Říkej tomu radši upažování v úklonu, ten tvůj název ve mně evokuje něco takového
BTW tlaky za hlavou a ještě na MP, to je podle hodně odborných článků ultimátní ničitel ramen, nemáš s tím problémy? Je fakt, že pokud má člověk opravdu dobrou mobilitu, tak to nutně nemusí dělat problémy..
Mas pravdu, v uklonu, ten vis se mne tam taky moc nehodi :D ale v hlave mam porad zafixovano, ze je to ve visu :)
Studie me nezajimaji :) Na MP me ramena prave ze vubec neboli a pro rozvoj svalu beru MR dokonce jako vhodnejsi, s cimz samozrejme nemusite souhlasit, ale to je mi jedno. Mne to z toho roste :D
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
uzky bench press na MP podhmatem
100kg x 6
100kg x 6
100kg x 6
100kg x 6
100kg x 6
70kg x 9 (TUT 65s)
70kg x 10 (TUT 69s)
bicepsovy zdvih JR ve stoje
25kg x 6
25kg x 6
25kg x 6
25kg x 7
25kg x 6 + 15kg x 10 + 10kg x 10
15kg x 12
15kg x 12
francouzsky tlak
30kg x 12
35kg x 10
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
30kg x 12
-poprve po 14 mesicich od natrzeni tric. uponu franc. tlak, ruka naprosto v poradku, ale trochu a pozdeji uz docela dost me tady zlobilo to zanetlive rameno. Sice uz je zanet skoro pryc a neboli to, ale tady to citit bylo a musel jsem se hodne soustredit na to, abych s nim vubec nehybal a jel to porad ve stejne draze pohybu bez jakehokoliv vychyleni, i tak jsem tomu ale uhybal, coz bylo citit i na napumpovanosti, protoze druha ruka brala o dost vic. Bolest pak zacala strilet z ramene pres bicak az k zapesti. Silove by slo minimalne o 10kg vic , ale i tak jsem rad, ze jsem se k tomu cviku mohl vratit. Az rameno bolet prestane uplne, tak to pujde podstatne lepe a treba se jednou tech tricepsu konecne dockam :D
bicepsovy zdvih EZ skotovka
30kg x 15
40kg x 10
40kg x 10
45kg x 8
50kg x 6 (fuj)
35kg x 14
superserie: uzky bench na stroji + bicepsovy zdvih JR - kladivo
60kg x 12 + 15kg x 12
70kg x 12 + 15kg x 12
75kg x 10 + 15kg x 12
75kg x 10 + 15kg x 12
(80kg x 8 + 60kg x 10 + 50kg x 10 + 40kg x 15) + (20kg x 10 + 12,5kg x 15)
60kg x 15 + 15kg x 12
superserie: tricepsova extenze na kladce pred hlavu + bicepsovy zdvih na protismerkach
45kg x 20 + 20kg x 20
50kg x 20 + 22,5kg x 16
52,5kg x 15 + 22,5kg x 16
55kg x 15 + 22,5kg x 16
(55kg x 15 + 35kg x 20) + (25kg x 15 + 15kg x 15)
-od 3. serie jsem bicepsovy zdvih jel fazovane na tretiny. 1/3 pohybu na vterinu zastavit, 2/3, opet zastavit a 3/3 domacknout, nejen ze je to tak dost tezsi ale krasne to bere
kolo: 40 minut ( )¨
-jelikoz byl dnes o neco kratsi trenink, tak jsem se trochu hecl a dal jeste 10 minut navic, ale to uz na me prichazela hyposa, protoze posledni sacharidove jidlo jsem mel pred 5 rano , i tak ale intenzita brutalni (alespon pro me)
TIME: 1h 40 minut + 40 minut kolo
VAHA : 122,2kg
-na papire to sice vypada nenarocne , protoze jsou to "jen" ruce, ale zkuste si to nekdo odcvicit. Trenink je takovy, jaky si ho clovek udela a staci zaradit nejake intenzifikacni techniky a hned je to o necem jinem. Docela masakr a fakt jsem mel uz dost. Jelikoz to byl 4. trenink po sobe a jelikoz zitra bych asi prsa adekvatne neodjel, tak asi volno
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
francouzský tlak jsem míval rád... budu ho muset zase zařadit, jedeš to vsedě s jednoručkou nebo vleže s EZ osou? já to jezdím většinou vleže a ta kontrola dráhy mě baví, držet lokty, pouštím si to obvykle na čelo... fajn cvik na odpálení tricáků ;)
francouzský tlak jsem míval rád... budu ho muset zase zařadit, jedeš to vsedě s jednoručkou nebo vleže s EZ osou? já to jezdím většinou vleže a ta kontrola dráhy mě baví, držet lokty, pouštím si to obvykle na čelo... fajn cvik na odpálení tricáků ;)
Dnes jsem to prave po poprve po 14 mesicich jel v leze s velkou cinkou, jinak to obvykle cvicivam v sede s jednoruc. Jj je to vybornej cvik, pred urazem jsem ho mival hodne rad a casto jsem ho cvicil, bohuzel mne ale hodne killoval i lokty. Ty ted dikybohu vubec nezlobi, ale jak jsem rikal, musel jsem hodne davat bacha na nejake nekontrolovane pohyby a trochu uzpusobit drahu pohybu kvuli tomu ramenu, ale zadny drama to nebylo :)
Mně právě na lokty dělá zlo ta rovná osa a musel jsem ho kvůli tomu vyřadit, ale protože je to opravdu můj oblíbenej cvik na tricáky, kterej mi je vždycky totálně zmasakruje, alespoň po prvním tréniku úplně šíleně, ikdyž se krotím, tak jsem si musel domů pořídit EZku.
Pro mě opravdu cvik čistě na tricepsy číslo jedna.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Mně právě na lokty dělá zlo ta rovná osa a musel jsem ho kvůli tomu vyřadit, ale protože je to opravdu můj oblíbenej cvik na tricáky, kterej mi je vždycky totálně zmasakruje, alespoň po prvním tréniku úplně šíleně, ikdyž se krotím, tak jsem si musel domů pořídit EZku.
Pro mě opravdu cvik čistě na tricepsy číslo jedna.
Hehe, zase basníš o francouzským tlaku Jinak kvůli tomu sis nemusel pořizovat ezetu, existují i bodyweight verze... bodyweight scullcrushers a věř že ti to rozbije tricáky stejně a mě osobně to neirituje tak lokty jako verze s činkou a dá se volit obtížnost dle výšky kde máš opřené ruce.
Tak ty bodyweight neznám, takže EZtu jsem si pořídit musel.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
bench press na MP
120kg x 5
120kg x 3
120kg x 3
120kg x 3
120kg x 3
120kg x 3
120kg x 3
80kg x 9 (TUT 67s)
70kg x 10 (TUT 75s)
-silove uplne stejny jako predminuly trenink, kdy jsem jel 3ky se 120. Prvni serie sice 5x, ale dalsich 6 serii uz jen po 3op totalne nadoraz. Mozna jsem cekal, ze z toho vymacknu v par seriich alespon 4ky ale sotva jsem to 3. op dotlacil. Aby byl alespon nejaky progress, tak jsem na prvni TUT serii pridal 10kg, bylo to ale taky ku*va tezky mel jsem tak natlakovanou palicu, ze jsem myslel, ze me u poslednich 2 opakovani klepne pepka (bez prdele ) a od te doby me boli repa (asi trochu vyssi tlak ) , ale jinak celkem spokojenost.
bench press na stroji hlavou nahoru
60kg x 12
70kg x 9
75kg x 6
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
65kg x 12
-kdyz nebyla sila u prvniho cviku, tak jsem si to alespon vynahradil tady. Uz u prvni serie, kde jsem dal 12x60 jak papir, jsem vedel, ze to pujde a slo to :) Ani plnej kotel mne neuspokojil, takze jsem si pridal jeste 5kg zavazi a dal s tim 3x5, coz je muj PR. Akorat me u jedne z tech nejtezsi serii trochu rozhodil nejakej chlapek, co si stoupl asi pul metru predeme a uprene na me vejral. To fakt nemam rad :-)
protismerky horni
25kg x 20
27,5kg x 18
30kg x 15
32,5kg x 15
35kg x 14 + 25kg x 18
bench press na stroji v sede
70kg x 10
80kg x 8
85kg x 8
90kg x 6
90kg x 6 + 60kg x 12 + 50kg x 15
bench press (volna vaha !!! )
50kg x 15
50kg x 15
50kg x 16
50kg x 18
50kg x 18
-misto peckdecku jsem po skoro roce a ctvrt zkusil bench s volnou vahou. Samozrejme hodne opatrne, protoze jsem vubec nevedel, co od toho muzu cekat. Bylo to takovy nejisty, jednak lava strana trochu vynechavala a na prave strane jsem citil rameno pri odebrani ze stojanu a naslednemu vraceni zpet. Pri samotnem provedeni cviku jsem musel najit optimalni drahu pohybu a to hlavne spoustet cinku hodne na spodni prsa a celkem to slo. Ale zase je to hodne lehka vaha, tak uvdime jak to pujde. Zatim ho budu davat vzdy na konce treninku lehce, ale vahu zkusim pomalinku zvysovat.
bicepsovy zdvih VC ve stoje
40kg x 15
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
bicepsovy zdvih JR ve stoje
15kg x 10
15kg x 10
15kg x 10
15kg x 10
15kg x 10
-bicepsy a tricepsy jsem jel predevcirem hodne tezce, takze je tam znat unava a nechtel jsem to moc prepalovat, coz ani neslo silove, takze spis takovy pumping, i kdyz skoro vse do selhani.
uzky bench press na MP
60kg x 10
60kg x 10
60kg x 10
60kg x 10
60kg x 10
60kg x 10
60kg x 10
60kg x 10
60kg x 10
60kg x 10
-jestlize u bicaku nebyla kvuli minulemu treninku sila, tak u tricaku to bylo jeste tak 3x horsi. Tech 60kg tezky jak kamion, tak jsem to jel alespon poctive a jelikoz mne vsechny serie prisly tak zhruba stejne tezke, tak jsem misto 5 dal 10 (celkem 10x10) a uz jsem nejel dalsi cvik, ktery jsem mel puvodne v planu. Alespon nejaka zmena, protoze jsem poslednich nekolik treninku jel tricepsove tlaky vzdy tezce pro 5-6op s delsima pauzama
superserie : bicepsovy zdvih na kladce ve stoje + tricepsove stahovani kladky
35kg x 20 + 45kg x 20
40kg x 20 + 50kg x 20
45kg x 16 + 52,5kg x 16
47,5kg x 15 + 55kg x 15
(50kg x 15 + 30kg x 12) + (55kg x 15 + 35kg x 25)
-tady zase naopak sily bylo az az a pumpovalo to krasne
kolo: 40 minut
-jsem prase, vcera jsem mel strasny hlady a sezral jsem hlavne z rejze tak 1300 sachru a i hodne tuku (hadam okolo 200 hlavne ze syru). Mam pocit, ze cimvic delam kardia, tim vic si telo zada o jidlo a ve vysledku je to pak kontraproduktivni
TIME : 2h 10 minut + 40 minut kolo
VAHA : 124,5kg (predevcirem 121,8, vcera jsem zral jak tank a nechutne jsem votekl )
-ruce sice unaveny, protoze mely jen 1 den volna, takze se to podepsalo na sile hlavne u tricepsu, ale jinak super treinink
stahovani kladky podhmatem
70kg x 15
80kg x 12
90kg x 10
100kg x 7
110kg x 5 (full)
90kg x 12
-tech 110 doufam nikdo nevidel, ale ten pocit mit na stahoavni kladky plnej knedl... :D Po takove serii je ale dobry, jak je ta posledni s nizsi vahou pocitove hrozne lehla
mrtvy tah
210kg x 5
210kg x 5
210kg x 5 ( - ten vyvalenej pupek neni z rustaku, jen moc jim :-) )
210kg x 5 ( )
210kg x 5 ( - tahle uz se mi moc nelibila )
-po tom, co me minule totalne uzemnily 5ky s 200kg mne na mrtvoly nejak presla chut, ale rekl jsem si, ze to jeste nevzdam a zkusim s tim pohnout trochu silove. Puvodni plan byl sice zopakovat to co minule tak, aby to bylo lehci, ale nakonec jsem plany zmenil a rozhodl se pro 3ky s 210kg, ale u prvni serie mne vnitrni hlas rekl, ze mam dnes na vic nez na 3op a nemylil se. 5x5x210kg je zatim muj PR- Na technice by asi slo jeste zapracovat, hlavne u te posledni serie mne uz trochu letela prdel nahoru, ale jinak jsem vicemene spokojen, mnohem vic nez minule, kdy jsem z tech 5x5x200 mel fakt nedobry pocit, protoze jsem to tahal vsim moznym, jen ne tim, cim jsem mel. Neco jsem natocil, takze se muzete podivat sami. U te 3. serie to vypada, ze se zakladnim, ale je to jen spatnou polohou kamery. Jinak se snazim nezaklanet, ale kdyz tak na to koukam, tak mne nektery opakovani propadaji jak nedotazeny Chci slyset kritiku
stahovani kladky s napnutyma rukama
40kg x 20
50kg x 20
55kg x 15
55kg x 14
60kg x 10
60kg x 10 + 40kg x 15 + 30kg x 15
pritahy v predklonu na MP podhmatem
100kg x 12
120kg x 8
130kg x 6
130kg x 6
120kg x 10
120kg x 10 + 80kg x 15
-na to, ze to byl 4. cvik, tak dnes proste byla sila a i ty tezky prasacky serie krasne pumpovaly
pritahy kladky v leze s V-adapterem
70kg x 16
80kg x 15
90kg x 12
100kg x 10
110kg x 8
115kg x 8
100kg x 14
-po delsi dobe pritahy kladky v leze, takze jsem si moc nebyl jistej, jak na tom budu silove, ale do tech 90kg mne prislo, ze vubec nic nezvedam, ani ta 100ka nebyla tezka, takze jsem si tam pak jeste pridaval nejaky zavazi navic, protoze cihlicky nestacily :-)
stahovani klady v leze na sikme lavicce
50kg x 20
55kg x 20
60kg x 18
65kg x 16
70kg x 14
75kg x 12 + 50kg x 16 + 40kg x 18
- kdo nevi, jak tenhle cvik vypada viz. obrazek, ty nasadky jsou tam samozrejme 2, jen to tam neni videt. Na napumpovani na zaver treninku fajn vec https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1410706412_1.jpg
pritahy kolen v sede v zaklonu
20
20
17
17
17
17
18
17
17
18
mohamedany ve stoje
20kg x 20
25kg x 20
25kg x 20
25kg x 20
25kg x 20
25kg x 20
25kg x 20
25kg x 20
25kg x 20
30kg x 15 + 20kg x 25 + 15kg x 30
kolo: 40 minut
-zatim to bavi a utika celkem rychle
TIME: 2h 11 minut (+40 min kolo)
VAHA: 123,2kg
-po dlouhe dobe muzu rict, ze to byl opravdu vyborny a naprosto brutalni trenink zad. Myslim, ze silove jsem nikdy nepodal lepsi vykon Opet jsem dal S.A.W, zadny nakopnuti jsem necitil, ale mnohem lepe jsem se soustredil, trenink byl takovy agresivnejsi a silove jsem byl skoro vsude tak o 10% lepsi a ve svalech byla vetsi vydrz. Neco podobneho jsem citil i predminule, kdy jsem S.A.W. take dal. Pokud to bylo opravdu tim, tak kaslu na nejaky odvykani si na kofein :-) a pred treninkem zad tyhle veci budu davat. Jindy to nema smysl.
Co na tom chceš kritizovat, když to vypadá jak třetí zahřívací série? :)
Super výkon, ještě máš rezervy, a nechal bych tahy každej druhej trénink zad, ať to nepřepálíš.
Ale co mě bilo do očí ve videu, že ses fakt velkej, objem ti dobře šlape, jak vidno. Ty trapézy začínaj dostávat hulkovskej nádech. :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru