ripperr

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 147, 148, 149  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - ripperr  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> ripperr
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ripperr

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2015 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

.

Naposledy upravil ripperr dne so leden 10, 2015 12:22 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ripperr

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2015 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10.1.2015

Deficit deadlift
(no belt)
5x130kg
4x5 180kg
Z press
6x40kg
6x45kg
6x50kg
6x55kg
7x60kg
DB rows + DB press
3x8 40kg + 3x10 40kg
RDL DB + trici lano
3x10 40kg + 3x15-25

Dnes trening nalacno a uplne bez energie. Vsetko pocitovo tazkeee. Nasledujuci trening az v utorok. Dalsie video na kritiku.

Oddo: Skusim nabuduce robit s topankami s plochou podrazkou a uvidime ako sa to prejavi na technike. Kazdopadne dakujem za kritiku
madball

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2015 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten Z press musí být asi solidně náročnej. O kolik tipuješ, že jsi na něm horší než ve stoje? Ptám se taky kvůli Turakamovi, kterej tvrdí, že ve stoje je to těžší než v sedě.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
ripperr

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2015 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Ten Z press musí být asi solidně náročnej. O kolik tipuješ, že jsi na něm horší než ve stoje? Ptám se taky kvůli Turakamovi, kterej tvrdí, že ve stoje je to těžší než v sedě.

Osobne sa mi zda ten Z press ,,izolovanejsi" na ramena ako klasicke military v stoji. Tuna lepsie citim ramena a hlavne ak nevladzem nemozem sa prehnut dozadu ako v stoji lebo inak padnem. Je to urcite rozdiel ale neviem odhadnut rozdiel v kg. Turakam ma brutalne military
madball

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2015 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale jo, celkem to jeho military ujde.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Turakam

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2015 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Ale jo, celkem to jeho military ujde.

Riperre ten objem na deficitoch, uff, morda, neskutočne pekné tréningy ako vždy, tvoja výkonnosť a technika ma vžd fascinuje - jedne z mojich vzorov.

K Z pressu - tak pozor, ako som pozeral tento druh pressu, tak bude určite ťažší od military, to je jasné, a madballe, viem, že ten môj military bol svojho času v globále primerný, ale úprimne, nikdy som nevidel reálne v gyme tlačiť 85kilového človeka 100kg nad hlavu v stoji, neviem, ako ty?
madball

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2015 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Že bych taky trefil hřebíček na hlavičku? To je za ten basket.
Turakam

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2015 10:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Že bych taky trefil hřebíček na hlavičku? To je za ten basket.

v akom zmysle trafil? no a počuj madballe, basket-nebasket, tvoju sčítanosť v oblasti a tréningov a stravy fakt rešpektujem a príspevky rád čítavam/priúčam sa z nich
madball

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2015 10:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Víš, že jsem přece hodně urejpanej a ty máš military rád, takže jsem si jenom trošku rejpnul jako to děláš i ty. :)
BW military beru jako dobrej výkon a měl by to být určitě jako jeden z prvních cílů pro někoho, kdo chce mít nějakou sílu a cvičí se železem a vše nad něj je samozřejmě o to lepší.
Turakam

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2015 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Víš, že jsem přece hodně urejpanej a ty máš military rád, takže jsem si jenom trošku rejpnul jako to děláš i ty. :)
BW military beru jako dobrej výkon a měl by to být určitě jako jeden z prvních cílů pro někoho, kdo chce mít nějakou sílu a cvičí se železem a vše nad něj je samozřejmě o to lepší.

A ty zvládneš military s bw ?
madball

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2015 10:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
madball napsal:

A ty zvládneš military s bw ?

Ne, tipoval bych tak 10kg pod. Však to bude jeden z dalších cílů.
Ale teď bych chtěl ramenům dát víc prostoru na delší dobu, což znamená střídat jednou military po druhé bench a nějakou chvíli u toho vydržet (aspoň ty 3 měsíce ), což by mělo být asi nejvíc v životě, tak uvidím, jak to půjde a snad se to nějak projeví.
Nikdy jsem jim nedával žádnou prioritu, takže je to holt tragédie, ale nemám s tím problém si to přiznat, že si za to můžu sám.
seeya

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2015 10:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Inak uz ked rozoberate military, minule som videl chalana cvicit ramena v multiprese za hlavou, nejaky nazor na to? Stale vsetci drtime ramena len pred hlavou sa mi zda
Aha a aby som napisal nieco aj k ripperovi, ta lahkost s akou vsetko cvicis sa mi fakt paci, ale zadne drepy mas proste najlepsie, proste ucebnicove :)
Turakam

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2015 10:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
Inak uz ked rozoberate military, minule som videl chalana cvicit ramena v multiprese za hlavou, nejaky nazor na to? Stale vsetci drtime ramena len pred hlavou sa mi zda
Aha a aby som napisal nieco aj k ripperovi, ta lahkost s akou vsetko cvicis sa mi fakt paci, ale zadne drepy mas proste najlepsie, proste ucebnicove :)

nevidím zmysel z biomechanického hľadiska kurviť sa spoza hlavy, občasne dávam klokova, inak ale o zadné delty dosť dbám - facepulls a rozpažky v preklone mám v tréningu výnimočne pravidelne a fakt to preciťujem ako máločo
ripperr

PříspěvekZaslal: út leden 13, 2015 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13.1.2015

High bar squat
(no belt)
5x100kg
3x140kg
3x160kg
3x170kg
3x180kg
3x160kg
3x165kg
3x165kg
Front squat (no belt)
3x100kg
2x140kg
2x140kg
2x150kg
3x130kg
Z press
5x50kg
6x3 70kg
5x55kg
Pull ups
5xja
5xja+15kg
5xja+20kg
5xja+30kg
5xja+40kg
10xja
Trici + zadne delty + lytka
100x cer.expander + 100x cer.expander + 100x

Dnes som sa dobre nevyspal a trening nemal potrebnu rychlost. Pri drepoch mi chybala mobilita a agresivita. Vobec nie som dnes spokojny s drepmi. Z press super, oproti military velmi dobre citim delty a krize absolutne necitim.
Prikladam dalsie video na kritiku, len ma nesetrite.
spekounP

PříspěvekZaslal: st leden 14, 2015 7:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ripperre ty jsi věčnej remcal
takhle pěkný dřepy se málokdy vidí a ty jsi pořád nespokojenej

super log, super videa

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - ripperr Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 147, 148, 149  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: