|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so listopad 01, 2014 11:15 am Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | Peter Ustinov napsal: | vsechny cviky jsou podle me na objem, pokud ne, proc by je kdo delal?
|
Já nevím, na sílu? Výbušnost? Vytrvalost? Pracovní kapacitu? Rychlost? Odolnost? Pružnost? Kompenzaci? Mobilitu? Stabilitu? A tak dále? A tak podobně? :) |
mmnt, mluvime ryze o kulturistice a cvicich v kulturistickem treningu
z toho co jsi napsal mi na predkopy sedne max ta kompenzace _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Maerlyn0

|
Zaslal: so listopad 01, 2014 12:00 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | ZeleznaKoule napsal: | | Peter Ustinov napsal: | vsechny cviky jsou podle me na objem, pokud ne, proc by je kdo delal?
|
Já nevím, na sílu? Výbušnost? Vytrvalost? Pracovní kapacitu? Rychlost? Odolnost? Pružnost? Kompenzaci? Mobilitu? Stabilitu? A tak dále? A tak podobně? :) |
mmnt, mluvime ryze o kulturistice a cvicich v kulturistickem treningu
z toho co jsi napsal mi na predkopy sedne max ta kompenzace |
Nene, ještě ta rychlost, ideální pro fotbalisty, trénink toho, jak rychle a silně dokážou nakopnout balón
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: pá listopad 14, 2014 11:05 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: pá listopad 14, 2014 8:23 pm Předmět: |
|
|
A kde přesně je ten program? :) _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá listopad 14, 2014 8:49 pm Předmět: |
|
|
uuuplne dole :-D
a pak kdo je starej a nevidi
ale je to vtipne, hele, jak ti jde bench s retezama?
trhy z beden?
kolik zvedas na vysoke vytahy trhovym uchopem? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: pá listopad 14, 2014 9:30 pm Předmět: |
|
|
Je tam tabulka se cvikama, počtem sérií a opakování a žádná informace o intenzitě a pauzách nebo o tom, jak budou vypadat další tréninky. Ale žádnej program. _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: pá listopad 14, 2014 9:50 pm Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | Je tam tabulka se cvikama, počtem sérií a opakování a žádná informace o intenzitě a pauzách nebo o tom, jak budou vypadat další tréninky. Ale žádnej program. |
Je tam intenzita i pauzy. Stačí se pořádně podívat.
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: pá listopad 14, 2014 9:56 pm Předmět: |
|
|
Já vidím intenzitu a pauzy u toho Standard trainingu, ne u Opposite. Ale i kdyby to tam bylo, tak to je týden jedna - co bude dál? _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: pá listopad 14, 2014 10:18 pm Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | Já vidím intenzitu a pauzy u toho Standard trainingu, ne u Opposite. Ale i kdyby to tam bylo, tak to je týden jedna - co bude dál? |
Dobře, intenzita tam není, ale pauzy tam jsou - 60-90 seconds. A týden dva a tři atd. jsou stejný, jak ten jedna.
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: pá listopad 14, 2014 10:21 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | ZeleznaKoule napsal: | | Já vidím intenzitu a pauzy u toho Standard trainingu, ne u Opposite. Ale i kdyby to tam bylo, tak to je týden jedna - co bude dál? |
Dobře, intenzita tam není, ale pauzy tam jsou - 60-90 seconds. A týden dva a tři atd. jsou stejný, jak ten jedna. |
Takže to vlastně žádnej program není ;) _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: pá listopad 14, 2014 11:15 pm Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | Maerlyn0 napsal: | | ZeleznaKoule napsal: | | Já vidím intenzitu a pauzy u toho Standard trainingu, ne u Opposite. Ale i kdyby to tam bylo, tak to je týden jedna - co bude dál? |
Dobře, intenzita tam není, ale pauzy tam jsou - 60-90 seconds. A týden dva a tři atd. jsou stejný, jak ten jedna. |
Takže to vlastně žádnej program není ;) |
Mám takovej pocit, že Thibaudeau ví sám líp než ty, jestli tomu říkat program nebo ne
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: ne listopad 16, 2014 4:53 pm Předmět: |
|
|
Kluci ale k tématu :) Ano, myslel jsem ten druhý program, je to spíše na odlehčenou, váhy jsem si bral tak, abych splnil počet opakování, pauzy kolem minuty. Je to zase něco jiného, trochu mi to připomnělo ty programy, na kterých jsem začínal jako většina, akorát, že tady je prostě jen jedna partie. Na těch stránkách je spousta pěkným programů, docela mě zaujal i http://www.t-nation.com/workouts/915-workout-program, což je zase úplně něco jiného, jen složitejší na poskládání... _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: po leden 19, 2015 7:52 am Předmět: |
|
|
Uvazuju o zmene treninku ted delam "klasicky" trenink na trojboj po (drep,benc) str (zada) pa (drep,benc) a chtěl bych tomu davat vic nez jen tohle tak jsem si vymyslel tohle
pondělí:
dřep - těžce
benč - lehce
mrtvola - (pumpování prokrvení cca 50%max)
úterý: doplňkové cviky - biceps,triceps,zakopávání,shyby atd.. spis lehci vahy
středa:
mrtvola - těžce
benč - lehce (pumpování prokrvení cca 50%max)
dřep - lehce (pumpování prokrvení cca 50%max)
čtvrtek: doplňkové cviky
pátek:
benč - těžce
dřep - lehce
mrtvola - (pumpování prokrvení cca 50%max)
každýmu treninku by předcházelo břicho a nejaky protahování.snažim se jíst kvalitně a dost chodim do sauny , bazenu a na masaze takze uvidim jak to pujde regenerovat. nějaký návrhy a postřehy ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: po leden 19, 2015 8:03 am Předmět: |
|
|
Urcite menej mrtvol, osobne by som daval len raz do tyzdna stylom 1. tyzden tazko, 2. lahko. Benc bez debaty 3x, skusaj rozne varianty, mozes si dovolit pomerne casto aj tazke vahy. Drep by som siel 2-3x, najlepsie asi 3x v tyzdni bez tazkych mrtvol a 2x ak ti vyjde tazka mrtvola. Takisto kompenzacne a doplnkove cviky + zaradit nieco na slabu partiu (povedzme ak ta limituju hamsy, tak si das aspon jeden extra cvik na tuto partiu).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|