Stravování 3x denně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Stravování 3x denně  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Stravování 3x denně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
madball

PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2014 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle mě to byl věrohodná studie a hlavně se tam neřešilo, kolik je potřeba bílkovin na stavbu svalů, ale jak TST ovliňuje růst svalu.
Všichni měli stejnou stravu, ve standartu 1,5g B a naturálové prostě přibrali nejmíň, takže jsem si z toho sám vydedukoval, že pro naturála 1,5g B prostě není limit na růst svalů.
Samozřejmě, že tam může být spousta ale. Ale to vždycky.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BUFU

PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2014 11:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale zase takovej Rich na to má jasnej názor... 6-10 pevných jídel, no shakes...
arkan

PříspěvekZaslal: st listopad 26, 2014 7:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
... a pak si přečteš studii, ve které je prokázáno, že 2 gramy proteinu nejsou pro výstavbu svalové hmoty o nic lepší, než 1,3 g na kg tělesné váhy
http://www.nature.com/ejcn/journal/v60/n5/full/1602363a.html
a víš, že nic nevíš:)
já bych s těma studiema byl trochu opatrnější. Krom toho, jedna druhou dokáže spolehlivě
převrátit vzhůru nohama

Je jasné že není shoda, Doc. PhDr. Josef Dovalil, CSc, uvádí že se ukazuje že na nabíraní svaloviny se zdá být určující celkový příjem kcal než množství přijaté bílkoviny,stačí spíš mín'
mirus

PříspěvekZaslal: st listopad 26, 2014 9:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je jasné že není shoda, Doc. PhDr. Josef Dovalil, CSc, uvádí že se ukazuje že na nabíraní svaloviny se zdá být určující celkový příjem kcal než množství přijaté bílkoviny,stačí spíš mín'[/quote]

souhlas. Ono taky záleží na spoustě ostatních faktorů že. Celkové množství přijaté stravy rozložené do několika porcí, kvalitní kalorie (smažený a hranolky nebudou ty správný kalorie), taktéž hodně záleží na regeneraci jak kvalitní si uděláme (jestli spíme málo 5h, náročná práce, stres, ), tak svaly neporostou ani se skvěle složeným jídelníčkem a sebelepší suplementací.
CharlesWood

PříspěvekZaslal: po leden 26, 2015 6:07 pm    Předmět: jhjh Odpovědět s citátem

Moje angličitna nejni nic moc ale ve 7:45 je otazka jak se stravuje...o jestli dobre rozumim, tak ji 2 jidla denne a prolejva to mlikem :D jinak Jeremyho žeru!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Stravování 3x denně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Rychle na stránku:

Přejdi na: