|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
I.N.G.
|
Zaslal: st leden 21, 2015 10:57 am Předmět: |
|
|
| Irminsul napsal: | | Dave1913 napsal: | Zajímavý že kdo cvičí dýl jak 15 let, říká že je to blbost. Taky tréninky občas měním, ale rozhodně to není 6 týdnů. Můj trenér mě vysvětloval, jak měnil tréninky, zjišťoval co je nejlepší a po 10 letech různýho měnění a zjišťování zjistil, že split kterej cvičí mu vyhovuje nejvíc a jede ho 10 let.
Jo a kdo si četl rozhovor s Jabčákem, říkal že cvičí taky furt stejně. |
A proto bych volil trenéry co se učí novým principům jako je Kulich a nebo Boris Orava.Nic proti Tvému trenérovi :-) |
Na druhou stranu se říká "neměň něco, co funguje."
Asi je nejlepší si vyzkoušet oba přístupy. Věřím, že někomu sedí co 2 měsíce měnit trenál od základu, ale pak jsou určitě lidi, kterým vyhovuje vyzkoušená rutina (s výsledky) s občasnou krátkodobou změnou víceméně na odbourání hrozící nudy. Ale dělat změnu pro změnu, to si myslím nefunguje nikde a v ničem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Irminsul
|
Zaslal: st leden 21, 2015 11:00 am Předmět: |
|
|
Jistě. Hlavně jde také o to co chceš aby Ti ten trénink dával.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st leden 21, 2015 12:16 pm Předmět: |
|
|
| Irminsul napsal: | | Dave1913 napsal: | Zajímavý že kdo cvičí dýl jak 15 let, říká že je to blbost. Taky tréninky občas měním, ale rozhodně to není 6 týdnů. Můj trenér mě vysvětloval, jak měnil tréninky, zjišťoval co je nejlepší a po 10 letech různýho měnění a zjišťování zjistil, že split kterej cvičí mu vyhovuje nejvíc a jede ho 10 let.
Jo a kdo si četl rozhovor s Jabčákem, říkal že cvičí taky furt stejně. |
A proto bych volil trenéry co se učí novým principům jako je Kulich a nebo Boris Orava.Nic proti Tvému trenérovi :-) |
Já jsem si na 100% (!) jistej, že po roce tréninku s Kulichem by z něj byla regulérní zrůda.
Prostě to chce konstantní výkonnostní progres. Ty svaly a forma s tím přijdou ať chceš, nebo ne. Tohle šmrdlání kladek imho podobné genetické antitalenty nikam nedostane. Nikdy. Mě samotnýho by Sparťani po porodu hodili do umírací jámy, tak vím, o čem mluvím
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: st leden 21, 2015 12:28 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Prostě to chce konstantní výkonnostní progres. Ty svaly a forma s tím přijdou ať chceš, nebo ne. Tohle šmrdlání kladek imho podobné genetické antitalenty nikam nedostane. Nikdy. Mě samotnýho by Sparťani po porodu hodili do umírací jámy, tak vím, o čem mluvím |
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st leden 21, 2015 12:30 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: |
Já jsem si na 100% (!) jistej, že po roce tréninku s Kulichem by z něj byla regulérní zrůda.
|
A kde se stala chyba u tebe
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st leden 21, 2015 12:32 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Moocha napsal: |
|
A kde se stala chyba u tebe |
Cvičím tam 3 měsíce, to bude ten hlavní problém Z toho měsíc a půl bez zánětu
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: st leden 21, 2015 12:35 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Moocha napsal: |
|
Když už chceš provokovat, asi by tu mělo zaznít, že pořád dřepuje a tahá podstatně víc jak ty s -15kg BW kdyby to napsal moocha, tak je to chvástání, takhle je to legit
Naposledy upravil Oddo dne st leden 21, 2015 12:37 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st leden 21, 2015 12:36 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | DiamonD123 napsal: | | Moocha napsal: |
|
Když už chceš provokovat, asi by tu mělo zaznít, že pořád dřepuje a tahá podstatně víc jak ty s -15kg BW |
Dík, žes vynechal benče
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st leden 21, 2015 12:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: st leden 21, 2015 12:54 pm Předmět: |
|
|
no diamonde tos trochu prestrelil s tvoji figurou a silou tady nevycnivas z rady na to aby sis mohl z nekoho utahovat _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: st leden 21, 2015 12:56 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | Oddo, koukám, že vrána k vráně sedá co? |
Já jenom nemám rád ty pokrytce, co těžce nesou, když se někdo obouvá do nich, ale když mají šanci udělat to samé někomu jinému, neváhají ani sekundu.
To že se moochy zastávám je proto, že je moocha můj kamarád. Mám rád lidi, kteří v sobě mají slušnost a pokoru. Proto pravděpodobně nikdy nebudu mít rád tebe, pokud něco nezměníš.
Naposledy upravil Oddo dne st leden 21, 2015 1:00 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st leden 21, 2015 12:57 pm Předmět: |
|
|
Diamonde, být tebou bych nebyl tak kousavý. Co jsem koukal, tak Moocha má pod vedením Pavly na svoji váhu slušné silové výkony s pěknou technikou, což je opravdu předpoklad k tomu, aby časem vybudoval víc svalů.
Dál tu někdo zmińoval Borise Oravu a já nemůžu než souhlasit, protože se stačí se podívat jak trénuje a jaké má výsledky a stejně jako u Pavly bude na první pohled jasné, že ten člověk prostě umí. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st leden 21, 2015 1:59 pm Předmět: |
|
|
Oddo:
Cizo: Díky, snažím se. Rád bych si za rok zazávodil, takže musím ještě moc dřít. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st leden 21, 2015 5:11 pm Předmět: |
|
|
21.1.2015
Posilka - nohy
Mrtvoly s nataženýma nohama
12x89kg
12x89kg
12x80kg
12x80kg
Zakopávání
15x27.5kg + 5x27.5kg polo
Předkopávání
15x22.5kg
15x22.5kg
15x22.5kg
15x22.5kg
Čelní dřep
15x40kg
10x46kg
10x46kg
8x46kg
Legpress
15x100kg
12x140kg
10x170kg
20x140kg
20x140kg
Předkopávání s kontrakcí
15x17.5kg
15x17.5kg
15x17.5kg
Zdvih nohou ve visu
12xja
12xja
12xja
Dneska první trénink nohou, bralo to jak svině, ale ta síla musí zase přijít holt :) ...zejtra jedu do tý Prahy, tak doufám, že pojedou schody do metra, jinak nevím jak to udělám
PS.: omlouvám se, že vám to tu přerušuji, s dovolením jsem si zapsal trénink _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st leden 21, 2015 5:43 pm Předmět: |
|
|
Poď dát zítra v praze trénink, hm?  Nepíšu, ale sleduju to tu  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|