|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so září 13, 2014 10:44 am Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | | ygg napsal: | | daymoon napsal: |
Ne Pomane, takového doktora nechci.
Diskuzi jako prase začínáš ty a to tím, že úplně zbytečně pácháš jakési tvoje osobité dobro. |
Hele, co se s tebou děje? Ty jsi byl vždy velmi rozumný jedinec, a teď tohle? Nejen tady se vždy objeví někdo s nějakým úplně super novým svatým grálem, který spasí každého kdo uvěří a bude následovat. Poman akorát napsal, že je sakra dobré si rozmyslet co člověk, dělá, proč to dělá, a že nekritické následování je cesta do prdele ... nebo do špitálu. Což je názor, který s ním plně sdílím.
On nikde nepíše ať tak nikdo necvičí, jinak že bude do roka na vozejku. Jen píše, že to má svá úskalí, občas i četná, a že z toho může být víc škody než užitku.
Za mně rozhodně v pohodě. A pokud to někdo bere jako nějaký útok či snahu druhým kecat do života, tak je chyba na jeho přijímači. Ne u Pomana.
BTW ... naslouchat svému tělu je velmi potřebné, ale rozhodně není moudré se spoléhat jen na to. Protože taky jeden může slyšet celkem blbě ... neomylný je z podstaty jen ten nahoře ... ale bohužel to někdy zjistí pozdě, a pak to není žádná hitparáda a dost blbě se s tím už něco dělá. |
yggu, ale on má daymoon pravdu. Sotva Pomanovi zaschl inkoust na diplomu, tak je tu jedna rada vedle druhé. Věřím, že ho to baví a taky věřím, že je dobrej a bude výbornej fyzioterapeut, ale ty roky co sem psal byl v pohodě, naprosto. Ale opravdu od té doby co se "promočil", tak tu furt jen jede svoje rady a vše kolem toho. |
Z tvého příspěvku vyplývá, že Pomanovi rady tu nejsou vůbec vítány. Je pravda, že Pomanovi občas ujede nějaký ten svérázný příspěvek, který pro háklivého člověka nemusí být zrovna snesitelný. Nicméně snaží se nám tu dát odbornější pohled na problematiku a varovat před riziky prasáren, co tu někteří na fóru (ve fitku) provádějí. A navíc - ze své vlastní dobré vůle. Sice ne vždy to musí být pochopitelný, ale to už je holt jistá profesní deformace (třeba na tom Poman zapracuje :-)) Takže buďme rádi, že tu takoví lidé ještě přispívají, protože plno znalích už to s tímto diskuzním fórem zabalilo právě kvůli "vychovávačům", kteří spíš řeší ostatní návštěvníky fóra a ne založená témata. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
pruzicka
|
Zaslal: so září 13, 2014 11:00 am Předmět: @Poman |
|
|
Pomane, jak se ty sam hybes ? Delas nejaky sport ?
|
|
| nahoru |
|
 |
DikobrazieDieťa
(ban)

|
Zaslal: so září 13, 2014 11:05 am Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | | Proc ma vubec rando porad pristup na forum? Toto je uz jeho snad 5. nick a vzdy to dopadne stejne, nasere se, protoze se mu kazdy smeje kvuli piti vlastni moci a sam si pozada o ban, ze uz tu nechce byt. Za tyden je tu dalsi debilni nick a stejnej clovek za nim. |
Na mainweb už prístup nemám (NIKOHO SOM NEURÁŽAL), neviem prečo. Mám ale do diskusie na ronnie fórum, a chcem si ho pekne ponechať.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: so září 13, 2014 11:06 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Takže buďme rádi, že tu takoví lidé ještě přispívají, protože plno znalích už to s tímto diskuzním fórem zabalilo právě kvůli "vychovávačům", kteří spíš řeší ostatní návštěvníky fóra a ne založená témata. |
Řadíš do této skupiny i sám sebe? Od tebe sem totiž taky už dlouho nečetl žádné poznatky ze světa výživy, což je škoda
|
|
| nahoru |
|
 |
DikobrazieDieťa
(ban)

|
Zaslal: so září 13, 2014 11:07 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Na tu tvoji kokotinu se spaním v dřepu myslím odpovídat rozhodně netřeba
Navíc konkrétně TOBĚ odpovídat na cokoli je fakt ztráta všeho ... |
Teraz si sa ukázal...
|
|
| nahoru |
|
 |
pruzicka
|
Zaslal: so září 13, 2014 11:13 am Předmět: |
|
|
| DikobrazieDieťa napsal: | | ygg napsal: | Na tu tvoji kokotinu se spaním v dřepu myslím odpovídat rozhodně netřeba
Teraz si sa ukázal...
|
o spanku v drepu jsem neslysel, ale jak moje dcerka casto spi v "child pose", balasana v joze. Cetl jsem nekde, ze dospeli tak spi taky, horalove, prirodni kmeny, primo na zadech nebo na brise spi malokdo. Bohuzel nemam link, ale smysl to dava.
A child pose, to je v podstate drep, jenom o 90 stupnu pootoceny.
|
|
| nahoru |
|
 |
pruzicka
|
Zaslal: so září 13, 2014 11:28 am Předmět: Obrazek drepu |
|
|
@Poman - jinak ja taky umim drep s neutralni pozici patere, lopatky v depresi a retrakci, tj. ramena stazena. Kolena ti dam kam budes chtit.
Pokud zvedam cinku na zadech, tak to bude vypadat jinak, nejsem idiot.
Ale pokud drepim delsi cas, tak chci odpocivat, nechci zbytecne a neprirozene trcet ve drepu s rovnou pateri.
Co se ramen tyka, mam je celkem rad, ale jejich jedina pozice neni super ukotvena v kloubu, ne ?
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: so září 13, 2014 11:38 am Předmět: |
|
|
| pruzicka napsal: | | DikobrazieDieťa napsal: | | ygg napsal: | Na tu tvoji kokotinu se spaním v dřepu myslím odpovídat rozhodně netřeba
Teraz si sa ukázal...
|
o spanku v drepu jsem neslysel, ale jak moje dcerka casto spi v "child pose", balasana v joze. Cetl jsem nekde, ze dospeli tak spi taky, horalove, prirodni kmeny, primo na zadech nebo na brise spi malokdo. Bohuzel nemam link, ale smysl to dava.
A child pose, to je v podstate drep, jenom o 90 stupnu pootoceny. |
To nic neni, ja dokazu usnout, kdyz sedim v kresle.
|
|
| nahoru |
|
 |
pruzicka
|
Zaslal: so září 13, 2014 11:39 am Předmět: |
|
|
| sk napsal: |
To nic neni, ja dokazu usnout, kdyz sedim v kresle. |
:) od te doby co mam dcerku, usnu v jakekoliv pozici a kdekoliv :)))
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so září 13, 2014 12:01 pm Předmět: |
|
|
Ad jnerez ..... eSko to napsal i za mne.
Jinak snad jen zdůrazním, že u Pomana jsem nikdy nepostřehl tendenci někomu něco cpát nebo zakazovat, prostě napíše svůj názor, který na rozdíl od drtivé většina z nás ostatních má "podepřený" jak vzděláním, tak i klinickou praxí. Jak jsem psal, já jsem za to rád, protože pohled z jiného úhlu je vždy vítaný. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: so září 13, 2014 12:21 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Poman napsal: | Tak diplom mi zaschnul před 4 lety což sice není moc ale když už mě s tim nějakou dobu nechaj i učit ty nebožáky na univerzitě tak by to mohlo stačit i na diskuzi na internetu. Ale samozřejmě to záležitý na čitateli.
Jinak jnerezi máš uplnou pravdu, když už si tady něco čtu nebo přispěji tak je to prakticky jen ohledně nějakého zdravotnímu problému (jako třeba topik s kolenem hned vedle), debaty o důležitosti JR ve cvičení bicepsu nějak pomíjim...
A ještě Draperův log samozřejmě |
Já z tebe mám pocit, že máš velkou touhu po uznání ostatních. V tvých příspěvcích se to jenom hemží pacienty, odbornými názvy, kterým tady nikdo nerozumí a arogantním přístupem. A když
to leze na nervy i sluníčkovému Gaymoonovi, tak na tom asi něco bude |
Zrovna ty, kterej tady na fóru přispívá teprve krátce a chová se jako Mr. Olympia...nevím, kdo jsi a možná už máš za sebou nějaký úspěchy, ale i tak by ses mohl s tou arogancí a rozdáváním moudrostí mírnit...
|
|
| nahoru |
|
 |
pruzicka
|
Zaslal: so září 13, 2014 12:43 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Ad jnerez ..... eSko to napsal i za mne.
Jinak snad jen zdůrazním, že u Pomana jsem nikdy nepostřehl tendenci někomu něco cpát nebo zakazovat, prostě napíše svůj názor, který na rozdíl od drtivé většina z nás ostatních má "podepřený" jak vzděláním, tak i klinickou praxí. Jak jsem psal, já jsem za to rád, protože pohled z jiného úhlu je vždy vítaný. |
... a verim, ze i vlastni praxi. Tj vlastni pohybovou aktivitou
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
pruzicka
|
Zaslal: so září 13, 2014 1:19 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Zrovna u Pomana by se nějaká ta praxe našla .... a dokonce letitá, on už taky není žádnej mladej kluk |
No super, to si budeme rozumnet ;). Ja taky ne
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|