|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Oddo

|
Zaslal: pá listopad 07, 2014 10:16 am Předmět: |
|
|
7.11.2014
Ráno na lačno kolo, cca 60min
Odpoledne posilka
Aktuální baleťácké nožky a i kousek břicha  87kg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Oddo

|
Zaslal: pá listopad 07, 2014 9:02 pm Předmět: |
|
|
7.11.2014
Shyby
+25kg na pásku, různé úchopy
3x
3x
3x
3x
3x
2x
3x
5x
Kliky ve stojce
na boxech, plný rozsah pohybu
8 sérií, vždy jen super pomalá negativka
Shyby
jedna ruka drží hrazdu, druhá zápěstí té cvičící
4 série, 3 opáčka
Kliky ve stojce
3 kotouče pod hlavou, zkrácený rozsah
10x
6x
8x
5x
Vis na hrazdě
+60kg na pásku, 4 série po 10s
Doplňky:
Lýtka v sedě/ve stoje/přední bérce
Úchop => držení naložené osy, up to 170kg
Mrtvoly jednoruč, 1x60, 1x70
Obří Oddo, dneska byl carb up, šlo to poznat
Shyby jedu vždy 25 opakování s konst. vahou. Jakmile udělám 7 opáček v první sérii, zase se posunu s vahou nahoru. Jinak zjistil sem, že tragický je pro mě široký nadhmat a naprosto luxusně mi sedí úzký podhmat, tam je ta síla patrně větší než nadhmatem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: pá listopad 07, 2014 9:13 pm Předmět: |
|
|
A zase nějaké to moje žrádlo :) třeba alespoň někoho přesvědčím, že aby člověk dobře vypadal nemusí ládovat jen kuřecí s rýží..
Ovesná kaše, oříšky, jogurt s ovocem a goji, zelený čaj, hořká čoko, grepový džus
Vaječná omeletka se sýrem, kafe, mandarinky, oříšky
Kukuřičné tortily, česneková pomazánka z tvarohu a cottage, okurek, sýr, šunka
Vajíčka s cibulkou, pažitkový cottage, rajčátka s oliváčem, zbytek kuřecích křídel
A moje domácí pizza, tu nejím pořád, jednou za čas, ale chtěl bych ji jíst každý den :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: so listopad 08, 2014 5:34 pm Předmět: |
|
|
Občas mám takové nutkání sepsat pár myšlenek a někde je publikovat. A jelikož tady to nikdo nečte, tak sem se rozhodl založit na FB stránku. Nebudou to žádné pohádky o tom, že člověk dokáže cokoliv, pokud si za tím jde, blá blá , ale nějaké moje postřehy, názory, doporučení, nějaké fotky jídla, zajímavé články, apod.
Tak kdo by se chtěl přidat, tak tu:
https://www.facebook.com/ironwisdom1
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so listopad 08, 2014 5:45 pm Předmět: |
|
|
ja to tu čítam, keby som sa stravoval tak pekne ako ty oddíku, tak už som úplne inde, holt čo už _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
DolceGusto

|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: so listopad 08, 2014 6:11 pm Předmět: |
|
|
ja tu nejen ctu _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: ne listopad 09, 2014 9:21 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | ja to tu čítam, keby som sa stravoval tak pekne ako ty oddíku, tak už som úplne inde, holt čo už |
Díky Janko :) tak já jsem nikdy nebyl geneticky moc vybavený pro budování ohromných objemů, síly nebo být super vyrýsovaný...takže abych byl alespoň průměrný, musím hold přinést něco extra na stůl :) u mě je to pak důraz na stravu a konzistence, alespoň doufám
| DolceGusto napsal: | neboj, taky to tady ctu.. jidlo pekny, az teda na nejaky drobny vyjimky.. |
Chápu tvoje obavy, ale není to ta kult. klasika, vločky, mléko, rozmixovat vypít...to bych se posral
Kupuju výběrové vločky, ty si pak nakládám několik dní předem do vody s jogurtem, je to vlastně fermentovaná ovesná kaše. Ten proces by tam měl postupně rozbíjet nějaké ty hnusy, včetně lepku a zlepšovat stravitelnost a hodnotu těch vloček. Můžu klidně pak hodit i link, odkud to mám :)
| smetak napsal: | ja tu nejen ctu |
Pohonil si?
|
|
| nahoru |
|
 |
truxi
|
Zaslal: ne listopad 09, 2014 2:32 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: |
Kupuju výběrové vločky, ty si pak nakládám několik dní předem do vody s jogurtem, je to vlastně fermentovaná ovesná kaše. Ten proces by tam měl postupně rozbíjet nějaké ty hnusy, včetně lepku a zlepšovat stravitelnost a hodnotu těch vloček. Můžu klidně pak hodit i link, odkud to mám :)
|
Mě by to docela zajímalo :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
|
| nahoru |
|
 |
DolceGusto

|
Zaslal: ne listopad 09, 2014 4:03 pm Předmět: |
|
|
me ne, takovou peci si to zradlo pro kone nezaslouzi  kdyz mam chut na podobnou kasi, tak si dam pohanku nebo quinou - jednou za cas, vetsinou na ni stejne chut nemam:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: ne listopad 09, 2014 4:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DolceGusto

|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: ne listopad 09, 2014 9:05 pm Předmět: |
|
|
| DolceGusto napsal: | doufam teda, ze si dneska povecerel z koryta |
Sem si zase naběhl ale je fakt, že mi začíná ta červená řepa brutálně chutnat
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|