|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út říjen 21, 2014 9:14 pm Předmět: |
|
|
| smetak napsal: | Deadlifte tak je cas vyjit s pravdou ven, ne? |
Já bych vyšel klidně s čímkoliv, ale kde nic není, ani čert nebere:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Riku
|
Zaslal: út říjen 21, 2014 9:15 pm Předmět: |
|
|
Jo ženský si myslej, že nemáme nic lepšího na práci než lítat za jinejma. Jako bychom neměli nad hlavu té jedné :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út říjen 21, 2014 9:16 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Hehe, rict me tohle moje, citil bych se polichocen a tvaril se este veseleji |
Na takové srandy tady nejsem zavedený:o))
Ještě s ní na to téma pohovořím, jen mě bohužel přešla ta správná nasranost - tak to asi nebude mít ten efekt.
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: st říjen 22, 2014 5:54 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Třeba ti tím chtěla něco naznačit .... a doufala, že ti to dojde .... no, jsi chytrej chlap, ale evidentně nedošlo |
Takze sup pro Viagru a vy.... (vyhnat) ji to z hlavy
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st říjen 22, 2014 7:14 am Předmět: |
|
|
V tom to není...tady jde o důležitější věci....jako např. TEN TÓN kterým to říkám, případně co jsem neřekl, ale myslel!!! Takže balím - vyrážím na cesty a těším se na pátek, kdy jedu sice služebně, ale přece jen do Tater:o)
Ta moje je hodná žena, jen někdy je to na flašku:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st říjen 22, 2014 10:31 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: |
Já nevím, čím některé ženy přemýšlí, protože hlavou to očividně není (a přitom je to tak chytrá holka).
|
U ženských nemůžeš hledat logiku :-) Ani u těch chytrých
Zjistil jsem že pro ně 1+1 = 3 nebo 1+1 = jablko
|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
Zaslal: st říjen 22, 2014 3:11 pm Předmět: |
|
|
Praha - Státní dluh se za dobu existence České republiky zdesetinásobil na 1,68 bilionu korun ke konci roku 2013. Číslo sice vypadá hrozivě, ale při srovnání s ostatními zeměmi EU si Česko zase tak zle nevede.
To je úroven' zadlužujeme se jak prase ale to nevadí, jinde se zadlužují víc.Tak si zvýšímě ,alespon' platy.
http://www.verejnydluh.cz/ _________________ "Je jen jeden vrozený omyl, a to ten, že si myslíme, že jsme tu proto, abychom byli štastni." Arthur Schopenhauer
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
Zaslal: st říjen 22, 2014 5:19 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | však máš taky na to svůj díly viny, pokud jsi během minulých 20 let volil ODS, ČSSD nebo Zelené, případně KDU-ČSL, ODA, Unie Svobody, atd...
tak si hlavně nestěžuj... |
Můžeš volit třeba mart'any, stejně jak se dostanou k veslu tak si začnou dělat věci po svém .
Jak se říká at' je tam Petr nebo Pavel je to jedno.
Je to jako bych ve firmě přidal plat zaměstnancům i když budu v červených číslech .
Na mzdy si zvýším dluh u banky ,s odůvodněním že sousední firma má ještě větší dluh a jede se dál , tak hospodaří náš stát. _________________ "Je jen jeden vrozený omyl, a to ten, že si myslíme, že jsme tu proto, abychom byli štastni." Arthur Schopenhauer
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: st říjen 22, 2014 8:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st říjen 22, 2014 9:00 pm Předmět: |
|
|
změníš tím něco arkane? ne nezměníš, takže se nemá cenu tím zatěžovat, však ono to nějak dopadne, připrav se na sračky v tichosti sám, až to přijde budeš v klidu...
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt říjen 23, 2014 2:55 pm Předmět: |
|
|
Idioti, co by neměli řídit ani autíčko na dálkový ovládání, natož aby je někdy pustili na silnici. To je až neskutečný, jaký arogantní tupý bezmozky člověk denně potká za volantem. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|