30/30 Squat challenge

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 14, 15, 16  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - 30/30 Squat challenge  Úvodní stránka -> Trénink -> 30/30 Squat challenge
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
pruzicka

PříspěvekZaslal: po září 08, 2014 10:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Tom3 napsal:
Kdyz uz jste v tom, zkouseli jste jak dlouho vydrzite na jeden zatah? Ja mam max 9 min, pak uz me pali kotniky ze to dal nejde
Kdyz si to tak vezmu tak je to celkem tragicky..

Já jsem to nikdy neměřil přesně, ale zhruba těch 10 min. asi jo, pak už mi brní nohy a žádají si trochu krve zase

Nenom nejste zvykli na tu pozici. Je to silna komprese, telo si zvykne
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
flew

PříspěvekZaslal: po září 08, 2014 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Jedu to od pátku a je to až k neuvěření ale taky mě přestala asi po 3 měsících bolet záda v bedrech, to snad není možný ani

Vy me tak se*ete, že to snad zkusím taky

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pruzicka

PříspěvekZaslal: po září 08, 2014 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
...a co z toho?

to je jako vtip ta otazka ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
pruzicka

PříspěvekZaslal: po září 08, 2014 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

flew napsal:
Riku napsal:
Jedu to od pátku a je to až k neuvěření ale taky mě přestala asi po 3 měsících bolet záda v bedrech, to snad není možný ani

Vy me tak se*ete, že to snad zkusím taky

:), neni to zas tak tezky - da se to delat doma, zadny rack neni potreba, jenom se proste drepne :)
pruzicka

PříspěvekZaslal: po září 08, 2014 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Jaké máte novinky a zkušenosti?

Já začal ve čtvrtek a už večer mi bylo něco divnýho. V sobotu ráno mi to došlo úplně. Občas se mi totiž stávalo, že když jsem dlouho spal (na sobotu spím většinou déle), ráno mě bolela záda v kříži. Matraci mám dobrou a myslel jsem si, že je to stářím :-)

Kua ale od doby, kdy si na 30 minut za den dřepnu mě nebolí ani záda, ani koleno, které jsem taky někdy cítil (v 15 letech jsem si ho poranil) . Já teda asi nejsem starej, já jsem jen nedřepěl dost.

no fajn, tak to ma byt. Ono to zada protahuje celkem vyrazne. A kycle. A kotniky. A vubec :)
pruzicka

PříspěvekZaslal: po září 08, 2014 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Tom3 napsal:
Jdu do toho. U me teda zatim nejvetsi problem ze me po par minutach boli kotniky

Mě kolena a když vstanu tak holeně a lejtka

Casem, dej tomu cas. Ono to prejde. Pomalu, postupne si telo zvykne.
pruzicka

PříspěvekZaslal: po září 08, 2014 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

flew napsal:
Deadlift napsal:
...a co z toho?

V asii se dřepí všude.... Tady se bude taky !

:), urcite. Casem budou divni ti, co nedrepi :)
pruzicka

PříspěvekZaslal: po září 08, 2014 11:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Takova pozice je prece nemozna, dit bych se prevazil dozadu a spadl na zada jak beruska )

potom je potreba na tom zapracovat. Tvemu telu to udela dobre :)
pruzicka

PříspěvekZaslal: po září 08, 2014 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
OK...co ale těch 30 minut v tom dřepu děláte? Asi se na tom dost blbě píše na NB:o)))))))))))

Cekam na tramvaj, ctu si, koukam na filmy, pisu SMSky, maily, pracuju. Na NB se pise dost dobre.
Hele
Oddo

PříspěvekZaslal: po září 08, 2014 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A já sem si říkal, co za chytráka to tady spamuje, a pak mi to došlo, když sem si pořádně přečetl tu přezdívku já prvně četl pružina...jinak ahoj Petře, vítám tě u nás na fóru, doufám, že názory některých ortodoxních pumpovačů bajcepsů tě neodradí a budeš pravidelně přispívat do diskuzí
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po září 08, 2014 11:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si všiml rovnou, ale nechtěl jsem být za Hujera :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
flew

PříspěvekZaslal: po září 08, 2014 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já to teda zkusím ... + tu opičárnu na hradě .. jak dlouho denně viset ? A dotaz k tomu dřepu přítelkyně měla dřív problémy s meninskusem nebo nějak tak je dobrý nápad to zkoušet ?

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
pruzicka

PříspěvekZaslal: po září 08, 2014 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

flew napsal:
Tak já to teda zkusím ... + tu opičárnu na hradě .. jak dlouho denně viset ? A dotaz k tomu dřepu přítelkyně měla dřív problémy s meninskusem nebo nějak tak je dobrý nápad to zkoušet ?

:) tak to ti odpovim naprosto presne - to zalezi.
Myslete sami za sebe, zadna bolest, diskomfort ok, ne bolest. Ale js mel s koleny problemy a prave tohle mi dost pomohlo (plus dalsi veci z Corset protokolu, budu o tom psat v dalsim clanku).
Pokud koleno nema plny rozsah, nebude nikdy ok. Takze je dobre ho znovu ziskat, tj. Plny drep.
pruzicka

PříspěvekZaslal: po září 08, 2014 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
A já sem si říkal, co za chytráka to tady spamuje, a pak mi to došlo, když sem si pořádně přečetl tu přezdívku já prvně četl pružina...jinak ahoj Petře, vítám tě u nás na fóru, doufám, že názory některých ortodoxních pumpovačů bajcepsů tě neodradí a budeš pravidelně přispívat do diskuzí

Nazdar, chytrak zdravi ostatni ;)
Bosi

PříspěvekZaslal: po září 08, 2014 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je dobry napad to doporucovat nekomu starsimu (60 let). Jedna se o tchana, takze to bude orisek. Vzdycha u kazdyho pohybu.

Da se v tom drepu sedet spatne? Co kdyz mam chvi vahu na spickach, ci nohy divne do stran a vahu jen na vnitrnich hranach chodidel? Dam taky asi 10 min, jeste ze o vikendech casto pracuju na zahrade :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - 30/30 Squat challenge Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 14, 15, 16  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: