|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dangroj
|
Zaslal: po leden 12, 2015 7:29 pm Předmět: |
|
|
njn, tak ty to máš na sobě určitě odzkoušený a už se k němu nechceš vracet a nikomu to nepřeješ.. :D a když to psali i v té knížce, tak to přece bude pravda, nad tím nemá cenu přemejšlet, k čemu taky.. bylo to v knížce ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po leden 12, 2015 7:31 pm Předmět: |
|
|
| dangroj napsal: | | njn, tak ty to máš na sobě určitě odzkoušený a už se k němu nechceš vracet a nikomu to nepřeješ.. :D a když to psali i v té knížce, tak to přece bude pravda, nad tím nemá cenu přemejšlet, k čemu taky.. bylo to v knížce ;) |
nema cenu premyslet, je to tam napsane
kdyz cvicis vic kozy a ramena, tak se vic stahuji a hrbis se _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
dangroj
|
Zaslal: po leden 12, 2015 7:36 pm Předmět: |
|
|
to je neuvěřitelnej poznatek, že se díky silnejším prsům hrbím dopředu.. asi dám na tu knížku.. a napadlo tě, že mám třeba přesně opačnej problém? a nebo že jsou záda procvičený líp a mají větší prostor na zesílení?? neříkám, že mám opačnej problém.. ale všechno neni černobílý..
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po leden 12, 2015 7:41 pm Předmět: |
|
|
| dangroj napsal: | | to je neuvěřitelnej poznatek, že se díky silnejším prsům hrbím dopředu.. asi dám na tu knížku.. a napadlo tě, že mám třeba přesně opačnej problém? a nebo že jsou záda procvičený líp a mají větší prostor na zesílení?? neříkám, že mám opačnej problém.. ale všechno neni černobílý.. |
kdyz procvicis zada lip jenom jednou, proc pak zbytecne cvicis prsa a ramena 2x? (a podle tehle teori budes min nohy uplne nejlip, kdyz necvicis vubec -joke, vim ze jo)
nenapadlo, mas pravdu, protze jsem to jeste nevidel (netvrdim, ze musim videt vsechno) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
dangroj
|
Zaslal: po leden 12, 2015 7:45 pm Předmět: |
|
|
o ten opačnej problém mi nešlo.. to stejně ani neni můj případ.. jen jsem tě chtěl trochu shodit :D ale stejně si myslím, že to není nijak extrémně nevyvážené, ať si píšou v knížkách, co chcou..
|
|
| nahoru |
|
 |
dangroj
|
Zaslal: po leden 12, 2015 7:48 pm Předmět: |
|
|
jo a to že cvičím jednou záda s velkým objemem a intenzitou a potom 2x kozy a ramena s menším objemem a intenzitou .. vyhovuje mi to a myslím, že je lepší větší partii cvičit tvrdě a občas a menší zas frekventovaně po malejch dávkách.. to je na každým
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po leden 12, 2015 7:48 pm Předmět: |
|
|
| dangroj napsal: | | o ten opačnej problém mi nešlo.. to stejně ani neni můj případ.. jen jsem tě chtěl trochu shodit :D ale stejně si myslím, že to není nijak extrémně nevyvážené, ať si píšou v knížkách, co chcou.. |
uvidis sam,a e je snazsi predchazet nez napravovat _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: po leden 12, 2015 8:58 pm Předmět: |
|
|
Peter Ustinov: Obdivuji tvojí trpělivost :-) _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po leden 12, 2015 9:02 pm Předmět: |
|
|
| PMKB5 napsal: | | Peter Ustinov: Obdivuji tvojí trpělivost :-) |
musime si pomahat! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st duben 22, 2015 8:30 pm Předmět: |
|
|
Zdarec palec, mám menší dotaz...
Jak ideálně kobinovat normální dřep a přední dřep?
Dřív jsem to měl vyřešený, protože jsem normální dřep nemohl kvůli zádům, teď už to je ok, ale zase bych se nechtěl připravit o přední dřepy, protože se mi zdá, že jsou fakt dobrý na střed těla. Střídat dřep s předním dřepem? (tady se trochu bojím toho, že nepůjde nahoru ani jeden) _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: st duben 22, 2015 9:04 pm Předmět: |
|
|
Vo všeobecnosti, čelným drepom prenášaš stres na kvadricepsy a brušné svaly, oproti zadnému potom menej zapájaš hamsy a vzpriamovače.
|
|
| nahoru |
|
 |
bolgi
|
Zaslal: st duben 22, 2015 10:12 pm Předmět: |
|
|
striedaj to, nemas preco sa nezlepsovat ak dodrzis ostatne veci co mas. akurat po prednom drepe ti neuskodi este nejaky komplexny cvik na hamsrtingy a vzpriamovace, ako rumunsky mt, alebo goodmornings. alebo mozes cvicit oba tyoy drepov vzdy s tym, ze zacnes vzdy inym, ten bude pre teba tazsi a ten druhy das lahsi par serii na zlepsovanie techniky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|