Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 906, 907, 908 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MAST3R

PříspěvekZaslal: po prosinec 01, 2014 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
MAST3R napsal:
Můj kretenský spolubydlící si myslí, že když oba chodíme o půlnoci domů z práce a já ještě vstávám každý den v 7:30, tak to nejlepší co může udělat je do půl 3 do rána cvakat na notebooku.

Někdo holt maká ještě déle než ty

Ne, píše si na FB, x-chatu a emailech.

DG: To mě taky napadlo, sám mám sluchátka Koss, ty tvarovací špunty do uší, ale ani to nepomáhá.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: po prosinec 01, 2014 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V Brne dnes zkolabovala MHD kvuli prepalenym trolejim, prakticky nic nejelo, jak melo a casto mely spoje i hodinove zpozdeni, coz me ani tak nesere, holt priroda je priroda, ale co me neskutecne irituje jsou kriticke komentare pod clanky na ruznych informacnich portalech a socialnich sictich o tom, jak je dopravni podnik mesta Brna banda neschopnych debilu a podobne vyrazy. Klasicke cechacstvi , kritizovani za pocitacem , to by lidem slo
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po prosinec 01, 2014 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to se těš na celou zimu, jak bude spousta lidí nadávat na silničáře, ale ani jeden z nich nezkusí zapřemýšlet nebo si dohledat, kolik práce je to stojí a kolik tisíc a tisíc km musejí dát do chvíle, než ti samotní pisatelé ráno vylezou z peřin, do pořádku.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Darkkiller

PříspěvekZaslal: po prosinec 01, 2014 11:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper, Ronnie:

V Praze to samý.. šel jsem kvůli tomu z posilky na nejbližší metro půl hodiny - navíc v dešti a po tréninku nohou
MAST3R

PříspěvekZaslal: po prosinec 01, 2014 11:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ježiš ani to nepiště. za 3 týdny se vracím do Čech a úplně mě děsí, když lidi píšou, že tam mají ráno -1°C.
Riku

PříspěvekZaslal: út prosinec 02, 2014 7:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Trochu zaprší a veškerá MHD kolabuje jen nechápu proč nejezdí ani busy víc nechápu lidi, kteří se ráno rozčilují, že jim nejezdí tramvaj... kdyby vystrčili hlavu z prdele tak by věděli že to nejezdilo už včera a bylo jasný že ráno to taky nepojede
Draper

PříspěvekZaslal: út prosinec 02, 2014 9:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Trochu zaprší a veškerá MHD kolabuje jen nechápu proč nejezdí ani busy víc nechápu lidi, kteří se ráno rozčilují, že jim nejezdí tramvaj... kdyby vystrčili hlavu z prdele tak by věděli že to nejezdilo už včera a bylo jasný že ráno to taky nepojede

pokud jde o Brno, tak busy jezdi, ale jelikoz vyrazeni salin bylo prakticky celoplosne, tak pocet busu nestacil pokryt veskernou nahradni dopravu.
Riku

PříspěvekZaslal: út prosinec 02, 2014 9:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No v Praze to je to samý, jenže mně tady nejela náhradní busová doprava ani ta normální linka busu co tady jezdí :D já byl připravenej tak jsem jel na kole :D
Judson

PříspěvekZaslal: út prosinec 02, 2014 9:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:

Tak ja bych treba pocital s tim, ze to pres noc daj vse do provozu
bbvka

PříspěvekZaslal: út prosinec 02, 2014 9:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobrej titulek na idnesu: Řidiči MHD se nedostali do práce :))))
Draper

PříspěvekZaslal: út prosinec 02, 2014 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bbvka napsal:
Dobrej titulek na idnesu: Řidiči MHD se nedostali do práce :))))

eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út prosinec 02, 2014 10:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Riku napsal:

Tak ja bych treba pocital s tim, ze to pres noc daj vse do provozu

Jakože jezdí s obrovskýma fénama na vysokozdvižné plošině a rozehřívaj trolejky, dráty a já nevím co ještě?
medwed

PříspěvekZaslal: út prosinec 02, 2014 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
V Brne dnes zkolabovala MHD kvuli prepalenym trolejim, prakticky nic nejelo, jak melo a casto mely spoje i hodinove zpozdeni, coz me ani tak nesere, holt priroda je priroda, ale co me neskutecne irituje jsou kriticke komentare pod clanky na ruznych informacnich portalech a socialnich sictich o tom, jak je dopravni podnik mesta Brna banda neschopnych debilu a podobne vyrazy. Klasicke cechacstvi , kritizovani za pocitacem , to by lidem slo

Ja taky nechci nadavat DPMB za neco co nemuze ovlivnit (ovlivnit by se to dalo nasazenim techniky odnekud ze severu kde je tohle relativne bezne pocasi jenze na ty 4 dny v roce by to byl asi kanon na vrabce za neskutecne prachy) ale nedivim se lidem ze na DPMB nadavaji protoze kdyz ma clovek jeden den proslou rocni!!! salinkartu a nedejboze na to zapomene tak dostane nekompromisne flastr takze at se DPMB nedivi jak se lidi k nim chovaji a drzkujou kdyz se DPMB chova k lidem uplne stejne... proste kdyz se ja chovam jako svine a neodpustim nikomu jeho chybu tak nemuzu cekat ze to nekdo udela naopak me...
Spazik

PříspěvekZaslal: út prosinec 02, 2014 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

medwed napsal:

Ja taky nechci nadavat DPMB za neco co nemuze ovlivnit (ovlivnit by se to dalo nasazenim techniky odnekud ze severu kde je tohle relativne bezne pocasi jenze na ty 4 dny v roce by to byl asi kanon na vrabce za neskutecne prachy) ale nedivim se lidem ze na DPMB nadavaji protoze kdyz ma clovek jeden den proslou rocni!!! salinkartu a nedejboze na to zapomene tak dostane nekompromisne flastr takze at se DPMB nedivi jak se lidi k nim chovaji a drzkujou kdyz se DPMB chova k lidem uplne stejne... proste kdyz se ja chovam jako svine a neodpustim nikomu jeho chybu tak nemuzu cekat ze to nekdo udela naopak me...

Myslim že kdyby si dělal revizora a slyšel hlášku "ježis pán revizor zrovna teď jsem si chtěl cvaknout lístek, protože jsem na to zapoměl" - 20x za den, tak by si se nedivil :-) Jedeš na černo - zaplať a čau, to by se jinak mohl pak vymlouvat každej na něco.
medwed

PříspěvekZaslal: út prosinec 02, 2014 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
medwed napsal:

jeden den proslou rocni!!! salinkartu

Myslim že kdyby si dělal revizora a slyšel hlášku "ježis pán revizor zrovna teď jsem si chtěl cvaknout lístek, protože jsem na to zapoměl" - 20x za den, tak by si se nedivil :-) Jedeš na černo - zaplať a čau, to by se jinak mohl pak vymlouvat každej na něco.

Napsal sem rocni salinkartu proslou o den coz je uplne neco jine nez popisujes.

A pokud aplikuju tvoji logiku na soucasnou situaci "Tramvaj nejede - DPMB je banda neschopnych c*raku a cau, to by se mohlo DPMB vymlouvat porad na neco."

Chtel sme vypichnout ze pokud se oni chovaji jak se chovaji v tak extremni situaci s rocni salinkartou tak at se nedivi ze lidi jim netolerujou jejich chybu...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 906, 907, 908 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: