slusna naloz ten posledny trening, tie zhyby nechapem...
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
Já jsem třeba BW military nikdy nedal a asi nikdy nedám
Jinak rippere, paráda, tvůj log rád čtu, je inspirativní. Ať se daří!
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
spekounP: nepacili sa mi tie drepy. Ak budem spoko, napisem to k videu
videa budem postovat aj nadalej na kontrolu a kritiku.
g_dgrim: skoda, ze si uz nepises log ako aj Cizo. Od Vas som bral informacie, treningove skusenosti a inspiraciu. Co nechapes na zhyboch g_dgrim? Bude este niekedy log?
CIZOPASNIK: dakujem , ak budes mat nieco k technike rad si necham poradit. Zacni si pisat log
Darkkiller: dakujem, ale neprehanajme . Ja citam tvoj log pravidelne.
ripper, proste tie zhyby su fest dobre, ja by som bodyweight + 40kg x 5 reps nikdy nedal
log mozno bude :)
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
Já bych chválit ani nechtěl , ale u něj to ani moc nejde a teď už se to i ztratí. Ty oly dřepy se mi u tebe líbí hodně i technika military je moc pěkná a ty shyby silově parádní. :)
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
dnes som skúšal niečo nové a je to príjemná zmena. pause deadlift je super akurát rádovo náročnejšie ako klasika. zvyšok tréningu tiež do príjemného pocitu.
madball: už nebudem vypisovať svoju nespokojnosť . budem pracovať a pilovať na technike.
U toho GMka máš přesně to zamykání přes kyčle (nehci furt psát zadek, u chlapů je to přece jenom trochu divný ), jak si to já představuju ideální u mrtvoly.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Predne drepy (bez opasku)
5x100kg
4x120kg
3x140kg
2x150kg
2x160kg
2x6 130kg
10x100kg
Tlaky na sikmej VC
8x80kg
5x100kg
5x105kg
5x110kg
JR ramena v sede
3x8 30kg
Zhyby + Bradla
50x ja + 50x ja
Trapezy JR + trici JR + bici JR
50x + 50x + 50x
Lytka + brucho
100x + 5x max
Trening nalacno a celkovo super. Teraz bohuzial do stredy pauza. Neskor pridam video.
Cmeni : dakujem za link, skusim nieco natocit
madball: cielom je vypilovat ten dotah tak ako pises. Dakujem za poznamku
High bar squat
5x100kg
5x130kg
3x160kg
3x170kg
2x3 180kg
10x150kg PR no hand
Z press
5x50kg
3x5 65kg
2x4 65kg
5x50kg
Pull ups
5xja
5xja+15kg
10x ja+30kg PR
6x ja+40kg
2x10 ja
Front squat+calves
3x5 100kg + 3x10
Trici + rear delt
50x + 50x red band
Ab roller
3x10
dnes super trening. Nalada, chut trenovat a aj niejake tie PR padli.
spekounP: dakujem, ale nie je to ziadna hitparada.
Těch 10x150 bez rukou je opravdu nad moje chápání neskutečné výkony na všech cvicích. Stává se z toho tady můj nejoblíbenější log
BTW nechceš nahodit nějakou aktuální formu? Spousta lidí totiž říká, že cesta k velkým svalům naturálně je neustále se zlepšovat silově na základech; tak že bysme si to ověřili
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru