|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pokedex
|
Zaslal: čt listopad 20, 2014 11:28 am Předmět: |
|
|
jn 300 mesicne je hovno :D za objem zabavy je to dobry
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
prochm
|
Zaslal: čt listopad 20, 2014 12:33 pm Předmět: |
|
|
Taky hraju rád a celkem často hry a také jsem starej kořen. I když placené onlinovky teda nehraju. Za to bych ty peníze také nedal. Stačí že utrácím peníze za nové hry a hardware.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt listopad 20, 2014 2:18 pm Předmět: |
|
|
Tak za jeden vecer s kamosema vyhodis vic nez 300 a mas zabavu na par hodin. Takhle ji mas na cely mesic.
Jinak wow uz sice nehraju, ale byly to nejlepsi casy na gymplu :D Proraidoval jsem BC a WOTLK v jedne z top guild na Drak'Thulu. Clovek by si ani nerekl jak uzasny relax to je prijit domu, farmit materialy a vecer jit na raid.
Za me uprimne muzu rict ze vsechny ty penize ktere jsem za to utratil se mi 1000x vratily v zabave.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt listopad 20, 2014 4:06 pm Předmět: |
|
|
Souhlas, to byli nadherny casy na wowku nekolik hodin denne, kdysi, to uz se nevrati (
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: so prosinec 06, 2014 1:01 pm Předmět: |
|
|
Potřebuju poradit prosím. Dcera (7 let) začla hrát minecraft a moc se jí líbí. Grafika hrozná a tak bych chtěl poradit nějakou lepší hru s lepší grafikou, ale stejný námět jako minecraft. Kdo miporadí,tomu na oplátku poradím cokoliv ohledně tréniku, suplementace, jídelníčku. Moje parketa, hry nikoliv. Já znám max counter strike  . _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so prosinec 06, 2014 1:16 pm Předmět: |
|
|
nech ostane pri minecrafte a rozvíja tvorivosť, ide o hrateľnosť, tá grafika k minecraftu patrí, ved vlastne tvorí aj sam. subžáner _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: so prosinec 06, 2014 3:31 pm Předmět: |
|
|
hm 7 let...nejvyssi cas, zacit z ni delat progamera :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so prosinec 06, 2014 4:43 pm Předmět: |
|
|
Doporucte neco starsiho, odesel mi laptop tak mam k dispozici netbook, 1.6 ghz single cor, 1gb ram win 7,grafika nejaka intel graphics media accelerator 3150.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so prosinec 06, 2014 5:14 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Doporucte neco starsiho, odesel mi laptop tak mam k dispozici netbook, 1.6 ghz single cor, 1gb ram win 7,grafika nejaka intel graphics media accelerator 3150. |
staré dobré bioware rpgčka rozchodíš _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: so prosinec 06, 2014 5:37 pm Předmět: |
|
|
nebo fallouty ... dvojku jsem znova hral celkem nedavno...asi pred rokem a porad v pohode zabava
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so prosinec 06, 2014 5:40 pm Předmět: |
|
|
| sk napsal: | | nebo fallouty ... dvojku jsem znova hral celkem nedavno...asi pred rokem a porad v pohode zabava |
presne tak _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: so prosinec 06, 2014 6:13 pm Předmět: |
|
|
Falout asi nikdy neomrzí, já jsem tak rok zpátky zkoušel rozchodit dvojku na win7, ale pořád mi to padalo :- (
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: so prosinec 06, 2014 7:43 pm Předmět: |
|
|
| mirus napsal: | Potřebuju poradit prosím. Dcera (7 let) začla hrát minecraft a moc se jí líbí. Grafika hrozná a tak bych chtěl poradit nějakou lepší hru s lepší grafikou, ale stejný námět jako minecraft. Kdo miporadí,tomu na oplátku poradím cokoliv ohledně tréniku, suplementace, jídelníčku. Moje parketa, hry nikoliv. Já znám max counter strike . |
Lepší hru si snad nemohla vybrat. co by si jí chtěl poradit místo toho? Painkiller nebo Resident Evil?
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so prosinec 06, 2014 8:14 pm Předmět: |
|
|
Fallouta 2 jsem uz prejel Xkrat, ale jednicku jsem jeste nehral. Pujdu do toho.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|