|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
švadla

|
Zaslal: čt listopad 20, 2014 8:55 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | aha to som si az teraz vsimol, uz som si myslel ze som divny ja ked to chodim so 7mickami heh goood! :) |
Já to nejlépe cítím tak max s 10kg. V tomhle je méně opravdu mnohem lépe. _________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Dante Flyshit
|
Zaslal: čt listopad 20, 2014 9:29 pm Předmět: |
|
|
Tiež nezvyknem na upažovanie brať viac ako 6-8kg jednoručky, ale minule som to šiel s 15-tkami a bočné delty som mal pekne na sračky. Raz za čas to chce asi zmenu
Vo všeobecnosti bude ale naozaj lepšie cvičiť striktne. Vyšantiť sa treba na viacklbových cvikoch.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so listopad 22, 2014 8:55 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
pred tréningom oťapenie, že až. Išlo 400mg kofeínu a po nejakom čase už dobre, príjemný tréning.
benč + zhyby nadhmat naširoko
60 x 8
60 x 8
80 x 5
100 x 2
110 x 2
120 x 1 + ja x 3
130 x 1 + ja x 3
130 x 1 + ja x 3
130 x 1 + ja x 3
130 x 1 + ja x 3
130 x 1 + ja x 3
120 x 3 + ja x 3
110 x 5 + ja x 3
snaha o zvyknutie si na váhu a čo najvyššiu, ehm, rýchlosť:) - prekvapivo rameno nebolí, jo! Zhyby vždy podržané tak 2-3 sekundy.
supersérie sťahovanie hornej kladky s napnutými rukami v stoji s lanom + pullovrik s 10kou
3 série x 12 + 12 reps
krásne berie toto kombo, bezkonkurenčné protažení vršku
sťahovanie hornej kladky nadhmat naširoko spoza hlavy
3 série x 10 reps v každej
rozpažky s jednoručkami v predklone
2,5ky x 4 série x 12 reps v každej
tricepsové extenzie s hornou kladkou v stoji jednoruč
5 sérií x 6 - 12 reps v každej
kontrolované aj s vyššou váhou
tricepsové stlačovanie kladky s lanom
5 sérií x 8 - 16 reps v každej
posledná séria raz zhodená
brucho
6 sérií _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne listopad 23, 2014 8:26 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
dnes to teda sadlo, nechápem až  .
čelné drepy atg
os x 10
40 x 10
60 x 5
60 x 5
80 x 3 potiaľto posledné opáčko vždy stopka dole (2-3 sekundy)
100 x 1
110 x 1
120 x 1
100 x 3 stopky, easy, príjemné
stále relatívne dynamické a príjemné aj so 120, ked som cvičieval jeden tréning za druhým technika bola niekedy boj, teraz raz za čas zaradím daný cvik a ide to parádne. Samozrejme, silovo som dole, ale cítim, že nie až tak ďaleko.
mŕtvy ťah
60 x 3
60 x 3
100 x 3
100 x 3
120 x 1
140 x 1
160 x 1 potiaľto nadhmat
180 x 1
200 x 1 tu už opasok
všetko plynulé pokusy, pri 200ke istá rezerva, žiadny krvák, potešilo
bulhary
ja x 4 série x 10 reps v každej každou
brucho
6 sérií
Jooj, dobré to bolo! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po listopad 24, 2014 5:40 am Předmět: |
|
|
Po té debatě u videologu tento trénink plně chápu :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po listopad 24, 2014 2:07 pm Předmět: |
|
|
Veru _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: po listopad 24, 2014 2:36 pm Předmět: |
|
|
Turakam je věčnej kritik, s některými jeho názory taky úplně nesouhlasím, ale ve většině případů má pravdu, která se někdy lidem blbě poslouchá.
Sám mu vděčím za to, že mě dokopal po letech tréninku k pořádnému dřepování, když mi někdy před 4 lety napsal do logu, že jsem p.ča, když dřepuju na multipressu po dvojkách s bandážema se 140kg.
Zezačátku jsem byl tak strašně nas.ranej, když jsem ten koment přečetl, ale pak jsem si to přebral a uznal, že má pravdu a začal jsem s tím něco dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po listopad 24, 2014 2:45 pm Předmět: |
|
|
Hehe smejem sa. No a dnes ti mozen robit tak akurat nakladaca:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po listopad 24, 2014 2:52 pm Předmět: |
|
|
spekounP: jo, to mě taky psal nedávno, že jsem fitnesska. Ale já na něj seru :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st listopad 26, 2014 8:25 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
push press
os x 10
40 x 5
60 x 2
60 x 2
70 x 2
80 x 2
90 x 2
100 x 2
105 x 1
vcelku dobré pre zmenu, žiadne missy, 105 som fukol tiež, takže vzhľadom na súčasné obdobie dobré
supersérie rozpažky s jednoručkami v stoji + facepulls
4 série x 5ky x 10 + x 10 reps v každej
benč na úzko
os x 10
40 x 5
60 x 3 stopky
80 x 3 stopky
100 x 3 stopky
110 x 3 stopky
120 x 1 stopka
francúzsky spoza hlavy s hornou kladkou s lanom
4 série x 10 - 12 reps v každej _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: st listopad 26, 2014 9:16 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Oddo napsal: | Marně vzpomínám na ty časy, kdy se tady pořádně shybovalo |
ja márne spomínam, ked sa u stvárali aj iné veci hehe, a čo tréning sa ti nepáči? |
Páčí, ale projel sem pár posledních trenálů a řekl bych, že už je na čase oprášit řetěz a zavěsit na shyby zase pár desítek kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: st listopad 26, 2014 9:18 pm Předmět: |
|
|
| spekounP napsal: | Turakam je věčnej kritik, s některými jeho názory taky úplně nesouhlasím, ale ve většině případů má pravdu, která se někdy lidem blbě poslouchá.
Sám mu vděčím za to, že mě dokopal po letech tréninku k pořádnému dřepování, když mi někdy před 4 lety napsal do logu, že jsem p.ča, když dřepuju na multipressu po dvojkách s bandážema se 140kg.
Zezačátku jsem byl tak strašně nas.ranej, když jsem ten koment přečetl, ale pak jsem si to přebral a uznal, že má pravdu a začal jsem s tím něco dělat. |
Ono je toto v dnešnej dobe dosť vzácny úkaz, väčšina ľudí Ťa bude poklepávať po ramene a za chrbtom rozprávať ako to robíš na piču. A čo je horšie, týka sa to aj omnoho vážnejších vecí ako drepovanie na multipresse
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|