|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
secret78

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
raw

|
Zaslal: pá září 26, 2014 7:23 pm Předmět: |
|
|
chlapci ja sem rad, ze delate tenhle sport, ze vas to bavi a preji Vam take uspechy v tomhle smeru, aby lidem co Vas uvidi cvicit spadla brada az na zem... kritizuji a sam sleduji ruzne borce jak predvadeji nadlidske vykony na kruhach, bradlech apod... je to krasa, kdyz clovek vidi, kam az vedou hranice lidskeho tela
muj nazor jsem jasne napsal vys, nedelal bych to, protoze tihle kluci zustanou navzdy ,,maly,, pokud nesypou a nepridavaji fitko
priroda je nejchytrejsi a je jasne ze ten kdo saskuje z vlastni vahou nikdy poradne nenabere, ale bude silit a zustane stejny, aby se mohl zlepsovat v tomhle smeru
PROTO clovek co cvici s cinkama se dostane vzdycky dal co se velikosti svalu tyce, aby naopak byl tezsi a dokazal se poprat s vetsi a vetsi vahou
jako somalec - vis jak se rika? v cekarne bylo milion lidi a pritom jich tam bylo 10 :) no k tem rukam, promin ale 40cm i vysekanych je na chlapa (nebavim se o klucich) normalka, ma to kazdy druhy co ani necvici
|
|
| nahoru |
|
 |
DikobrazieDieťa
(ban)

|
Zaslal: pá září 26, 2014 7:25 pm Předmět: |
|
|
Viete ako to je.....
Ten kto sype málo, ten to nepovie, lebo vďaka sypaniu nabral napr 5kg, a keď povie niekomu že sype, tak si pomyslia, že vďaka sypaniu nabral 10kg zo svojej súčasnej hmotnosti....A TO HO SILNO URAZÍ, a hlavne nahnevá.
Ten kto sype stredne či veľa, na ňom to vidno, až VIDNO. Ten o tom hovori nemusí, a každý to vie, že sype...
A teraz si zoberte, koľko z vás a z vašich kamošov sype také množstvo (malé), že naberie napr 5kg za pol roka, a potom sa na tom udržiava. A neviete o tom, že sype. A kopu takých fotiek samozrejme je v topicu "Aktuální formy"... PROSTE NEMôŽETE MAŤ ISTOTU... Preto tu niekomu napadne, napr. DiamonDovi, že môže pri výške 187cm naturálne a v dobrej forme nabrať na 95kg, keď bude drieť...  VERU NIE, NEMôŽE. Kamoš konečne pribral 3 kilá hmoty, nepribral žiaden tuk... (dva roky už bol na svojom "strope")... Nie, nie je to z tvarohu... A sú to len posraté 3 kilá (je nižší), a už je to vidno. A nie je to z kreatínu (ten odmieta brať z nejakého dôvodu). Proste niečo zasypal (mne sa s tým priznal)... A keď mu to prestane stačiť, zasype niečo účinnejšie, a naberie ďalšie 3kg, a keď dá väčšie dávky, tak 5-6kg.
STE TU PROSTE VEĽA ĽUDÍ OVCE, ktoré si myslia, že len ten berie AS, na ktorom je to DO OČI BIJÚCE. Ale ste na omyle. Sú ľudia, ktorí si takto z dlhodobého hľadiska prilepšia o 3-7kg, a ani si to nevšimnete z hľadiska, že "on sype"...
Naposledy upravil DikobrazieDieťa dne pá září 26, 2014 7:30 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
DikobrazieDieťa
(ban)

|
Zaslal: pá září 26, 2014 7:28 pm Předmět: |
|
|
| raw napsal: | | ....promin ale 40cm i vysekanych je na chlapa (nebavim se o klucich) normalka, ma to kazdy druhy co ani necvici |
S teobu sa neoplatí debatiť, si totálne mimo, až mi spadla brada z toho čo píšeš
Naturáli s tými najväčšími pažami (a to ani nemá kto zaručiť že dva mesiace pred súťažou neukončil menšiu kúričku) majú objem ruky 42cm, vo vyrysovanej forme, a ty tu napíšeš, že každý druhý dospelý čo necvičí má výsekaných okolo paže 40cm...
|
|
| nahoru |
|
 |
DikobrazieDieťa
(ban)

|
Zaslal: pá září 26, 2014 7:29 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | raw 40cm přes ruku (vysekaných, jak ty píšeš) má každý druhý? no tak to žiješ někde poblíž Muscle Beach ne? |
U mňa Raw týmto výrokom skončil, preto už mu odteraz nevenujem ani riadok.
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: pá září 26, 2014 7:29 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | raw 40cm přes ruku (vysekaných, jak ty píšeš) má každý druhý? no tak to žiješ někde poblíž Muscle Beach ne? |
nemyslel sem vysekanych jako zavodni formu, ale normalni, ne sprasene tim ze ma 30% tuku
jj kazdy druhy chlap kolem 40cm, normalka
|
|
| nahoru |
|
 |
DikobrazieDieťa
(ban)

|
Zaslal: pá září 26, 2014 7:35 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | kosti o 10 kíl ťažšie? u rovnako vysokých ľudí? zabudni |
Keď má niekto klenutý hrudník a chrbát, široké kĺby (a tým širšie kosti), širokú panvu (to väčšinou endomorf), tak čo by nemal ?? ... Poznám takých, a k tomu sú aj chudí.... Chudí so širokými kosťami, širokou panvou, nikdy necvičil, je priam vyziably, a váži o 2 kilá menej než ja, na ktorom je očividné že cvičí (hlavne to vidno v tielku )...
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: pá září 26, 2014 7:36 pm Předmět: |
|
|
| DikobrazieDieťa napsal: | | raw napsal: | | ....promin ale 40cm i vysekanych je na chlapa (nebavim se o klucich) normalka, ma to kazdy druhy co ani necvici |
S teobu sa neoplatí debatiť, si totálne mimo, až mi spadla brada z toho čo píšeš
Naturáli s tými najväčšími pažami (a to ani nemá kto zaručiť že dva mesiace pred súťažou neukončil menšiu kúričku) majú objem ruky 42cm, vo vyrysovanej forme, a ty tu napíšeš, že každý druhý dospelý čo necvičí má výsekaných okolo paže 40cm... |
se bavim o chlapach, ne zenach,divkach a chlapcich s kostrou 16cm zapesti
kazdy to ma jinak, ale vetsina, normalni dospely chlap do 185cm, kolem 90kg ma ruku kolem 40cm a nemusi ani cvicit
s tim vysekanim sem to blbe napsal, proste ze ne sprasena s 30% tuku jak uz sem psal
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: pá září 26, 2014 7:37 pm Předmět: |
|
|
rando nahod aktualku _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
DikobrazieDieťa
(ban)

|
Zaslal: pá září 26, 2014 7:40 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | | rando nahod aktualku |
Tom, ty nahoď akutálku.
|
|
| nahoru |
|
 |
DikobrazieDieťa
(ban)

|
Zaslal: pá září 26, 2014 7:41 pm Předmět: |
|
|
| raw napsal: | [
se bavim o chlapach, ne zenach,divkach a chlapcich s kostrou 16cm zapesti
kazdy to ma jinak, ale vetsina, normalni dospely chlap do 185cm, kolem 90kg ma ruku kolem 40cm a nemusi ani cvicit
s tim vysekanim sem to blbe napsal, proste ze ne sprasena s 30% tuku jak uz sem psal |
Hej, a jeho ruku tvorí hlavne tuk, voda, až potom sval...
A ešte nezabudni napísať, že normálny chlap, ale nad 190cm, má ruku okolo 42cm, a nemusí ani cvičiť...
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: pá září 26, 2014 7:47 pm Předmět: |
|
|
| DikobrazieDieťa napsal: | | secret78 napsal: | kosti o 10 kíl ťažšie? u rovnako vysokých ľudí? zabudni |
Keď má niekto klenutý hrudník a chrbát, široké kĺby (a tým širšie kosti), širokú panvu (to väčšinou endomorf), tak čo by nemal ?? ... Poznám takých, a k tomu sú aj chudí.... Chudí so širokými kosťami, širokou panvou, nikdy necvičil, je priam vyziably, a váži o 2 kilá menej než ja, na ktorom je očividné že cvičí (hlavne to vidno v tielku )... |
áno, môže mať ťažšie kosti ale nie 10kg :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
|
| nahoru |
|
 |
DikobrazieDieťa
(ban)

|
Zaslal: pá září 26, 2014 7:49 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | | DikobrazieDieťa napsal: | | secret78 napsal: | kosti o 10 kíl ťažšie? u rovnako vysokých ľudí? zabudni |
Keď má niekto klenutý hrudník a chrbát, široké kĺby (a tým širšie kosti), širokú panvu (to väčšinou endomorf), tak čo by nemal ?? ... Poznám takých, a k tomu sú aj chudí.... Chudí so širokými kosťami, širokou panvou, nikdy necvičil, je priam vyziably, a váži o 2 kilá menej než ja, na ktorom je očividné že cvičí (hlavne to vidno v tielku )... |
áno, môže mať ťažšie kosti ale nie 10kg :) |
U vysokých kľudne.... Viem čo píšem, videl som "somálčana", čo váži 80kg pri mojej výške... Nemá nohy, ruky, chrbát, a už vôbec hrudník. A váži o 2kg menej ako ja, vyzerá ľahšie o 12kg...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|