Gamesy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 238, 239, 240 ... 265, 266, 267  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gamesy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Gamesy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pokedex

PříspěvekZaslal: čt listopad 20, 2014 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jn 300 mesicne je hovno :D za objem zabavy je to dobry
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
prochm

PříspěvekZaslal: čt listopad 20, 2014 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky hraju rád a celkem často hry a také jsem starej kořen. I když placené onlinovky teda nehraju. Za to bych ty peníze také nedal. Stačí že utrácím peníze za nové hry a hardware.
Gohan

PříspěvekZaslal: čt listopad 20, 2014 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak za jeden vecer s kamosema vyhodis vic nez 300 a mas zabavu na par hodin. Takhle ji mas na cely mesic.

Jinak wow uz sice nehraju, ale byly to nejlepsi casy na gymplu :D Proraidoval jsem BC a WOTLK v jedne z top guild na Drak'Thulu. Clovek by si ani nerekl jak uzasny relax to je prijit domu, farmit materialy a vecer jit na raid.

Za me uprimne muzu rict ze vsechny ty penize ktere jsem za to utratil se mi 1000x vratily v zabave.
Spazik

PříspěvekZaslal: čt listopad 20, 2014 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co už pracuju 8h+ denně na PC, tak už mě tolik neláká sedět u toho ještě večer doma
Judson

PříspěvekZaslal: čt listopad 20, 2014 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlas, to byli nadherny casy na wowku nekolik hodin denne, kdysi, to uz se nevrati (
mirus

PříspěvekZaslal: so prosinec 06, 2014 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Potřebuju poradit prosím. Dcera (7 let) začla hrát minecraft a moc se jí líbí. Grafika hrozná a tak bych chtěl poradit nějakou lepší hru s lepší grafikou, ale stejný námět jako minecraft. Kdo miporadí,tomu na oplátku poradím cokoliv ohledně tréniku, suplementace, jídelníčku. Moje parketa, hry nikoliv. Já znám max counter strike .
Turakam

PříspěvekZaslal: so prosinec 06, 2014 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nech ostane pri minecrafte a rozvíja tvorivosť, ide o hrateľnosť, tá grafika k minecraftu patrí, ved vlastne tvorí aj sam. subžáner
sk

PříspěvekZaslal: so prosinec 06, 2014 3:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hm 7 let...nejvyssi cas, zacit z ni delat progamera :D
Gohan

PříspěvekZaslal: so prosinec 06, 2014 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doporucte neco starsiho, odesel mi laptop tak mam k dispozici netbook, 1.6 ghz single cor, 1gb ram win 7,grafika nejaka intel graphics media accelerator 3150.
Turakam

PříspěvekZaslal: so prosinec 06, 2014 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Doporucte neco starsiho, odesel mi laptop tak mam k dispozici netbook, 1.6 ghz single cor, 1gb ram win 7,grafika nejaka intel graphics media accelerator 3150.

staré dobré bioware rpgčka rozchodíš
sk

PříspěvekZaslal: so prosinec 06, 2014 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nebo fallouty ... dvojku jsem znova hral celkem nedavno...asi pred rokem a porad v pohode zabava
Turakam

PříspěvekZaslal: so prosinec 06, 2014 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sk napsal:
nebo fallouty ... dvojku jsem znova hral celkem nedavno...asi pred rokem a porad v pohode zabava

presne tak
Oddo

PříspěvekZaslal: so prosinec 06, 2014 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Falout asi nikdy neomrzí, já jsem tak rok zpátky zkoušel rozchodit dvojku na win7, ale pořád mi to padalo :- (
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Spazik

PříspěvekZaslal: so prosinec 06, 2014 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirus napsal:
Potřebuju poradit prosím. Dcera (7 let) začla hrát minecraft a moc se jí líbí. Grafika hrozná a tak bych chtěl poradit nějakou lepší hru s lepší grafikou, ale stejný námět jako minecraft. Kdo miporadí,tomu na oplátku poradím cokoliv ohledně tréniku, suplementace, jídelníčku. Moje parketa, hry nikoliv. Já znám max counter strike .

Lepší hru si snad nemohla vybrat. co by si jí chtěl poradit místo toho? Painkiller nebo Resident Evil?
Gohan

PříspěvekZaslal: so prosinec 06, 2014 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fallouta 2 jsem uz prejel Xkrat, ale jednicku jsem jeste nehral. Pujdu do toho.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gamesy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 238, 239, 240 ... 265, 266, 267  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: