Buvol Noviny :-)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 53, 54, 55  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Buvol Noviny :-)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Buvol Noviny :-)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
buvolii

PříspěvekZaslal: st říjen 08, 2014 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 8.10.2014

Dnes po obedě bežecký trening. Dnes jsem tam vyrazil s tím, že poběžím tři okruhy. (15km) Jsou na řadě a já si nebyl jistý , že to po 2 dlouhých noční pujde. Byl jsem rozlamaný nevyspalí a překonávat nějaký dosud nejlepší čas 75,35 se mě vubec nechtělo. První okruh jsem běžel volně, pořád jsem měl pocit, že jsem pomalí a do 7km mě bolel kotník. První okruh (5km= 24) Vběhnul jsem do druhého s tím, že ho doběhnu a končím , že to dneska prostě nemá cenu. Od pulky druhého okruhu jsem se rozdýchal a dá se říct, že od 8km do toho trochu šlápnul. Druhý okruh (5km= 25,10) a bylo jasné, že pobežím třetí, ne pro to že se zdálo, že se mohu zase o nějaku vteřinku překonat ale že mě to začlo bavit. Třetí okruh už jsem držel vysokou latku , když jsem si dal tu práci s 15km tak se překonám, to byly moje slova. Šlo to dobře a já už tušil, že budu aspon o 30s rychlejší . Nakonec jsem udělal třetí okruh (5km=24,30) , samozřejmě díky zběsilejšímu finiši. Celkový čas : 73,40 To je nový REKORD. Že je to běhání stejně nejkrásnější.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
buvolii

PříspěvekZaslal: čt říjen 09, 2014 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 9.10.2014

Dl 10x5x72,5
Bench 10x3x62,5
Shyby 3x2 klasické, 3x3 biceps
Ez tyč 10x3x30kg (30kg celková vaha i s osou)
Břicho: 4x10zkracovačky
Břicho: přítahy kolen k břichu, ve visu 4x10
Celkový čas: 60min
Orbitrek:24minut (60watt)

Dnes opět fitko. Božínku já byl unavenej. Po včerejších 15km a třech nočních se mi tam dnes vubec nechtělo. Ale bylo to v plánu, nedalo se svitit. Po rozcvičce jsem přešel na dl. Dl v klasickém EMOM a s přidanou vahou , jak jsem řekl, kruček po kručku. Já se u toho dnes nadřel jak kun. Poté už opět pauzy mezi seriema 30s. Bench dobrej , pokud jde o shyby, byl jsem dneska hodně marný, aspon na ty klasické. Nebyla vubec síla. Dotlakoval jsem ruce Ez tyčí, na záver do SS 2x břicho a šlo se na orbitrek.
Dnes byl lehký převod a střídavá frekvence. Ani do toho se mi nechtělo ale nakonec jsem se žvejknul, aspon k nějakému výkonu. 30s pomalu a 90s rychle, poslední 4minuty už jen rychle a měl jsem toho plné brejle.
buvolii

PříspěvekZaslal: pá říjen 10, 2014 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 10.10.2014

Dnes hned po noční trening cáky cák. Šel jsem hned po noční na bazén , zaplavat si. Slíbil jsem si to již v době, kdy jsem se připravoval na bežecké závody, a také proto, že jsem tam asi rok už nebyl. Uplaval jsem 1500metru, hodinu v kuse bez přestávky. Moc mě to po té hromadě noční nebavilo ale ukol jsem splnil a protáhnout se protáhl .
buvolii

PříspěvekZaslal: ne říjen 12, 2014 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 11.10.2014

D 10x5x52,5
MP 10x3x40
KNB (kliky na braldech) 10x3xBW+2.5kg
Břicho: 5x10zkracovačky
Břicho: přítahy kolen k břichu, ve visu 5x10
Celkový čas: 50min
Orbitrek:20minut (125watt)

Dnes ráno opět fitko. Byl jsem po tom včerejším plavání dost stuhlí. Dnes všude přidaná váha. Po rozcvičce jsem přešel na dřepy. Celí trening,včetně dřepu, byl s 30s pauzama. Na závěr jsem dal břichu vážně co pro to a šel jsem na orbitrek.
Dnes na orbitreku težký převod , zase trošku zvednuté. Opět šlo jen o to šlapaní, nijak jsem to nehrotil. Zvlášt když mě po obedě čekalo ještě 50km na kole. A druhý den 12.10. hned po snídani zase 30km zpátky. Už i na tom kole se chovám, jako bych pořád trenoval, šlapal jsem jak oživot, tam i zpátky, pořád na plný výkon.
buvolii

PříspěvekZaslal: čt říjen 16, 2014 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 14.10.2014

Dl 10x5x72,5
Bench 10x3x62,5
Shyby 3x3 klasické, 4x3 biceps
Orbitrek:30minut (60watt)

Dnes opět podobný trening. Po rozcvičce DL. U dl EMOM , start každou minutu, bylo to dnes velice namahavé. Poté solidní bench a vynikající shyby , zkusil jsem i 4tou serii klasických ale to už jsem tam opravdu jen lehce visel, nepočítal jsem to tudíš. Dotlakováno Ez tyčí, samozřejmě EZ a bench s pauzy 30s jako vždy, netřeba pořád psát. Na závěr bez pauz 2x břicho a šlo se na orbitrek.
Orbitrek dnes s jeden z nejtežších a na začátku tomu nic nenasvedčovalo.
30s pomalu 1,5minuty rychle. Od 8minuty, 30s pomalu 2,5minuty rychle. Od 22minuty, 30s pomalu 3,5minuty rychle. Byl to nářez.
buvolii

PříspěvekZaslal: čt říjen 16, 2014 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 16.10.2014

MP 10x3x40
KNB (kliky na braldech) 10x3xBW+2.5kg
D 10x5x52,5
Břicho: 5x10zkracovačky
Břicho: přítahy kolen k břichu, ve visu 5x10
Orbitrek:20minut (130watt)

Dnes trening po 2nočních 12náctkách. Spal jsem tři hodiny a vyrazil jsem bouchat. Při rozcvičce 3kolečka, abych se vubec rozhýbal a zadýchal. Poté jsem hold musel zmenit trening, na dřepech bylo narváno a tak jsem dal dřepy jako třetí cvik , mezi tím jsem odjel MP a kliky na bradlech, nebylo to nejhorší , šlo to. Poté Dřepy, to bylo peklo na neby. Nohám se dolu a nahoru nechtělo a já to s nějakého duvodu težko udychával. Jednak to bylo asi nočníma a jednak tím že to byl až třetí cvik. Celí trening s 30s pauzy, ikdyž u dřepu to dost skřípalo. Na závěr jsem zrušil břicho na střídačku bez pauz. Zkusil jsem i trochu změnu na visu a párkrát místo zvedání kolen k břichu, zvedat nohy natažené. Byl to záhul ale jednou třeba . Proč ne?
Poté orbitrek, dnes opět jen težký převod na doražení nohou. Musím říct, že s kraje jsem měl co dělat to vubec rozšlapat. Ke konci už to docela šlo.
buvolii

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2014 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 17.10.2014

Dnes po obedě bežecký trening. Mám za sebou, poslední třetí noční. Doma jsem se třikrát musel přemlouvat, abych nakonec šel, kde jsou ty tvrzení, že se udržím ve formě. Nakonec jsem se odhodlal, i přes to že jsem si pořád říkal, nechej to na zítra. Kdybych veděl co tam zažiju, přemlouvat bych se nemusel. Ale nepředbíhejme, poslední běh byl před 9ti dny a dnes mě čekal jen jeden 5km okruh. Doma jsem se rozhodl že pokud ho pobežím špatně, to jest nad 23 minut pobežím trestný okruh navíc. Prostě chci pořád trénovat, na klusání kašlu. Prostě jsem to napálil, když bylo nejhuř tak jsem na pár vteřinek zvolnil abych popadl znovu dech a opět na plný pecky. Každou chvili sledoval hodinky a veděl jsem, že bežím opravdu dobrý běh. Na mezičasech jsem byl pořád hodně rychlej. Ke konci už jsem ztrácel sílu a mlel s posledního ale i tak jsem udělal: (5km=21,27) Padl rekord s VELKýM R překonal jsem dosavadní čas na stejné trati 21.9.= 22,01 Zatím jsem nikdy nebyl takhle rychlej. Tenhle pocit mi pár dnu vydrží
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2014 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

skoda ze bezecka forma neprisla pred tim zavodem
buvolii

PříspěvekZaslal: so říjen 18, 2014 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 18.10.2014

Dl 10x5x75
Bench 10x3x65
Shyby 3x3 klasické, 3x3 biceps
Břicho: 6x10zkracovačky
Břicho: přítahy kolen k břichu, ve visu 6x10
Orbitrek:33minut (60watt)

Dnes vinikající trening. Po rozcvičce jsem přešel na dl. Dnes to cvičení mělo jednu zradu, hodiny ve fitku nejdou, nebo přesně řečeno se opoždujou. Bylo tam o 40minut méně a já si při druhé serii dl všiml, že vteřinovka má do kopce problémy. Tudíš hlídat EMOM nebylo snadné , vyřešil jsem to jednoduše, vždy jsem se párkrát nadechl a šel jsem na další serii, podle vteřinovky u dl pauzy 30s u všeho ostatního snad 20-30s. Dl makačka jako blázen, od včerejšího běhání mě trápí kotník, neveřím že se někdy dostanu na velké váhy, pouze do 100kg (ani po tom už tolik netoužím) Bench výborný , shyby dneska uchazející , tento cvik mě v poslední době vážně fascinuje. Vzhledem k tomu že s Dl a velkýma vahama mám utrum, chtěl bych jednou být králem shybu. Dojel jsem to Ez tyčí a šel jsme na břicho, opět na střídačku bez pauz , dřel jsem tak dlouho, dokud jsem neměl dost. Zkusíl jsem si i jednu serii s nataženýma nohama.
Poté jsem přešel na orbitrek a to byla pohádka. Začal jsem 30s pomalu a 2,5minuty rychle. Po 12minutách to zmenil na 30s pomalu a 3,5minuty rychle.V poslední otočce po 28minutách jsem dal 30s pomalu a 4,5minuty rychle. Na konci na mě šli mrákoty.
buvolii

PříspěvekZaslal: ne říjen 19, 2014 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 19.10.2014

Dnes ráno bežecký trening. Dnes byly na programu dva okruhy. Sotva jsem vyběhl, zjistil jsem že mě příšerně bolej nohy, po včerejším orbitreku se není asi čemu divit. První okruh jsem měl (5km=22,50) , pořád byla šance zaběhnout si rekord. Ikdyž jsem se na prvním okruhu trápil. Na druhem mi docházeli síli, pořád jsem se snažil. Pořád jsem měl na paměti, že trenuji, 2km před cílem jsem vzdal svoje usíli bežet na rekord. Měl jsem toho plné brejle. 30s volného tempa abych vydýchal a abych získal zpátky svoje zdravé naštvání. Opět jsem pocitil chut se stím porvat a i díky velkému usili, brutus finiši se mi povedl druhý okruh za (5km=23,37) Celkově tedy 10km=46,27 Překonal jsem svuj rekord o 16s. Co je to 16s na 10km trati, nic Na druhou stránku co je 64s na 21km trati. Pořád mě to trápí pořád to bolí.
buvolii

PříspěvekZaslal: st říjen 22, 2014 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 20.10.2014

D 10x5x55
MP 10x3x42,5
KNB (kliky na braldech) 10x3xBW+3.75kg
Břicho: 3x10zkracovačky
Břicho: přítahy kolen k břichu, ve visu 3x10
Celkový čas: 50min
Orbitrek:20minut (130watt)

Dnes další s velice povedených treningu. Po rozcvičce dřepy. dnes všude pauzy 30s dokonce i u dřepu . Dnes to s nějakého duvodu šlo docela dobře. MP a KNB dobré. Na závěr do Ss břicho, tady se mi dnes moc nechtelo. První serie ve visu s nataženýma nohama. Šel jsem na odpolední, takže jsem to s břichem ani přehánět nechtěl, vím co to je když vás uporstřed šichty zradí břišní svali a vy máte pocit, že musíte chodit v předklonu. Všechno velice rychle povedené a šlo se na orbitrek.
Dnes težký převod a i tady se mi zdálo, že to dneska šlapu velice dobře s dechem jsem taky stíhal a byl jsem opravdu na konci velice spokojený.
buvolii

PříspěvekZaslal: pá říjen 24, 2014 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 23.10.2014

Dl 10x5x75
Bench 10x3x65
Shyby 3x3 klasické, 3x3 biceps
Ez tyč 10x3x32,5kg (32,5kg celková vaha i s osou)
Orbitrek:26minut (60watt)

Dnes opět velice vzrušo trening. Po rozcvičce Dl , dnes všude pauzy 30s. Na EZ zvednutá váha , na závěr do SS břicho. Dve serie ve visu s nataženýma nohama. Za slabích 60minut hotovo a šlo se na orbitrek.
Dnes lehký převod a to tak, že 30s pomalu, 4,5minuty rychle. Byl to neskutečný nářez, ani jsem nestíhal otírat potm z tváře jak ze mě pořád lilo. Po 20minutách malá zmena 30s pomalu 5,5minuty rychle a šlo se domu.
buvolii

PříspěvekZaslal: pá říjen 24, 2014 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 24.10.2014

Dnes hned po noční trening cáky cák. Šel jsem hned po noční na bazén , zaplavat si. Po včerejším treningu jsem hodil dlouhou noční a po ní zase šup do vody. Uplaval jsem 1100metru , 35-40 minut v kuse bez přestávky. Dnes mě to i staršně bavilo a naplaval bych určitě i jednou tolik, kdyby nás děcka nepřerušili. Nesnáším, když se změní zpusob plavaní s bazénu na delku (50m) na bazén na šířku (15-20m) To je uplně na hov.. Zaplavat jsem si zaplaval , ikdyž málo.
buvolii

PříspěvekZaslal: ne říjen 26, 2014 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 26.10.2014

D 10x5x55
MP 10x3x42,5
KNB (kliky na braldech) 10x3xBW+3.75kg
Celkový čas: 45min
Orbitrek:25minut (135watt)

Dnes velice rychlí trening. Je nedele, byl plný dum. Rozcvička skoro žádná, drali se za mnou další borci a mě čekalo dřepovaní. Stihl jsem jen pár rotací, pár dřepu na prázdno, nějakých pár shybu, 5 s toho tři povedené, 2nedotažené. A šlo se rychle dřepovat dřepy a celí trening s 30s pauzama. MP, tam byly pauzy snad ještě kratší, našel jsem si místo abych nikomu nezavazel a hned přišel jeden, kolik toho ještě mám. Tak jsem to jel hodně svižně. Na závěr bez pauz břicho , vis bez natažených nohou, dnes to nějak nešlo. Protahovačka na konci, opět bez rotací, nebylo místo volné a já se nechtěl pořád ohlížet, abych někomu nerozbil hlavinku.
Odcházel jsem na orbitrek, s tím, že mám dost času, bude tam klid, takže si dám 30minut. Težký převod, prvních 10minut šlo ztuha, pak jsem se rozšlapal a začlo mě velice bavit. Ve 24minutě přišli holky a vyhodili mě. Teda slušně se zeptali kolik toho mám a jelikož jsem gentlemant odpovedel jsem, že končím a se vztekem v sobě odcházel na šatnu. Trening se vším duležitým a přesto jsem byl hodně podrážděný, rozcvička žalostná , protahovačka na konci jakby smet a to zkracené kardio, to už byla jen třešnička na dortu.
buvolii

PříspěvekZaslal: ne říjen 26, 2014 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 26.10.2014

V ten stejný den ale na jiném místě v jiný čas
Ještě po obedě jsem si byl zaběhat. Doma jsem pojedl a šel jsem na věc. Dnes mě čekali tři okruhy a já doufal, že si trochu zpravím naladu s treningu , jakse říká dám si pořádně dotěla. První okruh jsme bežel vyloženě s lehkostí nemusel jsem se nijak přemáhat a měl jsem první okruh (5km=22,35) . Vběhl jsem do druhého a začínalo mě bolet břicho. Možná z raního treningu, možná s toho že jsem bežel asi 70minut po jídle, kdo ví. Nicméně jsem zapasil s tím, jestli se tam nepo... Ale vzdát a přerušit jsem nechtěl , pořád jsme doufal že jsou to jen plyny a že když si párkrát ulevím, tak to pujde. Ukázalo se že jsem to uhádl , také na 8km mě začal pálit stehení sval znáte to, když jedete třeba na kole a s každým šlápnutí vás v něm vyloženě škubne. Druhý okruh byl pomalejší s tím jsem počítal ale překvapilo mě že ne zas tolik. Druhý okruh (5km=23,40) měl jsem za sebou 10km =46,15 což jsem doma zjistil jen tak mimodek že je o 12s rychlejší než muj rekord na 10km trati. ale mě čekali tři, ne dva okruhy. Břicho přestalo bolet na nohu jsem si zvykl a to že mám dva okruhy za sebou v tak perfektním čase mi dalo křídla. Veděl jsem že bežím na rekord , ba co více mohl jsem dnes zbořit svuj cíl a udělat 15km pod 70minut stačilo zabehnout poslední okruh za 23,45. Nebudu se moc chválit ale třetí okruh jsem bežel nádherně a se záverečným finišem jsem udělal třetí okruh (5km=22,55) Celkově tedy 15km=69,10 zaběhl jsem REKORD , překonal jsem svuj dosavadní cíl uběhnout 15km pod 70minut. Hlodá ve mě malí červík, jestli mi nezlobí stopky, protože to snad není ani možná překonal jsem svuj rekord ze dne 8.10.2014 15km=73,40 což je o 4min30s . Nicméně bežel jsem vážně nejlepe, jak jsem kdy bežel. Snad s toho neomradím, měl jsem jen teplakovou soupravu a venku bylo dost vlažno , je to dobře nepřehříval jsem se ale v nekterých místech na mě fakt pekně foukalo.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Buvol Noviny :-) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 53, 54, 55  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: