Log Temného Zabijáka

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 69, 70, 71  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Log Temného Zabijáka  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Log Temného Zabijáka
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Darkkiller

PříspěvekZaslal: po prosinec 08, 2014 11:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8.12. Záda, triceps, břicho

Shyby
8xJá
6xJá
3xJá + 10 kg
3xJá + 20 kg
2 (3)xJá + 30 kg (poslední jen poloviční)
3xJá + 20 kg
6xJá
6xJá
6xJá
-jel jsem to na jiný hrazdě než obvykle a byla na hovno, strašně široká a klouzaly mě ruce k sobě
-poslední 3 série se stopkama a procítěně

Přítahy s VČ podhmat
10x20 kg
6x60 kg
5x90 kg
5x90 kg
5x90 kg
5x90 kg
-zase jsem činku pokládal na lavičku, takže každé opáčko jsem začínal z úpné relaxace a bralo to výborně !
-záda skoro rovnoběžně s podlahou

Stahování lana v předklonu s nataženýma rukama
12x25 kg
12x30 kg
12x30 kg

Triceps CG bench (3-4 s stopky dole)
20 kg
50 kg
5x70 kg
5x70 kg
5x70 kg
-trochu táhlo zápěstí

Superserie Triceps stahování lana + Břicho Rolování na horní kladce v kleče
6x25 kg + 12x35 kg
6x30 kg + 12x35 kg
6x30 kg + 12x35 kg

Sauna
3 kola

Dnes jen lehčí trenink. Nehrotil jsem to a ani jsem neměl chuť cvičit milion sérií. Chtěl jsem dát na začátek sumo deadlift na kterej jsem se těšil, ale bolí mě prdel a hamy z minulého treninku, takže to bohužel padlo. Zápěstí u benche zase trochu bolelo.

Používáte někdo bandáže na zápěstí ? Uvědomil jsem si, že dostává dost zabrat a chtěl bych mu aspoň na ty těžší série trochu odlehčit. V podstatě mu dávám čočku skoro v každym treninku - Military, Bench, Bradla, Klokov, CG bench... Přemýšlím o https://obchod.ronnie.cz/s-1814-zpevnujici-bandaze-na-lokty-kolena-a-zapesti.html.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAST3R

PříspěvekZaslal: út prosinec 09, 2014 12:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já je mám někde doma, používal jsem je jenom u maxka na bench. Klidně je vezmi, myslím že tam není co zkazit. :)
Darkkiller

PříspěvekZaslal: út prosinec 09, 2014 1:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Já je mám někde doma, používal jsem je jenom u maxka na bench. Klidně je vezmi, myslím že tam není co zkazit. :)

Ok dík, objednáno
MAST3R

PříspěvekZaslal: út prosinec 09, 2014 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nz, jen ještě jedna věc, používej je fakt když to bude co nejvíce nutné. Přijde mi, že si na ně zápěstí až moc rychle zvyká, a pak je ještě línější.
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: út prosinec 09, 2014 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdarec ja je taky pouzivam uz celkem dlouho na tezky tlaky na kozy,ramena.. premisteni,kliky na bradlech a na bicak s velkou cinkou.. takze v podstate je mam na sobe furt
A oslabeni necitim, spis naopak se dali pekne dohromady pac uz byl v katastrofalnim stavu..
Ale jak pise Mast3r uz sem si na ne zvykl a bez nich se mi nechce
vlk#

PříspěvekZaslal: st prosinec 10, 2014 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darkkiller napsal:
Používáte někdo bandáže na zápěstí ? Uvědomil jsem si, že dostává dost zabrat a chtěl bych mu aspoň na ty těžší série trochu odlehčit. V podstatě mu dávám čočku skoro v každym treninku - Military, Bench, Bradla, Klokov, CG bench... Přemýšlím o https://obchod.ronnie.cz/s-1814-zpevnujici-bandaze-na-lokty-kolena-a-zapesti.html.

Kdysi jsem si jedno zápěstí pochroumal a tlaky vůbec nešly, tak jsem si pořídil jednu bandáž Rehband, před sérií vždy utáhnout suchý zip... a dalo se. Pak se zotavilo a bandáž jsem přestal používat. Pak už jen vyjímečně vždy když nějaké zápěstí nebylo úplně ok.
Darkkiller

PříspěvekZaslal: st prosinec 10, 2014 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok, díky. Už je mám objednaný a zítra si je vyzvednu. Používat budu taky jen výjimečně. Vím jak rychle se na tyhle věci zvyká .

Dnešní trenink:

10.12. Prsa, biceps, trapézy

Tlaky s JČ na rovný
8x26 kg
8x30 kg
8x40 kg
5x45 kg
3x50 kg
3x50 kg
3x50 kg
-ty padesátky na BBC lavici ultra těžký, sparingovi jsem musel jasně říct, ať mi pomůže jen vyhodit jednoručky nahoru a jde pryč, aby mi náhodou nepomoh

Bench
15x60 kg
15x60 kg
15x60 kg
15x60 kg
-krátký pauzy, pumpovačka, poslední 2 série už dost na krev

Peck deck
8x45 kg
8x45 kg
8x45 kg
-citovka, pomalý negativy, podržený kontrakce

Biceps zdvihy s EZ
8x30 kg
6x50 kg
6x50 kg
6x50 kg

Kladiva ve stoje s JČ
10x20 kg
10x20 kg
12x20 kg

Trapézy krčení ramen s JČ ve stoje
12x40 kg + 12x30 kg + 12x20 kg
12x30 kg + 12x20 kg + 12x10 kg

Dnes nic moc, od rána mě bolí v krku, tak jen takovej rychlejší trénink.
Darkkiller

PříspěvekZaslal: čt prosinec 11, 2014 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnešní oběd - Kýta z divočáka pro pořádnýho divočáka!

Příprava:
-Maso den předem naložíme - lehce potřeme olivovým olejem z každé strany a okořeníme (já dával čerstvě namletý pepř - několik druhů a sušený česnek). Nakonec zakápneme citronem.
-maso opečeme na rozpálené pánvi z každé strany 3 min
-vložíme na 10-15 min do předehřáté trouby 150-200°
-nakonec posolíme mořskou solí (nebo Himalájskou) a podáváme

Výsledek byl skvělej. Maso se rozpadalo na jazyku.

Darkkiller

PříspěvekZaslal: so prosinec 13, 2014 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13.12. Nohy

Pás
6 min

Mrtvý tah (sumo)
20 kg
60 kg
5x100 kg
5x120 kg
5x120 kg
5x120 kg
5x140 kg
-vše bez pásku, od 100 kg trhačky
-dynamicky, nahoře s pauzou, záda v pohodě, nějak mě sumó teď baví

Legpress
15x120 kg
8x200 kg
20x280 kg
20x280 kg
30x200 kg (neúplný reps, technika "houpačka")
-sotva jsem po tom chodil, na ty 2 sérky s 280 kg jsem vzal bandáže, koleno trochu bolelo

Výpony na jedný noze
1 série

Dnes jen rychlej trenink - pospíchal jsem. I s rozcvičkou mi to trvalo cca 40 min. Dost jsem se u toho legpressu zadýchával a vyčerpalo mě to, furt nejsem v pořádku úplně a stále bolí v krku...
Darkkiller

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2014 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

15.12. Ramena, biceps, břicho

Military press
20 kg
8x40 kg
5x60 kg
2x70 kg
1x80 kg (letělo to nahoru jak nic)
1x85 kg (tady už to ztěžklo)
1x80 kg
6x60 kg
-u těch 80 kilo jsem myslel, že bude síla i na 90 kg, ale těch 5 kilo navrch docela ztěžklo, tak jsem se o to ani nepokoušel
-experimentoval jsem s bandážema na zápěstí, ale po první sérce jsem je zas hodil do tašky a dal jen magnesko, navíc mě zápěstí dneska nebolely, tak jsem neměl ani důvod

Tlaky na multipressu za hlavou
20 kg
8x40 kg
6x60 kg
6x60 kg
6x60 kg
-konstrukci MP počítám jako 20 kg, ale prý má minimálně 30 kg

Supersérie Předpažování s kotoučem + Upažování ve stoje s JČ
8x10 kg + 8x8 kg
8x10 kg + 8x8 kg
8x10 kg + 8x8 kg
-vše skoro bez pauzy

Upažení s JČ na výdrž
4 kg 1:04
4 kg 1:11
-ramena úplně KO, tahle izometrická kontrakce je souboj s vůlí a neskutečně to pak pálilo

Biceps kladiva s JČ ve stoje
8x20 kg
6x24 kg
6x28 kg
6x28 kg
6x28 kg

Supersérie Biceps spodní kladka + Břicho rolování s lanem v kleče na horní kladce
8x30 kg
8x45 kg + 12x35 kg
8x50 kg + 12x35 kg
8x50 kg + 12x35 kg
8x50 kg
-u bicepsu jsem se snažil ho úplně nepropínat a nechávat ho stále v tenzi

Docela to šlo. Až na to, že do BBC chodí čím dál víc lidí a teď maj mladý kluci v módě zabírat mi místo v silový klecy...kde jsou ty časy, kdy každej pumpoval biceps na kladce a já ji měl stále volnou . I mimo klec je to docela boj o místo.
Darkkiller

PříspěvekZaslal: čt prosinec 18, 2014 11:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera jen lehký trénink bez činek - obratnost, rovnováha. Čas celkem - 60 min. Byly tam nějaký cviky s balanční koulí, která se připíná k podrážce bot. Kotouli. Stojky o zeď, kliky ve stojce, běh v žebříku atd.

Dnes:
18.12. Záda, trapézy, triceps

Kolo
6 min

Mrtvý tah (sumo)
20 kg
60 kg
4x100 kg (nějak mě začlo pálit tříslo, tak jsem to radši položil, dál už v poho)
5x100 kg
3x120 kg
3x140 kg
1x150 kg
1x150 kg
1x150 kg
-na MT jsem se těšil, pocitově vše lehký - nejradši bych tam střelil dvě kila, ale pořád mám v hlavě trochu blok a bojím se o záda, tak se krotím a přidávám pomalu
-těch 150 kg je zatím nejtěžší váha se kterou jsem cvičil po zranění zad (v sobotu to budou přesně 4 měsíce)
-vše bez pásku, od 100 kg trhačky

Přítahy horní kladky podhmatem na hrudník
10x35 kg
10x50 kg
10x50 kg
10x50 kg
6x60 kg (špatně jsem si to chytil a už ty opáčka nebyly s dotekem o hrudník)
-vše kromě poslední serie s podržením a 100x technikou

Přítahy JČ na incline lavici v leže čelem dolů
15x14 kg
10x20 kg
10x20 kg
10x20 kg
-docela dobrej cvik, je to krátká dráha pohybu, ale latty z toho cítím brutálně, dole úplně nepropínám ruce v lokti

Krčení ramen s VČ
10x100 kg
10x100 kg
10x120 kg
10x120 kg
20x60 kg

Triceps kliky na bradlech
8xJá
8xJá
8xJá
5xJá + 20 kg
5xJá + 30 kg
5xJá + 30 kg
5xJá + 30 kg
-dnes jsem konečně smysluplně využil bandáže na zápěstí - zas mě bolely, nejspíš se ozývaly po 85 kg na Military ještě po pondělku, bez bandáží bych to vůbec neodcvičil

Francouzský tlak s EZ v leže
8x30 kg
6x40 kg
6x40 kg
6x40 kg
-u tohohle cviku mě docela táhnou lokty a je to nepříjemnej pocit, ale minule jsem po tom měl tric slušně zničenej

Kladka provaz
15x
15x

Dnes se mi ultra nechtělo na trénink. Včera i dneska jsem zařizoval milion věcí, sháněl dárky, jezdil furt někam MHD a autem. Byl jsem dost unavenej, usínal jsem skoro za jízdy. V gymu jsem dal ale dvojitou dávku NO (za 80 kč) - bohužel nevím, jestli mě víc nakopne ten produkt nebo ta cena .
Sice jsem měl skoro u všeho dlouhý přestávky, kecal jsem s kámoškou za barem nebo byl na mobilu, ale jsem rád, že jsem ten trenink zvládnul.
Darkkiller

PříspěvekZaslal: pá prosinec 19, 2014 12:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro zajímavost - budou to skoro 4 měsíce od zranění bederní páteře, které se mi stalo při tréninku mrtvého tahu se 180 kg. Po zranění jsem 2 dny mohl jen ležet v posteli, chodit jsem nemohl. Dnešních 150 kg byla zatím nejvyšší zátěž na čince od té doby. Pocitově stále lehký.

Pro kontrolu od zkušenějších přidávám videa z dneška. Budu rád za každý koment k technice, nerad bych, aby se zranění opakovalo.

2. série/3 se 150 kg

3. série/3 se 150 kg
Judson

PříspěvekZaslal: pá prosinec 19, 2014 3:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli si mel takove zraneni, ze jsi nemohl 2 dny vubec chodit, a jen si lezel, a za nejaky 2 mesice od toho uz jedes mrtvolu, tak to ses z toho podle me dostal dost rychle.
Dave1913

PříspěvekZaslal: pá prosinec 19, 2014 6:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

K těm bandážím: Používám je na všechny pracovní serie benchu nad 100 kg (na tr. jezdím bench do 130kg). Spíš bych se snažil trénovat úchop. V životě jsem trhačky nepoužil a s úchopem jsem nikdy neměl problém, MT mám rekord 200 a víc jsem nedal kvůli zádům, úchop by zvládl mnohem víc.
Zkus ho trénovat, já např MT do 140 kg jezdím jen nadhmatem, až pak to chytnu zámkem. Nebo si ber kotouče bez jakéhokoliv osazení a drž je v ruce. Trhačky jsem v životě naživo neviděl, beze srandy

edit: technika se mi zdá dobrá, jak máš daleko nohy od sebe? sumo sice nejezdím ale co jsem odkoukal na soutěžích tak kluci mají nohy od sebe že si pak tak tak nehodí činku na nohy
evan

PříspěvekZaslal: pá prosinec 19, 2014 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sice jsem asi už moc zaujatej k těmhle lidem (borec v hnědým triku na prvním videu), ale proč vždycky takovýhle typy lidí vidím jen popocházet, čumět po ostatních ( v tomhle případě na TV?) a cvičit břicho,biceps a triceps?

Jinak podle mě mrtvola dobrý...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Log Temného Zabijáka Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 69, 70, 71  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: