|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tom3

|
Zaslal: čt prosinec 25, 2014 7:31 pm Předmět: |
|
|
doporucim ti kterykoliv wpc, klidne i to nejlevnejsi  je to uplne jedno _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cored
|
Zaslal: čt prosinec 25, 2014 7:42 pm Předmět: |
|
|
Takhle jsem si to i myslel a co chut? Až na pár gaynerů jsem toho moc neměl. Co třeba ten essential?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt prosinec 25, 2014 7:45 pm Předmět: |
|
|
| cored napsal: | | Takhle jsem si to i myslel a co chut? Až na pár ga y nerů jsem toho moc neměl. Co třeba ten essential? |
...a máme tu víťaza _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: čt prosinec 25, 2014 8:02 pm Předmět: |
|
|
ja mel myslim vzorek cokolady a nechutnalo mi to.. co mi fakt chutnalo tak whey core pistacia a extrifit wpc boruvka + jahoda.. ale tobe to jet nemusi, tak si treba kup vic prichuti po kilu _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: po prosinec 29, 2014 1:35 pm Předmět: |
|
|
Hodnocení vzorků:
Pure Micellar (vanilka)
Dobrá rozpustnost, i když tam byly takový malý zrníčka, ale to mi nevadilo, chuť taky dobrá, takže tenhle produkt bych klidně doporučil
Pure CFM 80 (pistácie)
Tady to mě naopak moc neuchvátilo, chuť taková průměrná a přišlo mi to moc vodový, i přestože jsem to měl asi jen v 250 ml vody, kvůli čemu to bylo asi i dost sladký. I přesto ale mají oba proteiny minimum cukrů a složení je celkem slušný.
|
|
| nahoru |
|
 |
KT
|
Zaslal: po prosinec 29, 2014 8:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: po prosinec 29, 2014 9:03 pm Předmět: |
|
|
Pure CFM 80 od Prom-inu:
Rozpustnost super, hodně pění, příchuť vanilka fajn, ani moc přeslazená, ani moc chemická, koupil bych si ji.
Pure Micellar od Prom-inu:
Rozpustnost horší než u CFM 80, ale nic nepřekonatelného. Méně pění než CFM 80. Příchuť čokoláda dobrá, nenadchne ani neurazí. Vanilka to stejné. Stravitelnost za mě perfektní, ani sem necítil, že jsem tam něco poslal.
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: pá leden 02, 2015 8:39 am Předmět: |
|
|
Pure CFM 80 Prom-In - pistácie
Chuť dobrá, taková akorát, možná trošku sladší - připraveno ve 250ml vody. Rozpustnost bez problémů.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá leden 02, 2015 11:23 am Předmět: |
|
|
Pure CFM 80 Prom - IN
Čokoláda - běžná čokoládová příchuť - Nic hnusnýho, ani nic extra dobrýho - takovej průměr. Rozpustnost v pohodě, stravitelnost taky. Akorát práší.
Pistácie - Mně pistácie nechutná, takže kdybych měl hodnotit chuť, tak to byl hnus (sladkej), ale jinak těm co pistácie chutná si pravděpodobně přijdou na své.
Hodnocení: Za tu cenu je to pravděpodobně jeden z těch lepších, co se na trhu dá sehnat, takže bych neměl problém tento protein komukoliv doporučit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: pá leden 02, 2015 11:46 am Předmět: |
|
|
Micelární kasein od firmy Prom-IN, příchuť čokoláda
Já smažím akorát na syrovátkových koncentrátech a isolátech, takže micelární kasein možná vůbec poprvé v životě.
Musím říct, že jsem si na proteinu moc pochutnal, výborná plná krémová chuť, sladkost pro mě tak akorát, opravdu příjemný zážitek.
Tento protein bych jednoznačně doporučil
PURE CFM 80 Prom-IN, příchuť vanilka
I když vanilkové proteiňáky příliš nemusím, tak na tomhle jsem si docela pochutnal, takže z pohledu chuti bych protein také doporučil.
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: pá leden 02, 2015 3:45 pm Předmět: |
|
|
Za tu cenu co se prodává Pure CFM 80 Prom-In já doporučuji všem,vanilka a čokoláda jsou vynikající příchutě,trošičku sladší !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Whey Taste | DexProteinový suplement tvořený z 95 % proteinovým syrovátkovým koncentrátem. 764 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|