Změna tréninku, jak?

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Změna tréninku, jak?  Úvodní stránka -> Trénink -> Změna tréninku, jak?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ZacDan

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2014 8:23 pm    Předmět: Změna tréninku, jak? Odpovědět s citátem

Čaute, je mi 17 let a cvičím 5 měsíců a chtěl bych nějak změnit trénink.

Určitě by bodla změna. Do teď jezdím trénink 3x/4x týdně, v tréninkové dny cvičím 2 partie a cviky po 4 sériích a opakování většinou 8:

• záda, triceps
• prsa, biceps
• nohy, ramena + trapézy

Jaký trénink na objem byste doporučili? Dodávám, že jsem ektomorf.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2014 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

objem je zalezitosti jidelnicku, ne treningu
cvicis 5 mesicu, ale jak?
umis tehcniku cviku? nemas svalove disbalance? umis "vsechny" cviky?proc myslis ze split je lepsi nez FULL body?:

pokud bych doporucoval za sebe, tak me se osvedcil BEAR, ale je to individualni
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2014 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemyslíš že má na takovou divočinu čas? :)
ZacDan

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2014 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
objem je zalezitosti jidelnicku, ne treningu
cvicis 5 mesicu, ale jak?
umis tehcniku cviku? nemas svalove disbalance? umis "vsechny" cviky?proc myslis ze split je lepsi nez FULL body?:

pokud bych doporucoval za sebe, tak me se osvedcil BEAR, ale je to individualni

Jídelníček dodržuji, jenže i cviky jsou na rýsování a objem, takže mi jde o to, ať mi někdo nepošle trénink, kde jsou rýsovací cviky Techniku bych měl zvládat, borci v posilce poradí. Disbalance, moc tomu nerozumím. Myslím tím, že třeba mám levou slabší jak pravou nebo něco podobné?

Fullbody jsem ze začátku jezdil a byly dva důvody, proč jsem přestal:

1. nebavilo mě to
2. bratránek říkal, že vůbec nepřibral u něj (ale jak říkáš, je to individuální)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2014 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nezlob se na me, ale skoro vsechno blbe:
cviky na rysovani a na objem nejsou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nezlob se na me, ale "borci v posilovne" delaji kolikrat takova zverstva, ze se to libi jenom POmanovi :-D
dysbalance, ano jedna strana slabsi nez druha, ale muze to znamenat treba i to, ze predni strana stehen je nepomerne silnejsi nez zadni, silnejsi bricho nez spodni zada.....
strongmani se rozhodne nespecializuji na jednu nebo dve partie v treningu, a jaci jsou chlapi, najdi si je na youtube, ano, jezdi treba jenom dva nebo tri cviky, ale zapoji cele telo
po FB se roste stejne dobre, jako po splitu, dulezity je ten jidelnicek a to, jak chytre je trening postaveny https://forum.ronnie.cz/trenink-pro-zacatecniky-t19369.html
ZacDan

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2014 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
nezlob se na me, ale "borci v posilovne" delaji kolikrat takova zverstva, ze se to libi jenom POmanovi :-D
dysbalance, ano jedna strana slabsi nez druha, ale muze to znamenat treba i to, ze predni strana stehen je nepomerne silnejsi nez zadni, silnejsi bricho nez spodni zada.....
strongmani se rozhodne nespecializuji na jednu nebo dve partie v treningu, a jaci jsou chlapi, najdi si je na youtube, ano, jezdi treba jenom dva nebo tri cviky, ale zapoji cele telo
po FB se roste stejne dobre, jako po splitu, dulezity je ten jidelnicek a to, jak chytre je trening postaveny https://forum.ronnie.cz/trenink-pro-zacatecniky-t19369.html

No, tak s tím zase moc nesouhlasím, myslím si, že u některých cviků ani zdaleka nezatížíš ten sval jak u těch základních objemových. Borci jsou borci, chodí tam roky, mají postavy, žijí tím, takže budu věřit jim.

Dysbalance - ano, levá ruka se mi ještě nedorovnala s pravou, ale už to není tak hrozné, jako bývalo. Na jídelníčku si zakládám a stále se ho snažím nějak vylepšovat.
ZacDan

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2014 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:

Ale víš o tom víc jak já určitě, takže to zase tak neber, to je můj názor, "začátečníka".
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2014 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZacDan napsal:

No, tak s tím zase moc nesouhlasím, myslím si, že u některých cviků ani zdaleka nezatížíš ten sval jak u těch základních objemových. Borci jsou borci, chodí tam roky, mají postavy, žijí tím, takže budu věřit jim.

Dysbalance - ano, levá ruka se mi ještě nedorovnala s pravou, ale už to není tak hrozné, jako bývalo. Na jídelníčku si zakládám a stále se ho snažím nějak vylepšovat.

a proc teda budes cvicit cviky ktere sval nezatizi?
a co teda zatezuji?????

ano, ale kdo je velky, nemusi mit dobrou techniku, spis bych se podival na ty, co se nezranili!
a dalsi vec je, ze to musi umet predat dal
neni to jenom o velikosti rukou, tam to tolik neva, rozhodne vetsi problem je, kdyz treba pouzivas opasek, pak mas slaba spodni zada...
nebo davas vic zabrat prsnim svalum, nez zadovym, extra mezilopatkovym, pak se hroutis dopredu....
ZacDan

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2014 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
ZacDan napsal:

a proc teda budes cvicit cviky ktere sval nezatizi?
a co teda zatezuji?????

ano, ale kdo je velky, nemusi mit dobrou techniku, spis bych se podival na ty, co se nezranili!
a dalsi vec je, ze to musi umet predat dal
neni to jenom o velikosti rukou, tam to tolik neva, rozhodne vetsi problem je, kdyz treba pouzivas opasek, pak mas slaba spodni zada...
nebo davas vic zabrat prsnim svalum, nez zadovym, extra mezilopatkovym, pak se hroutis dopredu....

A co si třeba myslíš o tom, že bych změnil cviky nějaké, místo 4 sérií bych jezdil 5 a pauzu mezi tím bych nechal třeba maximálně 3 sekund? Ať má to tělo prostě nějaký "šok". Jak už jsem psal, FB by mě nebavilo
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2014 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZacDan napsal:

A co si třeba myslíš o tom, že bych změnil cviky nějaké, místo 4 sérií bych jezdil 5 a pauzu mezi tím bych nechal třeba maximálně 3 sekund? Ať má to tělo prostě nějaký "šok". Jak už jsem psal, FB by mě nebavilo

mas recht, to bude pro telo tak brutalni sok, ze poroste jak z vody!
rozhodne by jsi to tak mel udelat!
člověk

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2014 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petře klid, ať to s tebou nesekne

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
ZacDan

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2014 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
ZacDan napsal:

mas recht, to bude pro telo tak brutalni sok, ze poroste jak z vody!
rozhodne by jsi to tak mel udelat!

už jsem napsal, že fb mě nebaví

Takže si myslíš, že ten bear je ok, jo? ( http://kulturistika.ronnie.cz/c-3904-bear-routine-aneb-maximalni-trenink-pro-maximalni-hypertrofii.html )
Big Muscle

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2014 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na co se vůbec ptáš, když borci v posilce ti přeci poradí?
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2014 10:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Všechno zase nemusíš každýho bavit, tak když tě nebaví fullbody, dej těžko-lehký split, to je podle mě taky celkem fajn trénink a nabereš z toho. I když z toho fullbody bys nabral líp.
coder

PříspěvekZaslal: pá říjen 31, 2014 1:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Maerlyn0 napsal:
Všechno zase nemusíš každýho bavit, tak když tě nebaví fullbody, dej těžko-lehký split, to je podle mě taky celkem fajn trénink a nabereš z toho. I když z toho fullbody bys nabral líp.
jestli nabere hur nebo lip bude zalezet na tom co bude zrat

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Změna tréninku, jak? Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: