Dnes:
do prvního jídla jsem měl půst 20 hodin, protože mi bylo blbě a neměl jsem chuť jíst. Byl jsem plnej.
Do jídla jsem měl hodně energie. Po prvním jídle, mi ta dobrá energie klesla. Dal jsem si špenát, který jsem měl v lednici snad týden a půl ( byl rozmrazený, ale nepoužitý ještě v obalu) a po 2 hodinách mě vystřelil na toaletu a průjem. Do tréninku se mi lehce motala hlava asi málo přijaté vody. Na záchodě jsem ji vypustil. Šel jsem na trénink, bez energie, ale podařilo se mi odjet kvalitní trénink, při kterým jsem byl suprově napumpováný díky NO, které jsem si dal před.
Okolo 18:00 jsem končil, a několikrát jsem si říhnul a cítil jsem chuť makrely, kterou jsem jedl ve 12:30 (5,5h od jídla) V tu dobu jsem ještě hlad neměl. Měl jsem připravený protein s leucinem. Nedal jsem si ho a počkal až příjde hlad. Příšel kolem té 7 hodiny, ale neměl jsem připravené jídlo. Po chvilce jídlo nachystáno a může se jít baštit. Po zkonzumovaném jídle se cítím, že jsem dostal kvalitní odměnu. Dobrá nálada. Příště to bude lepší a bude i maso.
Když jsem se rozcvičoval se 20kg tak mě málem stáhly k zemi, ale nebylo to tak špatný. Kousl jsem se a vytlačil jsem i 50kg
Ja to v logu zminuji porad, ze ty zahrivaci serie, ktere ani do svych zapisu nepisu, jsou vzdy nejtezsi, hlavne u prvniho cviku :)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Spodek:
Bolí mě spodky zad ještě z úterních planků, takže dnes bez dřepů.
No a ve 2 ráno na brigádu, takže spánek jen 3 hodiny....hodně špatná regeneračka.
Dneska jsem byl na takovým 2km okruhu, jsou tam žebříky, hrazdy, bradla, skákačky, pneumatiny malé a velké. Tahle co je na obrázku má tak metrák. Tak jsem si zablbnul s velkou pneu a projel jsem všechny aktivity co byli na trase. Je to tak 10km od baráku takže pecka
Carb UP with chicken legs 79,5kg po trenálu - ty fotky se tu vždycky rozmažou fotky neodpovídají skutečnosti
Nohy: Čelní dřep:
1x12..40kg
1x12..60kg - od téhle sérky se mifakt nechtělo, ani jsem to neodjel asi to bude tím že jsem před tím zvedal pneu
1x8..70kg
1x8..70kg
_________________ Pokud něco opravdu moc chceš, musíš něco obětovat.
Vždy mi ruce rostli více než ostatní části. Takže jsou objemné.
Konečně jsem pokročil v těch mých špatných prsách. Už je ten vrch vyrovnanější. Ještě to chce pokročit na nohách, ale ty jsem měl vždy zaseklý v růstu. Už nějakej rok mám ty nohy stejný.
Jako je to škoda no, mohla by mít více kg. Ale jako bylo to poprvé co jsem si to zkusil a fakt tam cítíš každej sval, když to převrátíš tak 20x
Já jsem s tím smířenej. A jestli to bude 1-2kg svalů za rok tak si počkám klidně 10 let až to bude vypadat. Kulturistika mi přece neuteče. A do vitamínů mě nikdo nedostane
Edit: Dělej to, co miluješ, miluj to, co děláš
Pro zajímavost dnes po ránu.
Bicák: zatlý 41cm nezatlý 37cm
Stehno: 60cm jak zatlé nezatlé ( spíš jsem měřil na tom nejvyšším místě) a ve středu mám 56cm
Má to nějakou souvislost?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru