|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
karlwanhov

|
Zaslal: ne listopad 02, 2014 4:13 pm Předmět: |
|
|
no castecne hydrolyzovane jsou jeste sojove izolaty a za par stovek jde koupit par gramu  hydrolyzovaneho kaseinu _________________ There is no reason to be alive if you can't do deadlift
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CharlesWood
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: út listopad 04, 2014 3:22 pm Předmět: |
|
|
mel, jahodu.. levnej, na pohodu
chut do umela, ale zadnej zazivaci problem.. kdyz chces usetrit tak proc ne _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: út listopad 04, 2014 3:45 pm Předmět: |
|
|
Zrovna mám ... poměr cena/"výkon" je hodně dobrý...
mám ho v čokoládové příchuti - chuť docela příjemná,nepříjde mi až moc sladký, je hodně "vodový"
|
|
| nahoru |
|
 |
Dominik01
|
|
| nahoru |
|
 |
janca.bor
|
Zaslal: st listopad 05, 2014 2:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st listopad 05, 2014 2:53 pm Předmět: |
|
|
Ultra Speed je dražší, jen když je v akci, podobají se.
Níže kopíruji svůj příspěvek, co jsem tu na podobnou otázku měl před pár dny o pár stran zpět.
| Prdka27 napsal: | | Ahoj rozhoduji se mezi Ultra Speed 80 Fair Power a CFM Instant Whey 80, prvni zminovany sem jeste nemel a na druhym jsem "jel" nekolik let ted jsou ale na tom cenove stejne. Jaky je kvalitou slozeni lepsi? Pokud se to da tedy srovnavat? |
Složení mají jiné a těžko je můžeš přímo porovnávat.
První obsahuje tři druhy bílkovin (CFM WPC, CFM WPI, Hydro DH32), které mu jako celku přidávají na rychlosti, tzn. je více použitelný na chvíle bezprostředně po tréninku a třeba ráno po probuzení.
Druhý je ryzí CFM WPC, tzn. je o kousek pomalejší, tzn. je více vhodný ve chvílích, kdy se Ti "pomalejší" (ty uvozovky jsou na místě, protože v porovnání s desítkami jiných je rychlý, jen je pomalejší z uvedených dvou) hodí, tzn. třeba v průběhu dne mezi jídly nebo jako jejich náhrada.
Tím neříkám, že ten druhý není vhodný třeba po tréninku nebo po probuzení, vhodný je, jen je tam první uvedený o kousek vhodnější; a naopak první uvedený je použitelný i v průběhu dne mezi jídly, jen tam je zase o kousek vhodnější ten druhý.
Co se týče kvality surovin, pak obě suroviny pro syrovátkový koncentrát WPC jsou zpracované metodou CFM, tzn. mají velmi dobrou využitelnost, stravitelnost, oba produkty mají nízký podíl laktózy, oba produkty uvádějí na obale pečlivě složení, neobsahují žádné levné proteinové náhražky, uvádějí i spektra aminokyselin (pro celý produkt, nikoli pro jednu vybranou složku, jak to rádi někteří výrobce dělají), tzn. jsou v řadě ukazatelů, na které by člověk měl při vybírání hledět, na stejné, hodně vysoké úrovni. Co se týče rozpustnosti, oba jsou instatní, tzn. velmi snadno se rozpouštějí a oba jsou co do chuti hodnoceny zákazníky výborně. Oba mají u nás v shopu také podobně vysokou věrnost zákazníků, tzn. takové to "koupím jednou, koupím i příště".
Takže jsem Ti vlastně neporadil.
|
|
| nahoru |
|
 |
janca.bor
|
Zaslal: st listopad 05, 2014 3:08 pm Předmět: |
|
|
Díky Ronnie,
i když je pravda, že jak to tady tak čtu, tak vycházím ze dvou předpokladů:
1. pokud to člověk nedělá profesionálně na nějaké závody a dnes a denně, tak zas rozdíl mezi těmi proteiny (neberu teď typy proteinů jako takové - dlouhé, pomalé, ale obecně myslím shodné proteiny od různých výrobců), rozdíl ani nepozná
2. vycházím z předpokladu, že tady v eshopu některé takové ty značky, kde by se dalo pochybovat o kvalitě, vůbec nejsou, čili vlastně nejlepší je možná vybírat jen podle účelu, ale na značku a tak nehledět a vzít to nejlevnější co v eshopu tady je
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st listopad 05, 2014 3:16 pm Předmět: |
|
|
ad. 1: všeobecně prakticky souhlasím, tady u těch dvou je u jednoho víc vhodnost na ráno a po tréninku, u druhého naopak více přes den a (pokud člověk nemá jiný a chce ho tam dávat) i před spaním; ale ano, i tak souhlasím
ad. 2: tak to bohužel není, i u nás v shopu koupíš věci, které bych rozhodně já nedoporučil, což třeba teď z hlavy nevím, jak platí pro proteiny, ale protože určitě vím, že to platí pro některé "aminokyseliny", tak myslím, že i mezi proteiny budou jasná "béčka"; byť tohle je "vyváženo" aspoň tím, že (doufám, že) všude je psáno všechno, co být psáno má a naopak jsou vynechány některé údaje, co jsou ze strany výrobců (možná cíleně) zavádějící; prostě máme v tomhle rezervy, byť se snažíme
|
|
| nahoru |
|
 |
janca.bor
|
Zaslal: st listopad 05, 2014 4:58 pm Předmět: |
|
|
Aha, jasně chápu, já jsem vycházela z toho, že se tu před nějakou dobou řešilo například zařazení FA a stejně tak tu nejsou takové ty značky typu MyP..., 4F.... (nechci porušovat práva, snad to takhle nevadí), které bych brala jak otrochu pochybné. A právě to FA jsi tehdy psal, že tu nebude, protože snad je to polské nebo co.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st listopad 05, 2014 5:03 pm Předmět: |
|
|
U nových se mi to tím, že je prostě nepřibereme, rozhoduje a řeší snadno, ale u těch, co máme historicky, to už má mnohem víc efektů, co případné zrušení způsobí a tak spíš jdu cestou vychytávání problémů komunikací s výrobci, což ale mnohdy dost trvá.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st listopad 05, 2014 6:26 pm Předmět: |
|
|
| janca.bor napsal: | | Aha, jasně chápu, já jsem vycházela z toho, že se tu před nějakou dobou řešilo například zařazení FA a stejně tak tu nejsou takové ty značky typu MyP..., 4F.... (nechci porušovat práva, snad to takhle nevadí), které bych brala jak otrochu pochybné. A právě to FA jsi tehdy psal, že tu nebude, protože snad je to polské nebo co. |
A 4F... tu taky nikdy nebude, protože je to konkurence. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
Zaslal: st listopad 05, 2014 8:08 pm Předmět: |
|
|
| janca.bor napsal: | | Aha, jasně chápu, já jsem vycházela z toho, že se tu před nějakou dobou řešilo například zařazení FA a stejně tak tu nejsou takové ty značky typu MyP..., 4F.... (nechci porušovat práva, snad to takhle nevadí), které bych brala jak otrochu pochybné. A právě to FA jsi tehdy psal, že tu nebude, protože snad je to polské nebo co. |
Mi tady třeba hodně chybí Smartlabs, ale jelikož jsou úzce spjatí s Extrifitem, nedivím se, že nejsou v nabídce. _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st listopad 05, 2014 8:19 pm Předmět: |
|
|
| TheCory napsal: | | ...ale jelikož jsou úzce spjatí s Extrifitem... |
Tohle důvod není, ani by to moc nedávalo logiku a vylučovalo by to XY jiných značek.
Jinak ale o důvodech "proč ne" netřeba spekulovat, nemyslím, že to je věc, co potřebuje a kde je vhodné nějaké veřejné probírání. Každopádně s Pavlem Kantoříkem máme úplně v pohodě vztah - za což jsem rád - a naše zatím poslední setkání bylo z mého pohledu hodně příjemné.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: st listopad 05, 2014 9:16 pm Předmět: |
|
|
Dopredu rikam, ze si alespon zlehka dokazi predstavit, jak slozite a komplikovane musi byt obchodni vztahy mezi jednotlivymi dodavateli na takhle malem (a pokrivenem) trhu. Ronnie je z tohohle hlediska pro me mistrem kompromisu :) Na druhou stranu bych tu nez AllStar, ktery je i za polovic drahy, take radeji videl produkty SmartLabs, ale je to jak to je. Snad jednou...
BTW: Kdyz uz jsme zabrousili to techto vod, je skoda, ze stale nemate rozjety Ronnie.cz merch ala trika, mikyny apod. Verim, ze by si to svuj odbyt naslo .)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Whey Taste | DexProteinový suplement tvořený z 95 % proteinovým syrovátkovým koncentrátem. 764 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|