DiamonD - 105kg

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 112, 113, 114 ... 237, 238, 239  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - DiamonD - 105kg  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> DiamonD - 105kg
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2014 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
když mám teď 93kg

No ty si sa pekne vyzral

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2014 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jo, jsem fakt špekoun jako svině
magion

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2014 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Předpokládám, že všichní ví, že jdu do klasické kulturistiky. Měřím 188cm, takže moje váha může být maximálne 188-100=88kg. Jestliže se mi podaří mít na konci toho mého "objemu" 95kg, tak kolik tak asi budu mít na soutěži? 84kg? 85kg? "If you know what i mean"

chlape aspoň si nastuduj pravidla v čem chceš soutěžit:

citace:
klasická kulturistika muži do 180 cm a nad 180 cm (muži do 170 cm výšky nesmí
překročit svou tělesnou hmotnost o víc než 2 kg nad svou tělesnou výšku mínus 100
cm, muži do 175 cm výšky nesmí překročit svou tělesnou hmotnost o víc než 4 kg nad
svou tělesnou výšku mínus 100 cm, muži do 180 cm výšky nesmí překročit svou
tělesnou hmotnost o víc než 6 kg nad svou tělesnou výšku mínus 100 cm, muži od
180 do 190 cm výšky nesmí překročit svou tělesnou hmotnost o víc než 8 kg nad svou
tělesnou výšku mínus 100 cm

Tudíž můžeš mít 96kg vysekaných a to je taky váha při které by ses na podiu úplně neztratil. S 88kg bys mohl jit rovnou do bodyfitness juniorek. Takže objem bys klidně mohl končit na 100-102kg, když započítam tvůj rychlý metabolismus a skoro nemožné nabrání tuku. Tudíž 4-6kg by byla voda, glykáč, obsah střev a trocha tuku.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2014 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro dorostence a juniory by to mělo být výška - 100.

Edit: Když už chceš dělat chytrého

fitness junioři jedna kategorie, nesmí překročit svou tělesnou hmotnost, která se rovná
tělesná výška mínus 100 cm (např. výška 165 cm = 65 kg, výška 185 cm = 85 kg)

klasická kulturistika junioři jedna kategorie za stejných podmínek závislosti váhy na
výšce jako u fitness juniorů
magion

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2014 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to pardón, jsem netušil, že jdeš ješte za juniory. V tom případě, ale fakt žádná sláva s tvou kostrou. S 88kg budeš vypadat strašně rachiticky
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2014 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
Tak to pardón, jsem netušil, že jdeš ješte za juniory. V tom případě, ale fakt žádná sláva s tvou kostrou. S 88kg budeš vypadat strašně rachiticky

Hmm je mi 19 a půjdu závodit za muže . . .
evan

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2014 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To nemá cenu, já to tu psal už, že můžou dělat co chcou, ale prostě genetika je genetika a bude to vypadat vždycky tak nějak... no spíš to ani nebude vypadat.

A to tu nechci nijak zpochybnit snahu a to všechno co do toho dáváte, ale jak řekl v jednom videu Rich P. myslím... že když zajedeš do Bronxu tak tam na ulici bude sedět kluk trošku tmavší pleti, kterej v životě neviděl činku a jediná jeho starost je a bude aby měl co do huby a při pohledu na něj tě nějaká otročina v podobě jídla a posilování rychle přejde. Ten kluk bude vypadat neskutečně.

Naposledy upravil evan dne po prosinec 22, 2014 1:48 pm, celkově upraveno 1 krát
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2014 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Možná byste si borci měli jednou udělat chvilku času a dojet za mnou na trénink. Pak z vás vylejzaj takovýhle nesmyslný bláboly.
evan

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2014 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo byl to bezdomovec... ale pointa zůstává stejná.
magion

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2014 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hehe se hned nečerti, bylo to myšleno s dobrým úmyslem. Vůbec ne abych se do tebe navážel, jen hold pravda taková jaká je, ale kterou očividně ty sám ješte nevidíš. Samozřejmě je dobře, že tě něco baví, naplňuje a děláš to i přes to, co říkají jiní. Jen občas je dobrý sundat klapky z očí a reálně si říct na co mám a nemám vlohy, pokud mám soutěžní ambice. Ale radši se odklidím, když tu začinají padat pozvánky na tvoje hardcore tréninky :)
Cmeni

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2014 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasný, že nemá genetiku, aby vyhrál olympii ale proč si nemůže zasoutěžit na nějaké šupácké úrovni, když ho to baví a činí šťastným?
Vždyt každej kdo hraje fotbal nemá ambice hrát za real. Prostě to ti lidé dělají, že je to baví. Někdo trenuje fotbal třeba 10 let a pořád je sračka, potom přijde někdo na první trenink a je 10x lepší ale to přece neznamená, že se na to musí člověk hned vykašlat ne?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2014 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
Hehe se hned nečerti, bylo to myšleno s dobrým úmyslem. Vůbec ne abych se do tebe navážel, jen hold pravda taková jaká je, ale kterou očividně ty sám ješte nevidíš. Samozřejmě je dobře, že tě něco baví, naplňuje a děláš to i přes to, co říkají jiní. Jen občas je dobrý sundat klapky z očí a reálně si říct na co mám a nemám vlohy, pokud mám soutěžní ambice. Ale radši se odklidím, když tu začinají padat pozvánky na tvoje hardcore tréninky :)

Žádný klapky na očích nemám - nejedu tam vyhrát. Ano, nemám genetickou výbavu přizpůsobenou na to, abych v tomto sportu vynikal - to samozřejmě vím od začátku, jen vám to asi nedochází. A ano, budou tady padat pozvánky na trénink, protože dokud se s nějakým člověkem nesetkáš z očí do očí, tak tady akorát budou do nekonečna padat předsudky. Spoustu lidí si myslí, bůhví jak jsem namachrovanej a další věci, ale to nezjistíš, dokud sám neuvidíš.

Edit: Sláva tobě Cmeni!!!
magion

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2014 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasný, ale ti župní fotbalisti netočí o sobě tréninky, jak kdyby byli ronaldo, messi. Což ještě není takový problém, kdo chce ať se na to díva, kdo nechce tak ať se nedívá to je jednoduchý.

Ale soutěž by měla mít nějakou úroveň, a lidi soudnout. Viz. tento hezký artikl
http://www.t-nation.com/opinion/5-reasons-why-you-should-never-compete
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2014 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fajn, tak podle toho artiklu možná tak naseru rozhodčí a publikum. Tím spíš mě to bude bavit Hele končím - nemá to smysl řešit. Jak už jsem napsal, klidně někdy dojeď a přesvědč se sám, ale cejtím z tebe, že se se mnou nemáš o čem bavit stejně jako tak já s tebou Večer sem dopíšu dnešní trénink.
vlkisekk

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2014 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hoši tak se taky připravte a pak si vedle něho stoupněte. Možná zjistíte, že ve finále bude lepší než vy. Kdyby měli brát ohledy na různé pisálky, tak nikdo na závodech není, pač jeden je hubený, druhý tlustý, třetí tam nemá co dělat atd. Pro někoho jsou takové závody motivací dál se zlepšovat, nikdo neřká, že musí ty závody vyhrát. Třeba bude poslední, ale o tom to přece není. Je to je jak ze vším, za počítačem je každý Ronaldo, každý by to udělal líp, pak natáhne ráno monterky, odfláká si svoji dvanáctku v továrně a zase si večer žije svůj internetový sen, kdy může radit a kritizovat ty nejlepší :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - DiamonD - 105kg Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 112, 113, 114 ... 237, 238, 239  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: