PROTEINY III.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 57, 58, 59  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - PROTEINY III.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY III.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hulkie

PříspěvekZaslal: so září 27, 2014 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doporučuju Scitec. Chuťově nejlepší ze všeho. Složení není úplně top, ale naprosto postačuje pro tyto potřeby.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so září 27, 2014 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vezmi mu na vyzkoušení, zda-li mu budou chutnat, pár sáčků tohoto:
https://obchod.ronnie.cz/s-3693-cfm-instant-whey-80.html

A pak, kdyby mu chutnal, jestli chceš, napiš mi PM, vymysleli bychom něco s cenou.

Btw. u toho mě napadá, že mi klidně tou PM pošli poštovní adresu a vzorky na vyzkoušení pošlu rád zadarmo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
cored

PříspěvekZaslal: so září 27, 2014 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtěl jsem se zeptat, jak je to z využitelností proteinů z bílků (tekutých). Dřív jsem je pil a potom jsem někde četl, že si z toho tělo nevezme nic tak jsem s tím přestal..
KT

PříspěvekZaslal: so září 27, 2014 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:

Btw. u toho mě napadá, že mi klidně tou PM pošli poštovní adresu a vzorky na vyzkoušení pošlu rád zadarmo.

Tak tomu říkám přístup! palec nahoru, klobouk dolů!
Hřeje na srdci vidět něco takového..

A dědečkovi doporučuji čoko-kokos od Extrifitu, klidně mu ho můžeš dělat místo teplého kakaa a bude si "čvachtat"
janca.bor

PříspěvekZaslal: so září 27, 2014 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc všem díky za rady a Ronnie opravdu příkladný přístup prodejce. Napíšu ti během zítřka případně kontakt.

Děda už si dělal legraci, že bude pít nějaký "šejky" a na starý kolena si pořídí kotel na dřevo a bude chodit štípat dříví
jachym

PříspěvekZaslal: po září 29, 2014 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem měl možnost vyzkoušet Ultra Speed od Survivalu a proto napíšu krátkou recenzi.

V podstatě nemám co bych mu vytknul.... Hodně jsem dřív bral Whey Core 80, ale vyzkoušel jsem i plno jiných a momentálně jsem spíše z cenových důvodů zakotvil u neochucené varianty od jedné nejmenované značky.

Měl jsem možnost vyzkoušet příchuť vanilka. Musím říct, že právě vanilka patří k mým nejoblíbenějším a díky tomu vždy tuhle zkouším a proto můžu srovnávat. Myslím, že tahle vanilka se povedla, určitě nechutná nijak synteticky jako některé. Možná jediné, někomu by to mohlo připadat hodně sladké, doporučené ředění je 30g/200ml, ale i já jsem dával většinou 300 ml a chutnalo to pořád hodně intenzivně.

Nějaká prášivost, hrudkovatost atd. v podstatě nulová.

Kvalita taky velmi dobrá, detailně popsané složení na obalu.

V podstatě mě napadají snad jen dvě negativa:
1. k dispozici jsou pouze 2 příchutě (čoko, vanilka), takže si dokážu představit, že vzhledem k relativně intenzivní chuti by se to mohlo někomu po nějaké době dost omrzet, ale samozřejmě je mi jasné, že o chuť nejde primárně, přesto zde však v tomto ohledu má třeba Whey Core navrch.
2. cena... tohle bohužel pro některé z nás bude problém. Nemůžu kompetentně posoudit, zda je kvalita a celková účinnost opodstatňující relativně vyšší cenu v porovnání s některými ekvivalentními proteiny, včetně již zmiňovaného Whey Core 80, který si myslím také patří k velmi kvalitním.

Pokud ale hledáte velmi kvalitní produkt, s příjemnou chutí, detailním popisem složení, který nepráší a dobře se promíchává, cenu tolik neřešíte a proteiny se vám "nezajídaji", pak je to ideální řešení.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po září 29, 2014 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten Survival je dlouhodobě na prvním místě mého žebříčku. Každý týden čekám, že přijde do nějaké bezkonkurenční a osudové akce :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po září 29, 2014 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď nepřijde, protože dochází jedna příchuť a výroba prý bude za 2 - 3 týdny, tak musíme šetřit.
Ale pak hned obratem do akce. A včetně příchuti jedné nové. :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Keksur

PříspěvekZaslal: út září 30, 2014 8:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cau chci nejaky protein ihned po cviceni nez dojedu domu at neco do sebe dam jim az tak za hodinu a neco po cviceni.:-)budu do toho davat glukopur nebo maltodextrin a premyslim o whey core 80 a cfm instant whey 80 ke kteremu se priklanim vice i slozeni se mi zda o neco lepsi :-) co myslite cena/kvalita je to v pohode volba ? Za tu hodku a neco nez budu mit jidlo a stihnu se dopravit domu by se to melo stravit :-)
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út září 30, 2014 8:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Whey Core 80 podle mě neexistuje, je buď Whey Core (ten po tréninku neber) nebo Whey Core 100, což je volba po tréninku docela dobrá (má rychlejší isolát, na druhou stranu v něm obsažený koncentrát není CFM).

Vedle toho CFM Instant je koncentrát, tzn. jakoby o kousek pomalejší, ale zase je CFM a je instatní, tzn. také po tréninku docela dobrá volba.

Ty dvě slova "docela" v obou odstavečcích výše plynou z toho, že po tréninku by nebylo od věci, abys tam dal něco ještě rychlejšího, kdy ten žebříček použitelných věcí je "nejpomalější rychlý" koncentrát, "rychlejší rychlý" isolát, "zatraceně rychlý" hydrolyzát DH5 a "nejrychlejší rychlý" hydrolyzát DH32. Tzn. můžeš také sáhnout po některém z ryzích hydrolyzátů a nebo po nějakém kombinovaném produktu, který ho obsahuje.

Ale - žádná z uvedených možností není nijak vyloženě špatná, tzn. ať zvolíš cokoliv z uvedeného, je to OK.
Keksur

PříspěvekZaslal: st říjen 01, 2014 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo napsal jsem to spatne myslel jsem whey core proste od nutrendu :-) rozhodl jsem se pro ten cfm instant 80 od extrifitu vzhledem k cene a kvalite a okolnostem netravi se ani pomalu ani nejrychleji takze nez dojedu domu a tak tak akorat :-) a myslis ze do toho muzu v pohode dat ten glukopur nebo maltodextrin ?
Diky ronnie jsi moc ochotny jak s odpovidanim tak se vsim :-)
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st říjen 01, 2014 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Určitě ano, tady v závěru článku to máš přehledně rozepsané:

http://kulturistika.ronnie.cz/c-7511-potreninkovy-napoj.html
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st říjen 15, 2014 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Od dnešního dne v nové příchuti:
https://obchod.ronnie.cz/s-5173-ultra-speed-80-fair-power.html

Vzorky na vyzkoušení budou skladem cca v listopadu, pak rádi pošleme na vyzkoušení.

jachym

PříspěvekZaslal: st říjen 15, 2014 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to jsem zvědavý. Osobně preferuju spíš příchutě "neovocné" - vanilka, karamel, cookies apod. Hlavně jsem měl možnost vyzkoušet už několik borůvek a některý byly super a jiný neskutečně hnusný a syntetický... tady jsem hodně zvědavý proto, že vanilka i čoko od Survivalu jsou hodně sladký, což u těchto dvou je fajn, ale jaká bude tahle ovocná pokud bdue tak sladká je otázka. Až někdo ochutnáte napište a jinak jsem rád, že je nějaká nová, v porovnání třeba s Whey Core 100 nebo jinýma bylo těch příchutí (a pořád je) zoufale málo, uvítal bych právě nějaké třeba zajímavější jako je cookies nebo peanut butter, ale i tohle je příjemné zpestření.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st říjen 15, 2014 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jachym napsal:
Tak to jsem zvědavý. Osobně preferuju spíš příchutě "neovocné" - vanilka, karamel, cookies apod. Hlavně jsem měl možnost vyzkoušet už několik borůvek a některý byly super a jiný neskutečně hnusný a syntetický... tady jsem hodně zvědavý proto, že vanilka i čoko od Survivalu jsou hodně sladký, což u těchto dvou je fajn, ale jaká bude tahle ovocná pokud bdue tak sladká je otázka. Až někdo ochutnáte napište a jinak jsem rád, že je nějaká nová, v porovnání třeba s Whey Core 100 nebo jinýma bylo těch příchutí (a pořád je) zoufale málo, uvítal bych právě nějaké třeba zajímavější jako je cookies nebo peanut butter, ale i tohle je příjemné zpestření.

Zrovna dnes jsem si ho koupil. Chutná skvěle - dokonce i o něco lépe, než ten od extrifitu, ale samořejmě složením je úplně někde jinde, než extrifit . . .
CFM Instant Whey 80 | Extrifit
Nejkvalitnější CFM protein s přírodními trávicími enzymy!
999 Kč
Whey Taste | Dex
Proteinový suplement tvořený z 95 % proteinovým syrovátkovým koncentrátem.
764 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - PROTEINY III. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 57, 58, 59  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: