|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne listopad 02, 2014 9:57 am Předmět: |
|
|
Ronnie, nebolí tě z toho už hlava, jak to pořád dokola opakuješ, nebo sis uż zavedl nějaké tabulky a děláš ctrl c, ctrl v *2"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mirus

|
Zaslal: ne listopad 02, 2014 9:58 am Předmět: |
|
|
| Prdka27 napsal: | | Ahoj rozhoduji se mezi Ultra Speed 80 Fair Power a CFM Instant Whey 80, prvni zminovany sem jeste nemel a na druhym jsem "jel" nekolik let ted jsou ale na tom cenove stejne. Jaky je kvalitou slozeni lepsi? Pokud se to da tedy srovnavat? |
Já bych koupil oba. Ten první bych dával jenom po tréninku a ten druhý během dne na svačinu. Sice investice, ale zase tímpádem máš dva a vydrží tak měsíc a půl a máš ideální řešení. Zbytek dojíš v jídle. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne listopad 02, 2014 9:58 am Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Ronnie, nebolí tě z toho už hlava, jak to pořád dokola opakuješ, nebo sis uż zavedl nějaké tabulky a děláš ctrl c, ctrl v *2" |
Slyšíš z toho to samé, co jsem říkal na přednášce, že jo? Já si na to teď vzpomněl taky. :) Jen na ní bych potřeboval tak třikrát tolik času, aby to tam zaznělo všechno tak, jak bych chtěl.
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: ne listopad 02, 2014 11:26 am Předmět: |
|
|
Zdravím, na konkurenčním webu jsem našel článek, ve kterém se tvrdí, že pokud se užívá hydro se stupněm 10 a výš, neměla by se překračovat dávka 20g, protože je to tak rychlé, že to tělo nevyužije. Proto se třeba do hydra dává tuk, aby to vstřebávání zpomalilo.. Co si o tom myslíte? Já dávám pravidelně po tréninku hydro, stupeň hydrolýzy 32.. Díky za odpověď.
|
|
| nahoru |
|
 |
Honza3
|
Zaslal: ne listopad 02, 2014 11:43 am Předmět: |
|
|
Fascinuje me, jaka broscience se zde stale drzi.
Je uplne jedno jaky si date whey protein, jestli hydro, koncentrat nebo isolat. Rychlosti vstrebani nejsou urcujici faktor v budovani svalu, ale zda jste meli kazdy den dostatek B/S/T k vasemu cilu (shazovani, nabirani).
Isolat je dobry pro ty, kteri maji problemy s laktozou a hydro je complete joke.
Ale pokud si myslite, ze s tim mate lepsi vysledky, tak si to myslete  Vyrobci a prodejci jsou nadseni.
Let the flame begin.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: ne listopad 02, 2014 11:48 am Předmět: |
|
|
Tady je zase někdo chytrý...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne listopad 02, 2014 11:50 am Předmět: |
|
|
| papaya napsal: | | Já dávám pravidelně po tréninku hydro, stupeň hydrolýzy 32.. Díky za odpověď. |
...a takhle bych s tím, po doplnění nějakými sacharidy, a bez ohledu na Tebou uvedené, pokračoval. Resp. já to tak dělám (někdy se samotným hydrem a někdy s tím mixem s WPC a WPI, jak je tu i o pár příspěvků výše; vždycky tak nějak odměrka a kousek, tzn. nějakých 30 - 40 g).
A i když to nereaguje úplně na tvůj příspěvek, hezký článek k tématu "co po tréninku" zde: Potréninkový nápoj (autor: Michal Richter).
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne listopad 02, 2014 12:02 pm Předmět: |
|
|
| člověk napsal: | | Tady je zase někdo chytrý... |
Nicméně má pravdu v tom, že pro většinu kondičních cvičenců je to úplně fuk
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: ne listopad 02, 2014 12:17 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | papaya napsal: | | Já dávám pravidelně po tréninku hydro, stupeň hydrolýzy 32.. Díky za odpověď. |
...a takhle bych s tím, po doplnění nějakými sacharidy, a bez ohledu na Tebou uvedené, pokračoval. Resp. já to tak dělám (někdy se samotným hydrem a někdy s tím mixem s WPC a WPI, jak je tu i o pár příspěvků výše; vždycky tak nějak odměrka a kousek, tzn. nějakých 30 - 40 g).
A i když to nereaguje úplně na tvůj příspěvek, hezký článek k tématu "co po tréninku" zde: Potréninkový nápoj (autor: Michal Richter). |
dávám 40g hydra + cca 60g maltodextrinu po tréninku. Nedělám z toho žádnou vědu, jen mě to tak trochu zarazilo, co jsem v tom článku přečetl :-) Díky za odpověď
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: ne listopad 02, 2014 12:21 pm Předmět: |
|
|
| Honza3 napsal: | Fascinuje me, jaka broscience se zde stale drzi.
Je uplne jedno jaky si date whey protein, jestli hydro, koncentrat nebo isolat. Rychlosti vstrebani nejsou urcujici faktor v budovani svalu, ale zda jste meli kazdy den dostatek B/S/T k vasemu cilu (shazovani, nabirani).
Isolat je dobry pro ty, kteri maji problemy s laktozou a hydro je complete joke.
Ale pokud si myslite, ze s tim mate lepsi vysledky, tak si to myslete Vyrobci a prodejci jsou nadseni.
Let the flame begin. |
Honzíku, nepostoval jsem to kvůli tomu, že se mi hroutí svět, nedělám z toho žádnou katastrofu, jen mě to prostě zajímalo, jak je to s tou využitelností.
A když už jsme u toho tak já určitě poznám, když si dám koncentrát, který mi leží v žaludku snad ještě hodinu po vypití, nebo hydro, o kterém za půl hodiny nevím, že jsem vypil. A o vlivu hydra na následnou regeneraci snad ani nemá smysl diskutovat
Ale ano, souhlasím, že prioritní je dostatek B, S a T, ale s tím jsem tak nějak počítal..
|
|
| nahoru |
|
 |
DolceGusto

|
Zaslal: ne listopad 02, 2014 12:34 pm Předmět: |
|
|
papaya: tak to mas asi nekvalitni koncentrat a nebo blbe travis laktozu:) pak by samozrejme melo vetsi smysl resit isolat/hydro
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne listopad 02, 2014 12:51 pm Předmět: |
|
|
Jen doplním (a asi lehce odbočím), že kdyby chtěl někdo vyhledávat proteiny s co nejmenším podílem laktózy, pak částečným řešením může být isolát, ale ne hydro, které je v absolutní většině případů (čti: ve všech případech) vyrobené z koncentrátu. Hydrolyzovaný isolát je vidět ve sportovní výživě velmi výjimečně (některé aminokyselinové produkty), je drahý jako čert. Jinak hydrolýza se dělá na koncentrátu vyrobeném ultrafiltrací, nikoli CFM metodou, tzn. je tam podíl laktózy o maličko vyšší, než u CFM WPC.
Naposledy upravil Ronnie dne ne listopad 02, 2014 3:03 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: ne listopad 02, 2014 2:45 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Jen doplním (a asi lehce odbočím), že kdyby chtěl někdo vyhledávat proteiny s co nejmenším podílem laktózy, pak částečným řešením může být isolát, ale ne hydro, které je v absolutní většině případů (čti: ve všech případech) vyrobené z koncentrátu. Hydrolyzovaný isolát je vidět ve sportovní výživě velmi výjimečně (některé aminokyselinové produkty), je drahý jako čert. Jinak hydrolýza se dělá na koncentrátu vyrobeném ultrafiltrací, nikoli CFM metodou, tzn. je tam podíl laktózy o maličko vyšší, než u CFM WPC. |
Pokial viem tak glanbia robi pre ON hydro z CFM izolatu... ten ta cena je trosku niekde inde
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: ne listopad 02, 2014 2:46 pm Předmět: |
|
|
| Honza3 napsal: | Fascinuje me, jaka broscience se zde stale drzi.
Je uplne jedno jaky si date whey protein, jestli hydro, koncentrat nebo isolat . Rychlosti vstrebani nejsou urcujici faktor v budovani svalu, ale zda jste meli kazdy den dostatek B/S/T k vasemu cilu (shazovani, nabirani).
|
No ver tomu ze jedno neni
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne listopad 02, 2014 3:04 pm Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | | Pokial viem tak glanbia robi pre ON hydro z CFM izolatu... ten ta cena je trosku niekde inde |
Máš pravdu, koukám, dík. Já věděl o pár aminokyselinových suplementech, ale o proteinu ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Whey Taste | DexProteinový suplement tvořený z 95 % proteinovým syrovátkovým koncentrátem. 764 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|