|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: pá říjen 31, 2014 5:58 pm Předmět: |
|
|
Kdyby to tak bylo, tak tu máme jednoho Arnolda vedle druhýho :) _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá říjen 31, 2014 5:59 pm Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | Železné tělo není program zaměřený na hypertrofii, takže to je bez debat :)
Mimochodem, můžeš to vzít ještě o krok dál a říct, že ten, co cvičí, má vlivem tréninku takovej hlad, že se stejně pořádně nažere :)
Neříkám, že strava není mega důležitá. Jen si nemyslím, že by byla až tak rozhodující, co se výkonu týče. Kdyby to tak bylo, mohli bysme se všichni prožrat na Olympiádu.
A PS: Kulich je silnější než všichni. Ale ona za to nemůže :D |
ty jsi to dal trosku jinak, tam nejde o to, ze by jeden jedl jak ma a druhy trenoval
jde o to, ze budou trenovat oba, jeden blbe a druhej dobre
ale ten, co trenuje blbe bude dobre jist
a ted mi rekni, kdo z nich bude jak vypadat?
a sam jsi to pak napsal, ten co bude makat, bude i vic zrat, takze jsme zase u toho, ze to bude o zradle _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: pá říjen 31, 2014 5:59 pm Předmět: |
|
|
A pak přijde třetí, který bude podle pocitu trénovat (když bude mít den zabere, když bude bolavej nebude cvičit, když se budou zdát těžký i rozcvičovací váhy pojede lehce) a podle pocitu i jíst (když bude mít hlad díky naročnýmu tréninku, nažere se pořádně, když nebude mít hlad, tak si dá něco lehkýho ovoce atd, a když mu to nebude moc trávit tak si dá půst) a věřím, že na tom bude nejlépe ze všech tří a navíc bude mít nejsnažší život :) _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá říjen 31, 2014 6:01 pm Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | Kdyby to tak bylo, tak tu máme jednoho Arnolda vedle druhýho :) |
nesouhlasim, uz jsem videl spoustu kluku drit jako kun, ale strasne malinko poradne jist _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
|
|
Mimochodem, aby ten příklad byl relevantní, bude to spíš takhle:
#2: Cvičí podle dokonalýho plánu a jí, aby přežil.
#1: Jí podle dokonalýho plánu a hýbe se, aby přežil (chodí do práce, chodí nakupovat žrádlo a tak).
Takže jestli chůze do krámu způsobuje hypertrofii, tak se omlouvám a máš pravdu _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
|
Tohle není dobrá hádanka. To je jako se přít, jestli je víc talent nebo píle. Klasik by dodal, že je to jako hádat se o to, jestli je důležitější přední nebo zadní kolo na bicyklu.
EDIT:
#2: Cvičí podle dokonalýho plánu a jí, aby přežil.
- OK, teda cvičí tak, aby z přijímané stavy vytěžil maximum, to je ten dokonalý trénink, který zohlední všechno. Pak samozřejmě vyhraje #2 _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
ZacDan
|
Zaslal: pá říjen 31, 2014 6:08 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | ZacDan napsal: | | Tom3 napsal: | Proc by tady s tebou mel nekdo ztracet cas, zadarmo? kamaradi v posilovne to budou urcite vedet lip..
Cvic co te bavi, kdyz te nebavi fullbody, cvic split.. nesestavuj si vlastni trenink protoze znalosti podle toho co pises nemas zadny.. je jich tu v sekci zacatecnici dost |
ani nechci vlastní trénink. ale nechci to rozebírat. mám jen jedinou otázku a to "co korte?" (i když je to na styl FB vlastně), kámoš říkal, že to jezdil, ale přeceje jen už chodí třetím rokem, takže nevím, jestli to je dobré pro začátečníky, co myslíte? |
Ty napíšeš, že tě FB nebaví a rezolutně ho odmítáš jezdit a pak se zeptáš, co Korte, wtf? |
Vždyť jsem psal i druhý důvod a u korte, co čtu, tak to vypadá, že na objem je ten trénink parádní
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: pá říjen 31, 2014 6:10 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | A pak přijde třetí, který bude podle pocitu trénovat (když bude mít den zabere, když bude bolavej nebude cvičit, když se budou zdát těžký i rozcvičovací váhy pojede lehce) a podle pocitu i jíst (když bude mít hlad díky naročnýmu tréninku, nažere se pořádně, když nebude mít hlad, tak si dá něco lehkýho ovoce atd, a když mu to nebude moc trávit tak si dá půst) a věřím, že na tom bude nejlépe ze všech tří a navíc bude mít nejsnažší život :) |
Těžko se s tímhle přít, víceméně je to pravda (minimálně z dlouhodobého pohledu). Ale o tom ten rozhovor nebyl :)
Ještě jednou - neříkám, že strava není důležitá. Už jen kvůli zdraví, regeneraci, atd. Jen říkám, že tvrdit, že přibírání není o tréninku, je dost zavádějící :) _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: pá říjen 31, 2014 6:17 pm Předmět: |
|
|
Na druhou stranu Koule ten Tvůj tvrdej trénink bez potřebné výživy jak by asi douho zvládl?
To co jsi psal se může taky otočit.
Jsou 2 stejní lidé,stejně trénující ale:jeden má stravua druhý ne...Kdo bude mít lepší výsledky?
Strava je velice důležitá a s ní by se měl spojit kvalitní trénink.
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: pá říjen 31, 2014 6:17 pm Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | magion napsal: | | A pak přijde třetí, který bude podle pocitu trénovat (když bude mít den zabere, když bude bolavej nebude cvičit, když se budou zdát těžký i rozcvičovací váhy pojede lehce) a podle pocitu i jíst (když bude mít hlad díky naročnýmu tréninku, nažere se pořádně, když nebude mít hlad, tak si dá něco lehkýho ovoce atd, a když mu to nebude moc trávit tak si dá půst) a věřím, že na tom bude nejlépe ze všech tří a navíc bude mít nejsnažší život :) |
Těžko se s tímhle přít, víceméně je to pravda (minimálně z dlouhodobého pohledu). Ale o tom ten rozhovor nebyl :)
Ještě jednou - neříkám, že strava není důležitá. Už jen kvůli zdraví, regeneraci, atd. Jen říkám, že tvrdit, že přibírání není o tréninku, je dost zavádějící :) |
Na tom se já určitě shodnu, jelikož dokud jsem cvičil kulturistický splity, partie jednou týdně, vysoké počty opakovaní, do sraček, tak jsem nemohl zaboha nabrat (a to jsem si hlídal jídelníček a snažil se přežírat). Od té doby co trénuji s primárním cílem zesílit je to úplně jiná písnička a když přidám po čase pár desítek kg k totalu (bench, dl, squat), tak mi s tím poskočí i tělesná váha, a v zrcadle poznám markantní rozdíl, a to jím podle pocitu.
Ale lidi jsou různí. Já jsem klasickej sprinterskej typ viz. http://www.t-nation.com/free_online_article/sports_body_training_performance/training_for_easyhard_gainers;jsessionid=8C24FD9DA2318F36A0203C51774DF155-mcd02.hydra
Na jiné lidi s jiným metabolismem a složením svalových vláken v těle zase funguje opačná metoda. _________________ Go For Your Dream..
Naposledy upravil magion dne pá říjen 31, 2014 6:20 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: pá říjen 31, 2014 6:19 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | ZeleznaKoule napsal: | | magion napsal: | | A pak přijde třetí, který bude podle pocitu trénovat (když bude mít den zabere, když bude bolavej nebude cvičit, když se budou zdát těžký i rozcvičovací váhy pojede lehce) a podle pocitu i jíst (když bude mít hlad díky naročnýmu tréninku, nažere se pořádně, když nebude mít hlad, tak si dá něco lehkýho ovoce atd, a když mu to nebude moc trávit tak si dá půst) a věřím, že na tom bude nejlépe ze všech tří a navíc bude mít nejsnažší život :) |
Ještě jednou - neříkám, že strava není důležitá. Už jen kvůli zdraví, regeneraci, atd. Jen říkám, že tvrdit, že přibírání není o tréninku, je dost zavádějící :) |
Na tom se já určitě shodnu, jelikož dokud jsem cvičil kulturistický splity, partie jednou týdně, vysoké počty opakovaní, do sraček, tak jsem nemohl zaboha nabrat (a to jsem si hlídal jídelníček a snažil se přežírat). Od té doby co trénuji s primárním cílem zesílit je to úplně jiná písnička a když přidám po čase pár desítek kg k totalu (bench, dl, squat), tak mi s tím poskočí i tělesná váha, a v zrcadle poznám markantní rozdíl, a to jím podle pocitu. |
Díky, to se tu snažím tvrdit už roky :)
Irminsul: Já řekl tvrdej trénink? Kde? :) _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá říjen 31, 2014 6:19 pm Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | magion napsal: | | A pak přijde třetí, který bude podle pocitu trénovat (když bude mít den zabere, když bude bolavej nebude cvičit, když se budou zdát těžký i rozcvičovací váhy pojede lehce) a podle pocitu i jíst (když bude mít hlad díky naročnýmu tréninku, nažere se pořádně, když nebude mít hlad, tak si dá něco lehkýho ovoce atd, a když mu to nebude moc trávit tak si dá půst) a věřím, že na tom bude nejlépe ze všech tří a navíc bude mít nejsnažší život :) |
tak dobre, kdyz to zkusim definovat lepe: treningy se nedeli na rysovaci a objemove, s tim samym treningem muzu delat oboji, rozdil je ve strave, pak souhlasit budes? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: pá říjen 31, 2014 6:21 pm Předmět: |
|
|
Jedna taková osobní zkušenost :)
Už jsem párkrát v životě musela shazovat do váhovky. Pamatuju případ, kdy jsem 6 týdnů žila fakt na živinách, které mě udržovaly při životě. A přes to jsem se dokázala zlepšovat, sílit... Můj trénink byl v té době čistě silový, ale váha mi držela jak židovská víra, za to procento tuku se snižovalo (rozuměj nabírala jsem svaly).
Představte si ten případ obráceně. Chcete hubnout. Kdo bude vypadat lépe? Ten, co bude mít dokonalý jídelníček a bude uplně na houby cvičit a nebo ten, co bude dokonale cvičit, mít perfektní plán a jeho jídelníček bude řekněme nedobrý? První bude mít možná nižší hmotnost, ale bude vypadat fujkovitě, což? _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá říjen 31, 2014 6:23 pm Předmět: |
|
|
To sou furt ňáký hádanky. Je pátek, trochu se uvolněte lidi! _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|