to celkem tragicky.. |
Já jsem to nikdy neměřil přesně, ale zhruba těch 10 min. asi jo, pak už mi brní nohy a žádají si trochu krve zase |
Nenom nejste zvykli na tu pozici. Je to silna komprese, telo si zvykne
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
pruzicka
|
Zaslal: po září 08, 2014 11:14 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | ...a co z toho? |
to je jako vtip ta otazka ?
|
|
| nahoru |
|
 |
pruzicka
|
Zaslal: po září 08, 2014 11:17 am Předmět: |
|
|
| flew napsal: | | Riku napsal: | Jedu to od pátku a je to až k neuvěření ale taky mě přestala asi po 3 měsících bolet záda v bedrech, to snad není možný ani |
Vy me tak se*ete, že to snad zkusím taky |
:), neni to zas tak tezky - da se to delat doma, zadny rack neni potreba, jenom se proste drepne :)
|
|
| nahoru |
|
 |
pruzicka
|
Zaslal: po září 08, 2014 11:18 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Jaké máte novinky a zkušenosti?
Já začal ve čtvrtek a už večer mi bylo něco divnýho. V sobotu ráno mi to došlo úplně. Občas se mi totiž stávalo, že když jsem dlouho spal (na sobotu spím většinou déle), ráno mě bolela záda v kříži. Matraci mám dobrou a myslel jsem si, že je to stářím :-)
Kua ale od doby, kdy si na 30 minut za den dřepnu mě nebolí ani záda, ani koleno, které jsem taky někdy cítil (v 15 letech jsem si ho poranil) . Já teda asi nejsem starej, já jsem jen nedřepěl dost. |
no fajn, tak to ma byt. Ono to zada protahuje celkem vyrazne. A kycle. A kotniky. A vubec :)
|
|
| nahoru |
|
 |
pruzicka
|
Zaslal: po září 08, 2014 11:19 am Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | | Tom3 napsal: | Jdu do toho. U me teda zatim nejvetsi problem ze me po par minutach boli kotniky |
Mě kolena a když vstanu tak holeně a lejtka |
Casem, dej tomu cas. Ono to prejde. Pomalu, postupne si telo zvykne.
|
|
| nahoru |
|
 |
pruzicka
|
Zaslal: po září 08, 2014 11:21 am Předmět: |
|
|
| flew napsal: | | Deadlift napsal: | ...a co z toho? |
V asii se dřepí všude.... Tady se bude taky ! |
:), urcite. Casem budou divni ti, co nedrepi :)
|
|
| nahoru |
|
 |
pruzicka
|
Zaslal: po září 08, 2014 11:22 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Takova pozice je prece nemozna, dit bych se prevazil dozadu a spadl na zada jak beruska ) |
potom je potreba na tom zapracovat. Tvemu telu to udela dobre :)
|
|
| nahoru |
|
 |
pruzicka
|
Zaslal: po září 08, 2014 11:24 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | OK...co ale těch 30 minut v tom dřepu děláte? Asi se na tom dost blbě píše na NB:o))))))))))) |
Cekam na tramvaj, ctu si, koukam na filmy, pisu SMSky, maily, pracuju. Na NB se pise dost dobre.
Hele
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po září 08, 2014 11:48 am Předmět: |
|
|
Já si všiml rovnou, ale nechtěl jsem být za Hujera :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: po září 08, 2014 12:30 pm Předmět: |
|
|
Tak já to teda zkusím ... + tu opičárnu na hradě .. jak dlouho denně viset ? A dotaz k tomu dřepu přítelkyně měla dřív problémy s meninskusem nebo nějak tak  je dobrý nápad to zkoušet ? _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
pruzicka
|
Zaslal: po září 08, 2014 12:58 pm Předmět: |
|
|
| flew napsal: | Tak já to teda zkusím ... + tu opičárnu na hradě .. jak dlouho denně viset ? A dotaz k tomu dřepu přítelkyně měla dřív problémy s meninskusem nebo nějak tak je dobrý nápad to zkoušet ? |
:) tak to ti odpovim naprosto presne - to zalezi.
Myslete sami za sebe, zadna bolest, diskomfort ok, ne bolest. Ale js mel s koleny problemy a prave tohle mi dost pomohlo (plus dalsi veci z Corset protokolu, budu o tom psat v dalsim clanku).
Pokud koleno nema plny rozsah, nebude nikdy ok. Takze je dobre ho znovu ziskat, tj. Plny drep.
|
|
| nahoru |
|
 |
pruzicka
|
Zaslal: po září 08, 2014 1:10 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | A já sem si říkal, co za chytráka to tady spamuje, a pak mi to došlo, když sem si pořádně přečetl tu přezdívku já prvně četl pružina...jinak ahoj Petře, vítám tě u nás na fóru, doufám, že názory některých ortodoxních pumpovačů bajcepsů tě neodradí a budeš pravidelně přispívat do diskuzí |
Nazdar, chytrak zdravi ostatni ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bosi
|
Zaslal: po září 08, 2014 1:30 pm Předmět: |
|
|
Je dobry napad to doporucovat nekomu starsimu (60 let). Jedna se o tchana, takze to bude orisek. Vzdycha u kazdyho pohybu.
Da se v tom drepu sedet spatne? Co kdyz mam chvi vahu na spickach, ci nohy divne do stran a vahu jen na vnitrnich hranach chodidel? Dam taky asi 10 min, jeste ze o vikendech casto pracuju na zahrade :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|