Aktuální formy VII.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 301, 302, 303 ... 339, 340, 341  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VII.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
magion

PříspěvekZaslal: po leden 05, 2015 11:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na pruměrnýho českýho gymnastu je 3xBW určitě celkem dost :) Sám jistě víš, že naši sportovci ty tréninkový postupy mají hodně na low-end úrovni. Ale pokuď by ten průměrnej gymnasta ovladál dobře back levery, planche a do toho praktikoval i one leg squaty a natural glute ham raisy, což normálně gymnasti praktikujou, plus dělal plyo výskoky na bednu a do dálky, tak 2-2,5xBW deadlift dá s prstem v zadku, to jsem si jist.
madball

PříspěvekZaslal: po leden 05, 2015 11:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na jednu stranu mám svůj názor na způsob trénování u nás. Na druhou stranu chápu tu selekci a nedělám si iluze, že to jinde funguje nějak líp (Čína, Rusko, dokonce i ta Amerika).
Jen prostě zastávám názor, že když chci někoho trénovat, tak je to proto, abych ho maximálně přiblížil k jeho genetickým hranicím, ne ho zk*rvil. Ale to je offtopic.

3xbw deadlift považuju za dobrej výkon a určitě mi nepřijde vhodný porovnávat kondičáka a vrcholovýho sportovce. Kolik lidí tady na fóru nebo v tvým okolí tento výkon zvládne?
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: po leden 05, 2015 11:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Na jednu stranu mám svůj názor na způsob trénování u nás. Na druhou stranu chápu tu selekci a nedělám si iluze, že to jinde funguje nějak líp (Čína, Rusko, dokonce i ta Amerika).
Jen prostě zastávám názor, že když chci někoho trénovat, tak je to proto, abych ho maximálně přiblížil k jeho genetickým hranicím, ne ho zk*rvil. Ale to je offtopic.

3xbw deadlift považuju za dobrej výkon a určitě mi nepřijde vhodný porovnávat kondičáka a vrcholovýho sportovce. Kolik lidí tady na fóru nebo v tvým okolí tento výkon zvládne?

Dobrej výkon? To už je spíš sakra dost nadprůměrnej výkon On se Magion asi pohybuje v trochu jiný sortě lidí (a to nemyslím špatně), ale za sebe můžu říct, že v běžnejch posilovnách, kde jsem zatím byl, jsem viděl jen sotva pár lidí, kteří dali 2xBW deadlift.
magion

PříspěvekZaslal: po leden 05, 2015 11:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To vy ste si ztoho rozmezí vypíchli to nejvyšší čísilko :)
Pokud budu citovat tuto tabulku http://www.exrx.net/Testing/WeightLifting/DeadliftStandardsKg.html , tak 3XBW DL je velmi dobrý výkon, ale 2xBW DL už je v podstatě lehce pokročilý výkon s čímž já též souhlasím. A který dokáže dát i chlap co přijde poprvé k čince, ale většinu času přehazuje pytle s cementem na stavbě a neštítí se fyzické práce. To prostě není kdo ví jaký výkon, je to deadlift, ne dřep. Na dřepu už se musíš nadřít abys to stejný potvrdil. A celá tato debata vznikla ztoho že kluk dal 110kg na mrtvolu, což je opravdu málo a svědčí to o oslabeném svalstvu zadní části těla. A není rozhodně na vině kalistenika, jak on sám podotknul :)
madball

PříspěvekZaslal: út leden 06, 2015 12:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten odkaz jsem nečetl, já pouze reagoval na 3xbw napsaný od tebe. 2xbw deadlift opravdu není nic moc výkon. Na něj si teď věřím po 8 tréninkách mrtvoly po půl roce a to nehážu pytle s cementem.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
magion

PříspěvekZaslal: út leden 06, 2015 12:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Ten článek jsem nečetl, já pouze reagoval na 3xbw napsaný od tebe. 2xbw deadlift opravdu není nic moc výkon. Na něj si teď věřím po 8 tréninkách mrtvoly po půl roce a to nehážu pytle s cementem.

To je škoda, s tím by jsi mohl možná atakovat 3xBW deadlift...
To jsou právě ty high-tech sovětský tréninkový postupy :))
Turakam

PříspěvekZaslal: út leden 06, 2015 12:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Ten odkaz jsem nečetl, já pouze reagoval na 3xbw napsaný od tebe. 2xbw deadlift opravdu není nic moc výkon. Na něj si teď věřím po 8 tréninkách mrtvoly po půl roce a to nehážu pytle s cementem.

tak 2x bw mŕtvolu som dal aj polroku nemŕtvolenia, kto pravidelne cvičí, drepuje, tak sa tá sila aj na mrťáku udrží
madball

PříspěvekZaslal: út leden 06, 2015 6:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
madball napsal:

tak 2x bw mŕtvolu som dal aj polroku nemŕtvolenia, kto pravidelne cvičí, drepuje, tak sa tá sila aj na mrťáku udrží

Dokonce se dá i zlepšit. Ale to zase samozřejmě záleží na trénovanosti a stylu techniky mrtvoly.
Pokud se člověk zlepší na dřepech a k tomu cvičí "těžce" záda a zlepší i je, tak je docela vysoká pravděpodobnost, že mu povyskočí i čísla na mrtvole i bez jejího tréninku. Minimálně po pár trénincích na ní.
Asi určitě to nebude platit pro elitního liftera, ale pro začátečníka nebo středně pokročilýho určitě. A i pro elitního liftera bych řekl, že bude platit, když zlepší dřep, tak půjde nahoru i mrtvola.
Oddo

PříspěvekZaslal: út leden 06, 2015 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono taky Magion psal elitní gymnasta. Elitní gymnasti mají v průměru bych řekl tak 50-60kg, takže těch 3xBW bude od 150 do 180kg, což zase nejsou takové čísla
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Kota

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 10:15 pm    Předmět: Gymnasti Odpovědět s citátem

jsou to frajeři, mají sílu na rozdávání...
Kota

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 10:15 pm    Předmět: Gymnasti Odpovědět s citátem

jsou to frajeři, mají sílu na rozdávání...
Č174

PříspěvekZaslal: út leden 13, 2015 12:51 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Chtěl sem nabírat čistě ale nějak se to přes svátky zvrtlo a natekl jsem. Ale cítím se tak docela dobře, konečně jsou zase trochu ruce v tričku

Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
drlift_

PříspěvekZaslal: út leden 13, 2015 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
...To prostě není kdo ví jaký výkon, je to deadlift, ne dřep. Na dřepu už se musíš nadřít abys to stejný potvrdil...

To je ale jen kvuli tomu, ze pravy deadlift je pro cloveka nejprirozenejsi pohyb z disciplin trojboje. U bencu a drepu to clovek proste jen neumi, takze nedokaze vyuzit silu kterou ma...
jari

PříspěvekZaslal: út leden 13, 2015 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Č174: líbí se mi to
Barthel

PříspěvekZaslal: út leden 13, 2015 4:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vypadá to dobře .. btw ten nick je Čiza nebo Čita ?

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 301, 302, 303 ... 339, 340, 341  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: