Oddo - up to 95kg BW!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 96, 97, 98 ... 105, 106, 107  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Oddo - up to 95kg BW!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Oddo - up to 95kg BW!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Cmeni

PříspěvekZaslal: čt listopad 20, 2014 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

K čemu mi je lepší cvičit nohy, když chci vypadat lépe na diskotéce v uplém tričku?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
decarabas

PříspěvekZaslal: čt listopad 20, 2014 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pretoze tu na fore sa razi: chces mat velky biceps? Rob drepy

Ja s Oddom suhlasim. Preto cvicim viacklbove zakladne cviky. A som spokojne najmensi v posilke

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Oddo

PříspěvekZaslal: pá listopad 21, 2014 10:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

IW TIP #2
Hýbejte se!

LittlebeastM (jeden z nejsilnějších kalisteniků na světě a také mentor Adama Raw) v jednom svém videu ukazuje prstem na výtah a říká: "Don't use these, these are for sick people."

Lidské tělo bylo stvořeno k pohybu. Pokud se nebudete hýbat, vaše tělo se adaptuje a stane se lepší v "nehýbání se". Svalstvo zatuhne, zkrátí se rozsah pohybu kloubů apod.
Vidím to kolem sebe dnes a denně. Lidi přijedou do posilovny autem, a první co udělají je, že sednou na rotoped a šlapou. Není to na hlavu postavené? Ať už je vaším cílem hubnutí na léto do plavek, nebo jen udržení slušné formy, pravidelný rozmanitý pohyb a vyvážená strava je to, co vám udělá tu největší službu.

Takže zahoďte klíčky od auta, oprašte kola a vzhůru do toho. Jasně, pokud někdo bydlí od své posilovny 50km a je venku -10 stupňů, tak se ta cesta autem dá ještě tolerovat Ale není to jen o cestě do práce, posilovny atd. Choďte na nákup pěšky (faermer's walk right? :)), choďte každý den na procházku se psem, choďte si občas zaplavat. Je tolik a tolik možností, jak učit tělo pohybu.

Připojený obrázek vystihuje moji hlavní myšlenku víc než cokoliv co sem napsal :)

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Oddo

PříspěvekZaslal: so listopad 22, 2014 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Odplata :) pro všechny bicepsáře, co rádi cvičí v kleci na dřepy

Oddo

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2014 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

24.11.2014

Wendler 5/3/1
Week 9

V závorce jsou jen tak pro srovnání váhy, které jsem používal první týden Wendlera.

Mrtvý tah
5x100 (5x95)
5x115 (5x110)
7x130 (5x120)

Přední dřep
5x65 (5x60)
5x70 (5x65)
6x80 (5x75)

Tlaky ve stoje JČ
5x18ky (5x16ky)
5x20ky (5x18ky)
7x22ky (8x20ky)

Úzký bench, stopky
5x50 (5x50)
5x60 (5x55)
7x70 (7x65)

Doplňky
Biceps rovná osa, jednoruč na scottovce (Ch. Poliquin style :)) jen osa
Incline lavička biceps JČ 10ky
Biceps nadhmatem s gumou
Incline lavička francouzáky 26kg
Lýtka v sedě a na legpressu

Dneska divný trénink. Přišel kámoš, že má nový nakopávač, tak sme si všichni dali ochutnávku, no někdo cítil brnění, někdo nic, mně bušilo srdce, bylo mi špatně od žaludku a děsně se mi motala hlava U předních dřepů bych dal víc reps, ale musel sem to stopnout, fakt bych se po tom nakopávači pozvracel. Zbytek šel docela ladně :) Mrtvoly vydřené, sparing jel se mnou tahy, a říká kolik mám dát s těma 130? Říkám z prdele dvacet :-D Tak nakonec těch 20x130kg opravdu dal , BEASTMODE ON

Jako doplňky sem dal paže podle senseie Poliquina, ty zdvihy velké osy jednoruč, to je masakr, když si to člověk vezme né uplně přesně ve středu, ale tak, aby se ta osa nakláněla víc nalevo (když jede pravačku), tak z té náročné supinace ten biceps uplně křičí bolestí

Sem se rozepsal, pánečku
Lunreal

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2014 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pijes kafe? Se mnou nakopavac taky poprve zamaval, nejsem zvykly na kofein ani... a pak jsem pulku noci neusnul :) Ale casem se na to da zvyknout, jen prvni davka se neodhadne.
Oddo

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2014 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo

PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2014 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

IW TIP #3

Dieta neznamená, že budete držet hladovku. Dieta znamená, že budete jíst kvalitní potraviny a váš jídelníček bude vyvážený a bude odpovídat vašim cílům. A nestačí jen počítat základní bílkoviny, sacharidy, tuky. Stejně důležitý je také příjem mikronutrientů (vitamíny, minerály). A zatímco různorodé chemické preparáty tělo ve většině případů neumí správně využít, u klasických potravin je to jiné. Proto by vyvážený jídelníček měl vždy obsahovat velké porce různých druhů zeleniny a ovoce.

Další velká chyba, které se lidé v souvislosti s dietou dopuští je, že naprosto ignorují příjem tuků. Tuky jsou pro tělo super-důležité, protože z tuků tělo produkuje hormony. Zatímco vysoký podíl sacharidů ve stravě v 70% vede k postupné inzulínové resistenci a obezitě, strava bohatá na bílkoviny a tuky má efekt přesně opačný. Moje rada tedy zní, nebojte se tuků (bojte se sacharidů :))

Existují ovšem i lidé, kteří z vysokosacharidové stravy mohou dost dobře profitovat. Ch. Poliquin doporučoval tzv. snídaňový test. Ještě před snídaní si zkuste sami pro sebe na stupnici od 1 do 10 zhodnotit, jak se cítíte unavení. Poté si dopřejte vysoce sacharidovou snídani (vločky, palačinky, pečivo, apod.) Cca za hodinu po zkonzumování si znovu zkuste provést zhodnocení vaší hladiny energie. Pokud jste unavení, ospalý a nemůžete se soustředit znamená to, že nejste geneticky na vysoké dávky sacharidů stavěni. Pokud se po snídani cítítě, že byste mohli skály lámat, gratuluju, sacharidy jsou váš nejlepší přítel :)

Ikee

PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2014 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V talíři od Nesquika pomeranč? Že si sežral krabici a pak to jen nafingoval? Btw s těma sacharidama svatá pravda, po takové snídani si můžu rovnou ustlat.
Oddo

PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2014 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
V talíři od Nesquika pomeranč? Že si sežral krabici a pak to jen nafingoval? Btw s těma sacharidama svatá pravda, po takové snídani si můžu rovnou ustlat.

V mističce od Nesquika mám namočené oříšky a semínka, kustovnici čínskou a mandarinku :) Ale Nesquik to byla moje numero uno snídaně, když jsem byl prcek
Riku

PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2014 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Máš nějakou zakalenou moč, nebo to je mandarinkovej džus?
Oddo

PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2014 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Máš nějakou zakalenou moč, nebo to je mandarinkovej džus?

Co sem RANDO abych pil moč? Je to zelený ťaj
Riku

PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2014 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No já už se bál, že ses jím nechal inspirovat
Oddo

PříspěvekZaslal: st listopad 26, 2014 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

26.11.2014

Shyby
3x+15kg
1x+30kg
1x+40kg
4x+30kg
2x+30kg
3x+30kg
3x+30kg
3x+30kg
3x+30kg
3x+30kg
4x+30kg

v supersérii s
Kliky ve stojce
na boxech, plný rozsah pohybu
9 sérií po 1 opáčku, většina už bez kopnutí, čistý HSPU

Přítahy ve front-lever pozici
3 série

Kliky s dlaněmi podél boků
3 série

Držení osy, úchop
60kg
110kg
140kg
160kg až po sem nadhmat
180kg
190kg
200kg
200kg

Minutový shyb + minutový dip
3 supersérie

Doplňky:
Lýtka na MP up to 90kg/poskakování s velkou osou/přední bérce

Dobrý, teď už vím, že 200kg v ruce udržím v pohodě, teď už to jen zatáhnout
Oddo

PříspěvekZaslal: po prosinec 01, 2014 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1.12.2014

Wendler 5/3/1
Week 10

Mrtvý tah
3x105
3x120
8x135

Tlaky ve stoje JČ
3x18ky
3x22ky
5x24ky

Zadní dosedy
5x130
5x130
5x130
5x140
5x150

Přítahy JČ hrudník na incl. lavici
10x18ky
8x24ky
8x24ky
12x24ky

Biceps
poliquin style :)

Upažování v sedě
3 série 6,6,8ky

Lýtka

Trošku jsem překopal trénink. Důvodem je, že jednou týdně se železem mi nestačilo, dvakrát už by mohlo :) A hlavně když jsem jel v jednom tréninku mrtvoly, tak dřepy už pak byly strašně těžké a to samé s benchem a jednoručkama na ramena. Takže teď Wendlera rozdělím na MT,tlaky JČ / dřepy,bench + nějaké ty doplňky.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Oddo - up to 95kg BW! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 96, 97, 98 ... 105, 106, 107  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: