Tak mi dovezli kettlebelly ;) 24kg+28kg . Myslim, že už byl dávno čas upgradovat z 20ty.
Takže feasibility study - 20minut poznávání nových KB.
Zkoušel jsem co s tím zvládnu a co ne.
24kg pravou na bicepsový zdvih dám (jentaktak), levou s cheatingem. Což je super - feasible!
Bicepsové zdvihy s 28kg - not feasible, ani hovno..
Na cvik kb kolem těla v tabatě pujde rovnou 28kg - feasible.
Snatch jsem si troufnul zkusit jen s 24 a pravou rukou - feasible, všechno ostatni not feasible
Rack and press (či clean and jerk) s 24kg - feasible
Rack and press (či clean and jerk) s 28kg - pravá feasible, levá na hranici proveditelnosti.
Thruster (24kg pravá, 20kg levá) - s obtížema, ale feasible
HSPU - not feasible, ty krávo to jsem nezkoušel za cvik, protože je to nepraktické (nutnost sundat mp3 přehrávač a brejle) ale nedávám, kde jsou ty časy, kdy jsem chodil na gymnastiku a dal jich >10+ (tak 2 třída základy).
Takže dva nové cíle clean and jerk 20kg - 661x - překodat ten rekord samičky, přece nejsem mačka
HSPU začít dávat
_________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
5 schybů
10 kliků
15 dřepů
5 kol za 4:32
- Pak jsem skončil v rámci strachu o své srdce, tož neměl jsem v plánu žádný HIIT takže jsem měl v sobě 3 Monstry, což si vykládám jako duvod proč jsem málem lehnul
Rack and press - KB 24 kg každou minutu (+4kg / novej template)
4,4,4,4,4,5
- prvně, takže jsem to nenadizajnoval dobře, příště zkusím začínat dvěma 5tkama
_________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
Schyby, start každou minutu jedna serie a bez zátěže
5,5,5,5,5,5,5,4,4,5,5,4,4,5,5,4,5,4,5,5,4,5,4,4,5,4,4,5,5 = 30kol + 18x5 + 12x4, zatim nejlepšejší
- pětky zasebou jen 7x na začátku, nic moc
+ šel jsem do toho ne uplně zreaxovanej a nebyly to dneska prvi schyby
- končim na tom, mam toho dost, už jsem po tom ani nezvedl KB..
- PR na rate na 30ti minutách z 4,25 na 4,6
- takhle jsem dal 138, chybí mi tedy 12 schybů což je 8% - kíp gouing ttby, kíííp gouing !
Uz mas doma docela pekny kus vybaveni kdybys nebyl dement tak s tim muzes mit treninkovy plan jedna basen
Tréningový plán mam v hlavě je to vcelku jednoduché - schyby povinně, trhustery nebo rack and press, dipy nebo tabata floorpress, břicho občas nohy nikoho nezajímají. Příští měsíc povinně angličáky.
A pak spoustu strategii, kdy se začiná s novým cvičením vynucenými 4% rustu počtu cviku nezávisle na tom na kolik serii, pak pauza písnička, pak transformace na něco rozumějšího a pak snižování pauzy po 1-3 sekundách každé cvičení.
TTBY's tréningový plán nej nejpokročilejší, nejrevolučnější a obsahuje nejvíce kvaltních a moderních technologíí
TABATA floorpress 50kg dvojručka - dostal jsem to tam 79x (luxusní PR, upgrade z 74)
Bicepsové zdvihy KB po 1:33 (pauzu nesnižuji ještě 4 cvičení)
5,5,5,5,5,6*,6* - levá to tam dostala jen 5x, což je stejně upgrade o proti minule
- přidal jsem serii, pokud tohle příště budu schopen zopakovat - začiná se 6tkou
Rack and press kb 24kg start každých 59s (obě ruce v rámci slotu) (sundal jsem sekundu)
5,5,4,4,4,4 - sundal jsem sekundu a začal dvěma pětkama
- ještě pár cvičení necham, pak tam začnu tlačit více pětek
TABATA kb 28kg kolem těla ihned
TABATA kb 24kg kolem těla ihned
TABATA kb 20kg kolem těla - takhle 3 tabaty za sebou bez přestávky - fuška, předloktí toho maji dost
+ noví kettlebellové mají sirší madla, krásně na předloktí
Sobota
- odtučnovací chuze
7:00 - 17:00 - 10 hodin v rámci toho i běhání
behání - nejprve jsem vyběhl kopec, který prostě překonat musím - doběhl jsem vynuceně o 10m dál. Pak asi 2 minuty pauza a nějaký ten běh (což je novinka, obvykle vyběhnutí kopce rozdejchávám déle) a pak nějaké ty běhy jak to šlo a pak běh v kuse 2,5km - skončil jsem bohužel na ukazateli, neb jsem nedokázal vyhnotit kam mam běžet takže jsem se musel zastavit.. škoda. Celkem jsem naběhal cca 5km. Nebylo to vubec zlé! Zkusil jsem i běh v TABATĚ, ale bohužel jsem zrovna vždycky někoho potkal a před lidma já něběhám. Asi tři začaté tabaty 2 a 5 a 6 slotů.
Sobota
- odtučnovací chuze
7:00 - 17:00 - 10 hodin v rámci toho i běhání
behání - nejprve jsem vyběhl kopec, který prostě překonat musím - doběhl jsem vynuceně o 10m dál. Pak asi 2 minuty pauza a nějaký ten běh (což je novinka, obvykle vyběhnutí kopce rozdejchávám déle) a pak nějaké ty běhy jak to šlo a pak běh v kuse 2,5km - skončil jsem bohužel na ukazateli, neb jsem nedokázal vyhnotit kam mam běžet takže jsem se musel zastavit.. škoda. Celkem jsem naběhal cca 5km. Nebylo to vubec zlé! Zkusil jsem i běh v TABATĚ, ale bohužel jsem zrovna vždycky někoho potkal a před lidma já něběhám. Asi tři začaté tabaty 2 a 5 a 6 slotů.
Ty vole, já z tebe nemůžu.. Setkal jsem se v životě s hodně divnejma lidma, ale ty bys tomu žebříčku asi vévodil.
Přizná se, že uplně přesně nevím jestli je to lichotka nebo výtka či neutrální zpráva. Rotzučnil jsem Ti ale slovo "asi", protože to většina lidí, co mi píše podobné zprávy toto slov nepouživá ;) Nicméně děkuji.
Schyby start každých 1:13, zátěž 10,4kg
5,5,4,4,4,4,4/10*,6*
* posledni dvě serie bez vesty
- s touhle vahou lepší nez minule, fajn - ale zazrak to nebyl
TABATA floorpress 50kg dvojručka - dostal jsem to tam 78x (PR 79 z minula)
- not bad, lehce pod rekordem. Potřebuju tak 80, pak přidám váhu.
- v prvním setu tabaty prvně 21x tuším
Bicepsové zdvihy KB 20kg - start každých 1:33 (pauzu nesnižuji ještě 3 cvičení)
5,5,5,5,6*,6*,6*
- levá to tam dostala jen 5x
- vyměnil jsem jednu pětku za 6tku na pravé ruce ;)
Rack and press kb 24kg start každých 59s (obě ruce v rámci slotu)
5,5,5,4,4,5
- dobré, misto dvou 4tek jsem tam dostal 5tky ;)
TABATA kb 20kg kolem těla
- tohle je opravdu hodně výživné..
Bicepsový zdvih KB 24kg 1x každá ruka (novinka) (opatrně do toho pojďme !)
Toes to bar (novinka) 21x
- strategie nového cvičení je klasika
- nyní zvedání počtu nezávisle na seríích ve zrychleném řízení (>+4%)
- pak jen zvedání počtu o cca 4%
- transormace do nějakých intervalů jako poslední krok a krouhání pauzy
Schyby start každých 1:12, sekunda dolu v závorce zátěž v kg
5 (11,65),5 (11,65),4 (10,4),4 (10,4),4 (10,4),4 (10,4),9 (0),5 (0) + první dvě serie jsem dělal nyní navíc s 1,25kg kotoučkem navíc
TABATA floorpress dvojručka 50kg - dostal jsem to tam 79x (vyrování PR) -s 79tým opakovním jsem zápasil docela dlouho, ale dostal jsem to tam, přesto mi zbyla asi 1,5s do konce (a navíc o proti minule), ale to 80té opakování jsem by byla utopie, ani hovno milej hrochu..
Bicepsové zdvihy KB 20kg - start každých 1:33 (pauzu nesnižuji ještě 2 cvičení)
6,5,5,5,5,5 - levá už tam konečně stabilně dává 5, dokonce jsem si dovolil 6 nazačátu
Rack and press kb 24kg start každých 59s (obě ruce v rámci slotu)
5,5,5,5,5,5 - dvě 4ky jsem nahradil 5tkama, asi bych měl nechat na hranici proveditelnosti
TABATA kb 20kg kolem těla
Bicepsový zdvih KB 24kg
1x dlouhá pauza 1x
- celkem 2x (pauza, počet serii cheating/necheating nezájem - vynucené zvedání počtu ve zrychleném řízení)
Toes to bar
celkem 26 (minule 21) (pauza, počet serii cheating/necheating nezájem - vynucené zvedání počtu ve zrychleném řízení)
A uplná novinka a technologie - každý cvičící post nyní obsahuje 4 švédská slovíčka:
säga - říct, říkat, nepravidelné sloveso
hit - zde, na tomto místě
förstår - rozumět
gång - čas
Dneska běhání
vkuse asi 2,5km a pak TABATA jako ne tak jak je definována (max effort), ale 20sekund běhu, 10 odpočinku s tim, že jsem nějaké intervaly odpočinku vynechal ;) Asi 7x4 minuty
A pak
TABATA (max effort) výběh do kopce.
TABATA přednožování
- na prd vubec to nešlo v lokti to bolí (jako join) a mozoly do krve, takže povinné schyby a pak co šlo
--
Švédština
stor - velký
tung - těžký
liten - malý
kort - krátký
Takhle bych to nenazval, spíše mam pocit, že žití v Praze je páchání dlouhé sebevraždy. Takže aktuálně ladím technologie, strategie a roadmapu a přemýšlím, že zvednu kotvy a odstěbuju se někam jinam ve hře jsou Švédsko Finsko Norsko. Z pohledu učení je nejlogičtější švédština. Jako stěžejní jazyk stejně bude angličtina, ale začal jsem tedy ještě ze švédštinou - hned jak to začne staturovat tak s tim přestanu..
Proč se ptáš? Jestli tam chceš jít někdy do hospody, tak jedině na kofolu. Jestli chceš jet se mnou, pak musíš být žena s alespon 4kama
Ptám se jen, že mě to zaujalo.
Pokud bych se někam stěhoval tak také nějaký sever. Jenže manželka je teplomilná, tak by mě to asi neprošlo.
(Na kolu fakt ne, já jsem na pivo. A ženská taky nejsem. Ale jinak já u dam spíše hodnotím zadeček. :) Prsa mohou být i menší, i když větší ničemu neškodí.)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru