|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
Zaslal: po prosinec 01, 2014 10:19 am Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | MAST3R napsal: | Můj kretenský spolubydlící si myslí, že když oba chodíme o půlnoci domů z práce a já ještě vstávám každý den v 7:30, tak to nejlepší co může udělat je do půl 3 do rána cvakat na notebooku. |
Někdo holt maká ještě déle než ty |
Ne, píše si na FB, x-chatu a emailech.
DG: To mě taky napadlo, sám mám sluchátka Koss, ty tvarovací špunty do uší, ale ani to nepomáhá. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 01, 2014 9:48 pm Předmět: |
|
|
V Brne dnes zkolabovala MHD kvuli prepalenym trolejim, prakticky nic nejelo, jak melo a casto mely spoje i hodinove zpozdeni, coz me ani tak nesere, holt priroda je priroda, ale co me neskutecne irituje jsou kriticke komentare pod clanky na ruznych informacnich portalech a socialnich sictich o tom, jak je dopravni podnik mesta Brna banda neschopnych debilu a podobne vyrazy. Klasicke cechacstvi , kritizovani za pocitacem , to by lidem slo _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po prosinec 01, 2014 10:02 pm Předmět: |
|
|
Tak to se těš na celou zimu, jak bude spousta lidí nadávat na silničáře, ale ani jeden z nich nezkusí zapřemýšlet nebo si dohledat, kolik práce je to stojí a kolik tisíc a tisíc km musejí dát do chvíle, než ti samotní pisatelé ráno vylezou z peřin, do pořádku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po prosinec 01, 2014 11:30 pm Předmět: |
|
|
Ježiš ani to nepiště. za 3 týdny se vracím do Čech a úplně mě děsí, když lidi píšou, že tam mají ráno -1°C. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út prosinec 02, 2014 9:01 am Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | Trochu zaprší a veškerá MHD kolabuje jen nechápu proč nejezdí ani busy víc nechápu lidi, kteří se ráno rozčilují, že jim nejezdí tramvaj... kdyby vystrčili hlavu z prdele tak by věděli že to nejezdilo už včera a bylo jasný že ráno to taky nepojede |
pokud jde o Brno, tak busy jezdi, ale jelikoz vyrazeni salin bylo prakticky celoplosne, tak pocet busu nestacil pokryt veskernou nahradni dopravu. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: út prosinec 02, 2014 9:18 am Předmět: |
|
|
No v Praze to je to samý, jenže mně tady nejela náhradní busová doprava ani ta normální linka busu co tady jezdí :D já byl připravenej tak jsem jel na kole :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út prosinec 02, 2014 9:32 am Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | Trochu zaprší a veškerá MHD kolabuje jen nechápu proč nejezdí ani busy víc nechápu lidi, kteří se ráno rozčilují, že jim nejezdí tramvaj... kdyby vystrčili hlavu z prdele tak by věděli že to nejezdilo už včera a bylo jasný že ráno to taky nepojede |
Tak ja bych treba pocital s tim, ze to pres noc daj vse do provozu
|
|
| nahoru |
|
 |
bbvka

|
Zaslal: út prosinec 02, 2014 9:59 am Předmět: |
|
|
Dobrej titulek na idnesu: Řidiči MHD se nedostali do práce :))))
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út prosinec 02, 2014 10:03 am Předmět: |
|
|
| bbvka napsal: | | Dobrej titulek na idnesu: Řidiči MHD se nedostali do práce :)))) |
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út prosinec 02, 2014 10:07 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
medwed

|
Zaslal: út prosinec 02, 2014 10:18 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | V Brne dnes zkolabovala MHD kvuli prepalenym trolejim, prakticky nic nejelo, jak melo a casto mely spoje i hodinove zpozdeni, coz me ani tak nesere, holt priroda je priroda, ale co me neskutecne irituje jsou kriticke komentare pod clanky na ruznych informacnich portalech a socialnich sictich o tom, jak je dopravni podnik mesta Brna banda neschopnych debilu a podobne vyrazy. Klasicke cechacstvi , kritizovani za pocitacem , to by lidem slo |
Ja taky nechci nadavat DPMB za neco co nemuze ovlivnit (ovlivnit by se to dalo nasazenim techniky odnekud ze severu kde je tohle relativne bezne pocasi jenze na ty 4 dny v roce by to byl asi kanon na vrabce za neskutecne prachy) ale nedivim se lidem ze na DPMB nadavaji protoze kdyz ma clovek jeden den proslou rocni!!! salinkartu a nedejboze na to zapomene tak dostane nekompromisne flastr takze at se DPMB nedivi jak se lidi k nim chovaji a drzkujou kdyz se DPMB chova k lidem uplne stejne... proste kdyz se ja chovam jako svine a neodpustim nikomu jeho chybu tak nemuzu cekat ze to nekdo udela naopak me... _________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út prosinec 02, 2014 3:00 pm Předmět: |
|
|
| medwed napsal: |
Ja taky nechci nadavat DPMB za neco co nemuze ovlivnit (ovlivnit by se to dalo nasazenim techniky odnekud ze severu kde je tohle relativne bezne pocasi jenze na ty 4 dny v roce by to byl asi kanon na vrabce za neskutecne prachy) ale nedivim se lidem ze na DPMB nadavaji protoze kdyz ma clovek jeden den proslou rocni!!! salinkartu a nedejboze na to zapomene tak dostane nekompromisne flastr takze at se DPMB nedivi jak se lidi k nim chovaji a drzkujou kdyz se DPMB chova k lidem uplne stejne... proste kdyz se ja chovam jako svine a neodpustim nikomu jeho chybu tak nemuzu cekat ze to nekdo udela naopak me... |
Myslim že kdyby si dělal revizora a slyšel hlášku "ježis pán revizor zrovna teď jsem si chtěl cvaknout lístek, protože jsem na to zapoměl" - 20x za den, tak by si se nedivil :-) Jedeš na černo - zaplať a čau, to by se jinak mohl pak vymlouvat každej na něco.
|
|
| nahoru |
|
 |
medwed

|
Zaslal: út prosinec 02, 2014 3:11 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | medwed napsal: |
jeden den proslou rocni!!! salinkartu |
Myslim že kdyby si dělal revizora a slyšel hlášku "ježis pán revizor zrovna teď jsem si chtěl cvaknout lístek, protože jsem na to zapoměl" - 20x za den, tak by si se nedivil :-) Jedeš na černo - zaplať a čau, to by se jinak mohl pak vymlouvat každej na něco. |
Napsal sem rocni salinkartu proslou o den coz je uplne neco jine nez popisujes.
A pokud aplikuju tvoji logiku na soucasnou situaci "Tramvaj nejede - DPMB je banda neschopnych c*raku a cau, to by se mohlo DPMB vymlouvat porad na neco."
Chtel sme vypichnout ze pokud se oni chovaji jak se chovaji v tak extremni situaci s rocni salinkartou tak at se nedivi ze lidi jim netolerujou jejich chybu... _________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|