i kanoista muze cvicit nohy!
jasne ze ne na objem, ale proc ne dynamicky na silu?
ale sam se priznal a uz to napravuje
a to nevite, jaky jsme meli boj o drepy
ale ja mu verim, staci se podivat, kde zacinal a kde je ted
vuli ma a to je hlavni
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
i kanoista muze cvicit nohy!
jasne ze ne na objem, ale proc ne dynamicky na silu?
ale sam se priznal a uz to napravuje
a to nevite, jaky jsme meli boj o drepy
ale ja mu verim, staci se podivat, kde zacinal a kde je ted
vuli ma a to je hlavni
Šak já neříkám, že nemůže cvičit nohy, ale tohle rozhoduje trenér. Já teď trénuju v posilce svojí bývalou tréninkovou skupinu a nějaké cviky na nohy jsem jim tam zzařadil :)
Co furt kurva máte s těma 70ti-kilovejma klukama? Nebyl to zase tak slabej trénink na nohy a ty váhy taky nejsou zase tak špatný (uznávám, žádný terno to není), ale jestli v normálním, komerčním fitku najdete aspoň pár lidí,, kteří mají 70 kg a takhle poctivě to jedou, se slušnejma váhama, tak to bude velkej úspěch. Nevím, jestli žijeme v jiný realitě, ale ve většině fitek, kde jsem byl, je úspěch, když se takoví kluci na ty nohy nevyserou a dají si tam aspoň 70 kg. Jinak sorry za OT.
Co furt kurva máte s těma 70ti-kilovejma klukama? Nebyl to zase tak slabej trénink na nohy a ty váhy taky nejsou zase tak špatný (uznávám, žádný terno to není), ale jestli v normálním, komerčním fitku najdete aspoň pár lidí,, kteří mají 70 kg a takhle poctivě to jedou, se slušnejma váhama, tak to bude velkej úspěch. Nevím, jestli žijeme v jiný realitě, ale ve většině fitek, kde jsem byl, je úspěch, když se takoví kluci na ty nohy nevyserou a dají si tam aspoň 70 kg. Jinak sorry za OT.
Jenomže on má pomale metrák a jde závodit, to je ten rozdíl proti 70kg kozobiceps cvičencům.
Jenomže on má pomale metrák a jde závodit, to je ten rozdíl proti 70kg kozobiceps cvičencům.
A ide zavodit v trojboji, alebo...?
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
O tom tady vůbec nemluvím, mluvím tu furt o tom přirovnávání k 70 kg klukům, což je úplně zcestný Když má někdo metrák, přirovnávejte ho k lidem s metrákem, a je to.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
jeďte ty dřepy pořádně... kdybys dřepům věnoval tolik usílí jako mnoha jiným, pro tebe zbytečným cvikům, tak by z tebe nebyl pořád takovej skinny bastard :)
Nejlepší taktika pro ektomorfy je zvýšit frekvenci dřepů na 3x týdně a věnovat jim největší pozornost, zbytek odjet bench, přítahy a úplně se vykašlat na izolovaný cviky a uvidíš že porosteš všude. Ale ono to bolí že, lepší to odšourat jednou týdně a většinu času drtit malý partie :)
jeďte ty dřepy pořádně... kdybys dřepům věnoval tolik usílí jako mnoha jiným, pro tebe zbytečným cvikům, tak by z tebe nebyl pořád takovej skinny bastard :)
Nejlepší taktika pro ektomorfy je zvýšit frekvenci dřepů na 3x týdně a věnovat jim největší pozornost, zbytek odjet bench, přítahy a úplně se vykašlat na izolovaný cviky a uvidíš že porosteš všude. Ale ono to bolí že, lepší to odšourat jednou týdně a většinu času drtit malý partie :)
Bolí to jako svině Ale ne ve svalech Jestli se dostanu až k samotným závodům, tak potom s tím začnu něco dělat.
Při tréninku ani tak moc ne - to se naleju endorfinama a adrenalinem, ale druhej a další dny to stojí za to. Levé koleno by pravděpodobně mělo být vpořádku. S pravým jsem byl na operaci cca. před rokem, ale operace mi nepomohla a 100% tam je stále něco špatně. Jak jsem napsal - budu to řešit po závodech i když vím, že jsem hloupej a neměl bych to nechávat na později.
Dřepy jsou dobrý v tom, že mají mnoho variací, a člověk i s bolavými koleny může najít pro něj vhodnou verzi a tím posílit svaly okolo a zlepšit stav kolene. Já osobně bych vyřadil všechny cviky na nohy (jak už jsem psal, pro ektomorfy víceméně zbytečný a nohy vybuduješ i bez toho) a zkusil si hrát jen se dřepy. Rozšířit postoj, vytočit špičky, tlačit kolena ven, sedat si více dozadu, aspoň na paralel... A pak bych zhodnotil jestli mě z toho po čase stále bolí kolena. A nebo je jen přetěžuji jinými na kolena naročnými cviky (předkopávání, zakopávání, legpress, výpady). Dřepy technicky hezky odjetý jsou totiž, ve své pravdě, celkem šetrný pro kolena.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru