|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Cmeni

|
Zaslal: po leden 12, 2015 8:36 am Předmět: |
|
|
Doufám, že se co nejdříve dáš dohromady, tenhle log je pořádná motivace! _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kulíšek

|
Zaslal: po leden 12, 2015 8:39 am Předmět: |
|
|
Jejda
Tak brzké uzdravení a zotavení, pane _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá únor 06, 2015 11:00 am Předmět: |
|
|
Pomalu najíždím na nový program, uvidíme, jak to půjde. Dneska to rozepíšu podrobněji, dál stručněji.
Rozcvička
Mobilita podle Kulíška + další cviky, které mi dělají dobře, věnuju tomu tak 50 minut.
Silové přemístění od kolen
Výtahy s osou, postupně, přemístění s osou a pak i s váhou; lehké, snažím se soustředit na techniku, přestávky jen na setup. Hezky mě to zpevní před dřepy.
5 x 40
10 x 60
Přední dřep + shyby
5 x 60 + 10
5 x 80 + 10
5 x 90 + 10
5 x 100 + 10
5 x 110 + 10
3 x 120 + 10
5 x 110 + 10
5 x 100 + 10
8 x 90 + 10
10 x 80 + 10
Shyby se bojím cvičit se zátěží, rameno pořád není OK.
Tlak vstoje
5 x 60
5 x 70
5 x 80
8 x 70
Je úplně jiné zvedat to ze stojanu, nějak jsem si odvykl.
Pozved
5 x 140
5 x 160
Tlak na lavičce
osa
5 x 60
10 x 100
10 x 100
10 x 100
Přítahy v předklonu
10 x 100
10 x 100
10 x 100
Izolované - biceps, triceps a střední ramena, to nemá cenu rozepisovat. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá únor 06, 2015 11:04 am Předmět: |
|
|
Slušný objem tréninku. Kolik času ti to zabere, když jen rozcvička má 50 minut? Já dávám rozcvičce 20 minut a zdá se mi to hodně, ale budu muset přidat, protože potřebuju trošku zlepšit mobilitu.
Přeju ať ti jde trénink i přes ty zdravotní omezení a jsi zase brzo v top formě! _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá únor 06, 2015 11:17 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | Slušný objem tréninku. Kolik času ti to zabere, když jen rozcvička má 50 minut? Já dávám rozcvičce 20 minut a zdá se mi to hodně, ale budu muset přidat, protože potřebuju trošku zlepšit mobilitu.
Přeju ať ti jde trénink i přes ty zdravotní omezení a jsi zase brzo v top formě! |
Díky moc. :)
Asi ten objem uberu, je to čistého času tak 80-90 minut a to se neflákám. Nejspíš udělám jeden tlakovací den nad hlavu s pozvedem a jeden benčovací den s přítahy v předklonu, u předních dřepů zůstanu, baví mě víc, než zadní. Zvládnu teď uregenovat jen dva tyhle tréninky týdně, což mě štve; čtyřicítka je bohužel nějak cítit.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá únor 06, 2015 11:20 am Předmět: |
|
|
Já i s mojí drahou polovičkou teď snížíme ze 4 tréninků na 3 - 1x fullbody, 1x spodek a 1x vršek. Nějak ty 4 tréninky týdně nedáváme a 3 budou tak akorát. To tempo musíš mít šílené, když tohle stihneš za 90 minut. Pěkný trénink, jen co je pravda. Budu sledovat. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: pá únor 06, 2015 12:32 pm Předmět: |
|
|
Co se tyce ty rozcvicky je naprosto super, masakr dlouho jestli cejtis, ze ti to zabira tam naprosto pohoda. Mam jen takovy pichlavy dotaz. Ja tu y spoustu logu vidim, 'rozcvicka', 'mobilita' atd atd. Ale proste nevidim absolutne zadnou cast po treninku. Jako ze nejaky staticky strecink po treninku. Osobne mi to prijde stejne, ne-li vice dulezite nez ten pocatexni strecink. Tak me zajima jak to mas po takovem treninku co jezdis ty. Strecujes po treninku? Jestli ano, jak dlouho?
Jinak super log, palec hore
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá únor 06, 2015 12:57 pm Předmět: |
|
|
| Spashett napsal: | Co se tyce ty rozcvicky je naprosto super, masakr dlouho jestli cejtis, ze ti to zabira tam naprosto pohoda. Mam jen takovy pichlavy dotaz. Ja tu y spoustu logu vidim, 'rozcvicka', 'mobilita' atd atd. Ale proste nevidim absolutne zadnou cast po treninku. Jako ze nejaky staticky strecink po treninku. Osobne mi to prijde stejne, ne-li vice dulezite nez ten pocatexni strecink. Tak me zajima jak to mas po takovem treninku co jezdis ty. Strecujes po treninku? Jestli ano, jak dlouho?
Jinak super log, palec hore |
Přímo po cvičení na to většinou nemám čas, snažím se strečovat doma. Ale máš pravdu, bylo by lepší se protáhnout i po tréninku.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá únor 06, 2015 2:46 pm Předmět: |
|
|
pěkný zápis, fajn, že se dáváš dokupy, ta rozvička 50 minut je tedy pořádný luxus... hezký kus času si na to vyhrazuješ :) čelňáky 120, k tomu desítkové shyby... a kolik sérií, military 80, desítkové benče se 100, objem jako hrom a pěkný základ pro světlejší zítřky ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út únor 10, 2015 10:53 am Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | pěkný zápis, fajn, že se dáváš dokupy, ta rozvička 50 minut je tedy pořádný luxus... hezký kus času si na to vyhrazuješ :) čelňáky 120, k tomu desítkové shyby... a kolik sérií, military 80, desítkové benče se 100, objem jako hrom a pěkný základ pro světlejší zítřky ;) |
Díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út únor 10, 2015 11:01 am Předmět: |
|
|
Rozcvička
Silové přemístění od kolen
12 x 60
Přední dřep + shyby
5 x 60 + 10
5 x 80 + 10
5 x 90 + 10
5 x 100 + 10
5 x 110 + 10
4 x 120 + 10
6 x 110 + 10
8 x 100 + 10
10 x 90 + 10
12 x 80 + 10
Tlak vstoje
5 x 60
5 x 70
5 x 80
9 x 70
7 x 70
Pozved
5 x 140
5 x 160
1 x 170
Izolované - biceps, triceps a střední ramena.
Dneska to šlo lehčeji než posledně, měl jsem dobrý pocit z přemístění, dřepy byly rychlejší, u tlaků jsem přidal sérii. Bohužel jsem to po  u pozvedů; 160 bylo v poho, tak jsem si říkal, že si potáhnu 2xbw a jako blbec si "pro jistotu" vzal opasek. Blbě jsem se nastavil, protože na něj nejsem zvyklý, a zase si natáhl vzpřimovače. Málem jsem nedošel domů. Takže teď mám v sobě brufeny, na zádech hřejivou náplast a musím doufat, že se to rychle srovná. Benč a přítahy v předklonu jsem musel vynechat, izolované blbosti jsem i přes bolest odcvičil, ale musel jsem na strojích, jako pumpička.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: út únor 10, 2015 12:02 pm Předmět: |
|
|
Krása :)
Kdy se zastavíš v Areně? Rádi Tě tu uvidíme. Moc! :) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út únor 10, 2015 1:37 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | Krása :)
Kdy se zastavíš v Areně? Rádi Tě tu uvidíme. Moc! :) |
Vychází mi to spíš přes víkendy, ale tenhle už něco mám, tak možná potom; aspoň se do té doby dám do pořádku. :) Často na to myslím, že bych k vám měl zajít.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá únor 13, 2015 11:18 am Předmět: |
|
|
Rozvička - mobilita - asi 70-80 minut
Vstal jsem normálně do posilky, že si alespoň dám něco na strojích, zkusil si doma kobru a střechu a zjistil, že to nepůjde. Takže jsem se skoro hodinu a půl rozhýbával. Mám pocit, že to trochu pomohlo a že to povoluje.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá únor 13, 2015 2:50 pm Předmět: |
|
|
to jsou "radosti"... ale občas se stávají, tak se dej brzo dokupy a jsem zvědavý na další report, jak rychle to půjde.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|