kdyz sem ho zacinal cvicit, tak me to taky bylo dost neprijemny, ale staci chvili vydrzet.. to je jak s celnim drepem, tam cloveka ze zacatku boli pomalu jenom polozena tyc, ale casem uz to ani nevnima:)
co se tyce bolesti, tak mi to nevadi vubec, obcas se udela nejaka modrina, ale nic hroznyho
Tak tys byl vždycky tvrdej týpek já sem se dneska smál v gymu jednomu klučíkovi, který jel na MP podřepy, měl na každé straně 10kg kotouč a měl tam ručník a takovou tu pěnovou podložku
U nas zas dnes mladik bencoval 50kg v rozsahu 8 cm s rucnikom omotanym na ose
Inak zercher neni problem jazdit s vahami nad 100 bez penovych valcekov, rucnikov a chujovin tak budte trochu chlapi Tlak osi na biceps/predlaktie je to posledne co ma limituje.
SHADOW BOXING 2 min. + 2KB MILITARY PRESS 1x1/1 32+24kg (v 1 min. pauze) SHADOW BOXING 2 min. + 2KB MILITARY PRESS 1x1/1 32+24kg (v 1 min. pauze) SHADOW BOXING 2 min. + 2KB MILITARY PRESS 1x1/1 32+24kg (v 1 min. pauze) SHADOW BOXING 2 min. + 2KB MILITARY PRESS 1x1/1 32+24kg (v 1 min. pauze) SHADOW BOXING 2 min. + 2KB MILITARY PRESS 1x1/1 32+24kg (v 1 min. pauze) SHADOW BOXING 2 min. + 2KB SQUAT 3x 32+24kg (v 1 min. pauze) SHADOW BOXING 2 min. + 2KB SQUAT 3x 32+24kg (v 1 min. pauze) SHADOW BOXING 2 min. + 2KB SQUAT 3x 32+24kg (v 1 min. pauze) SHADOW BOXING 2 min. + 2KB SQUAT 3x 32+24kg (v 1 min. pauze) SHADOW BOXING 2 min.
je potreba vytrit
Naposledy upravil DolceGusto dne ne říjen 26, 2014 12:43 pm, celkově upraveno 2 krát
Sexy treninky. Ja jsem ted po ty vikendovce uplne marnej. V sobotu jsem skoro zaspal a kdyz jsem jel domu, tak jsem videl dvojite, takze jeste, ze sis nakonec zacvicil doma, jsem se z komatu probral kolem 19:30
áááá Ty posloucháš zvláštnější muziku než já!! :D to je super! stahuju! :D prosím hod mi do pm ještě něco..bože to je psycho :D
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru