ripperr

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 147, 148, 149  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - ripperr  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> ripperr
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ripperr

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2015 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

4.1.2015

Oly drep

5x100kg
5x120kg
3x140kg
8x3 160kg
Military v stoji
5x60kg
4x5 65kg
Zhyby
6x5 +10kg
Predné drepy
3x100kg
3x120kg
3x130kg
3x140kg
Lýtka + brucho
4xmax + 4x10

madball: cvičiť teraz cvičím ale nenaplna ma to. tréningy sú bez chuti a chýba tomu niečo. naposledy som sa vážil a 89,3kg. ciele teraz nemám ale aspon odtrénujem niečo. možno budem zapisovať niejaký čas sem tréningy a uvidíme.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
madball

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2015 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem si říkal, že si toho u posledních zápisků začínáš dávat nějak moc. Tak nějak to vypadá, žes to asi opravdu trochu přepálil.
Pokud je to pravda, tak doufám, že se z toho brzo dostaneš. Ideální je na to pauza, ať už celkově nebo jen jiná fyzická aktivita, případně jiný cviky.
Proti tomu je nejlepší nějaká autoregulace, ale u ambiciózních lidí se to hůř dodržuje než píše.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
ripperr

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2015 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Skor by som napisal, ze chyba motivacia a aj poriadny sparing partner. Nie je ma kto poriadne nakopnut. Obcas viem, ze to prestrelim s intenzitou ale v poslednej dobe to ale dobre ovladam a treningy su napohodu. Budem castejsie postovat niejake tie videa z treningov na posudenie a na kritiku. Napr. dnes tie celne drepy som bral iba ako posilnenie stredu tela. Jedine co som prepalil mozno je bench. Ten dalsi mesiac trenovat urcite nebudem pomaly az odpor k tomu citim, aj tak potrebujem nabrat na ramena. Takze budem preferovat tlaky na ramena a floorpressy.
madball

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2015 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud to je tak, tak je to super.

Tak si najdi nějaký soutěže a začni na ně přípravu. To by ti mělo posloužit jako slušná motivace. Nebo zkus najít nějakej pwl klub v okolí.

edit: jj, ten odpor je jeden z prvních signalů. Na to určitě bacha.
Začne to "pár těžkýma" tréninkama, člověk se přestane těšit na tréninky, začne si hledat výmluvy a nakonec je z toho až ten odpor a nechuť. (To samozřejmě platí pro lidi, který baví trénovat a překonávat sebe samotný. Nemluvím o těch, co si hledají výmluvy, což ty podle mě zcela určitě nejsi.)
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
ripperr

PříspěvekZaslal: út leden 06, 2015 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

6.1.2015

MT (no belt)

5x100kg
3x150kg
3x180kg
8x3 200kg
Floorpress
2x5 100kg
2x5 110kg
2x5 120kg
Trapézy VČ
15x100kg
3x10 140kg
Bicak VČ + Trici VČ + zadne delty expander
4x10 30-40kg - 4x10 40kg - 3x15-20
Brucho
4x10-15

Niečo málo z tréningu. Mrtvolky celkom fajn, tak akurat a tlaky tiež. Zabudol som na GHR
Oddo

PříspěvekZaslal: út leden 06, 2015 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Těch 3x200 vypadalo až srandovně lehoučce, ten FP ani nekomentuju perfektní síla, smekám
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
magion

PříspěvekZaslal: út leden 06, 2015 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hehe, u toho floorpressu tam ležíš jak na pláži :) Já to jedu s pokrčenýma kolenama, šlapkama od sebe, zdá se mi že mam lepší stabilitu. Jinak snažíš se u toho floorpressu mít zpevněn vršek zad (ramena, dolů, lopatky k sobě) stejně jako u benche?
ripperr

PříspěvekZaslal: út leden 06, 2015 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo: až také ľahké to zase nebolo ale ďakujem

magion: jj presne ako pri benchi. Nohy sa snažím úplne odizolovať a mať spevnenú iba vrchnú casť tela.
madball

PříspěvekZaslal: út leden 06, 2015 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Super, jeden z mých nejoblíbenějších logů tady na fóru a určitě nejen můj. Ať už po stránce síly, techniky, stylu treninků, věčnou nespokojeností s sebou. :)

Pěkný video. Akorát u mrtvoly se mi nelíbí ten záklon. Zbytečný přetěžování bederky. Sorry, ale na tohle jsem úchylnej. Určitě na to pomáhá "zamykat" mrtvolu nahoře přes zadek ne přes spodní záda.
ripperr

PříspěvekZaslal: út leden 06, 2015 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball: skusim to nabuduce viac kontrolovat a nerobit zbytočne ten záklon. Dakujem za kritiku. Budem asi postovat dalšie videa na posudenie, ze kde a ako zlepsit techniku jednotlivych cvikov.
madball

PříspěvekZaslal: út leden 06, 2015 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já vím, že to spousta lidí dělá, třeba i na závodech apod., protože je to tak pro někoho jednodušší locknout, případně mu přijde, že je ten cvik dotaženej. Sám jsem to dělával a nemohl jsem se toho zbavit, ale od té doby, co jsem měl problém s pravým vzpřimovačem a musím přiznat, že kolikrát i solidně bolela bederka, tak jsem na tohle úplně změnil pohled a beru to jako špatnou variantu.
Podle mě to prostě může pomoct předejít problémům a v tomhle videu to v podstatě potvrzuje i Richard Hawthorne:

Pokud jsi teda to video neviděl.
magion

PříspěvekZaslal: út leden 06, 2015 11:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball má recht, nejlepší je si zafixovat, že jak dotáhnu činku nad kolena, tlačím okamžitě prdel dopředu, a zamykám kyčle. Tím se mi automaticky narovná trup a nemusím řešit nějaké dotahování spodkem zad. Většina lidí dělá z mrtvoly cvik primárně na spodek zad a nezapojují u toho gluteály, přitom je to hlavně kyčelně dominantní cvik. Pěkně to jde vidět u vzpěračů, kteří si tu činku rovnou i nakopnou při uzamčení kyčlí.
ripperr

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8.1.2015

Front squat (no belt)

5x100kg
5x5 130kg
Z press DB
6x24kg
5x5-6 30kg
Zhyby
6x6 +15kg
Bradla+trici+zadne ramena
3x10-15+3x15+3x15
Ab roller + lytka
3x10-12 + 3x20

Trening v celku fajn. Vsetko niejak tazke v rukach. Tu je video

madball: video som poznal ale nedokukal som to minule, ale dik😊. Posnazim sa nabuduce mrtvolky takto robit. Tu mas dalsie video na kritiku.
madball

PříspěvekZaslal: pá leden 09, 2015 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ripperr napsal:
Tu mas dalsie video na kritiku.

Tady to nechám někomu jinýmu. Já čelňáky cvičil vždycky spíš jen jako formu rozcvičky, Z press jsem ani v životě nezkoušel a shyby na téhle hrazdě nemám rád. Daleko líp je odcvičím na rovné, kde můžu dát užší úchop a líp to tak procítím.
Oddo

PříspěvekZaslal: pá leden 09, 2015 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nikdo se nehlásí, tak já se toho ujmu, ikdyž můj přední dřep je podstatně horší výkonově než tvůj tak mě můžeš s klidným srdcem poslat dop*dele

Podle mně dřepuješ dost přes kolena. Jak jdeš dolů, tak ti jdou brutálně kolena před úroveň špiček, což by se v ideálním případě stávat nemělo. Takže bych zkusil jakoby víc "sedat" dozadu. Z press a shyby super, seš silnej jako bejk
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - ripperr Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 147, 148, 149  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: