Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 920, 921, 922 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ygg

PříspěvekZaslal: st leden 28, 2015 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Problém není v té pindě, ale v tomto ... "Policisté nakonec žádné obvinění proti muži nevznesli. Pouze soud na návrh sociálních pracovnic děti odebral. " . Magoři a škodiči vždy byli, jsou a budou. Všude. Ale pokud je systém i jeho "provozovatelé" nastaven tak, že tvrzení jedné .... , navíc zcela neprokázané, dokáže vést k takovým koncům, tak jsme totálně v prdeli.

A tu nej zodpovědnost má ten, u koho to "končí" .... tedy soud. Jenže u té naší se zdravý rozum vyskytuje velmi sporadicky, a když, tak až v těch nejvyšších patrech. Ostatně ...

http://brno.idnes.cz/televize-v-hospode-a-rozhodnuti-ustavniho-soudu-f68-/brno-zpravy.aspx?c=A150127_154949_brno-zpravy_daj

a

http://ekonomika.idnes.cz/ustavni-soud-vyhovel-firme-kvuli-sporu-za-poplatky-za-radio-oaza-pyl-/ekonomika.aspx?c=A140507_144829_ekonomika_neh

... to fakt potřebujeme ÚS i na takovéhle ptákoviny? A kdo má nervy, čas, energii a prostředky tu celou "Tour de justice" absolvovat?
Riku

PříspěvekZaslal: st leden 28, 2015 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
Aj mne lezu na nervy pizdy co sa hadzu do ohna pri ochrane druhych (a hadzu tam aj inych), ale zas ta logopedka toho az tak vela neurobila (aj ked v konecnom dosledku sposobila). Ano, mozno je uletena, ale podla toho clanku vyjadrenie dietata mohlo naznacovat, ze sa nieco deje. Logopedka ponala podozrenie a oznamila to, tam jej podiel konci. Dnes vieme, ze konala unahlene, na druhu stranu sa zas bedaka, ze v takychto pripadoch je okolie nevsimave, co casto nahrava pachatelovi. Dokonaly navod asi neexistuje.

To ovela horsi je moderny trend urazenych rozvadzajucich sa a rozvedenych mamieciek, ktore
nepohodlneho tatina chcu odstavit prave (vedome nepravdivym) oznamenim o tom, ze zneuziva ich spolocne dieta/deti. Ved preco sa nepomstit Ja sam viem zo siriseho okolia o 2 takych pripadoch, ale v skutocnosti je toho ovela viac.

Jasně, ale jako ten způsob jak se tý holky vyptávala to mě dostalo do kolen.. hlavně když pak u psycholožky ani u policie nic takovýho nevypověděla. Jestli si to taky ta logopedka nevymyslela...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mysH

PříspěvekZaslal: čt leden 29, 2015 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

delat selfie je hit .. delat selfie u vyroci Osvetimi .. Skromach style

remake
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt leden 29, 2015 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

četl jsem to před nedávnem a myslel jsem si, že nikdo nemůže být tak debilní
http://magazin.aktualne.cz/internet-se-bouri-americanka-si-poridila-selfie-v-osvetimi/r~9edc723611b711e4b1d50025900fea04/
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: čt leden 29, 2015 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V Osvienčime som bol a tuším že je tam zakázané fotiť (nie som si istý, je to tak 5 rokov nazad). Inak na tom ale nevidím nič zlé, no tak sa odfotila a usmiala, poserme sa Každý nech sa stará hlavne o seba.
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: čt leden 29, 2015 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dante Flyshit napsal:
V Osvienčime som bol a tuším že je tam zakázané fotiť (nie som si istý, je to tak 5 rokov nazad). Inak na tom ale nevidím nič zlé, no tak sa odfotila a usmiala, poserme sa Každý nech sa stará hlavne o seba.

Jasně, však je to úplně jedno, nějaká pieta a reprezentativnost politiků, koho to zajímá...
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt leden 29, 2015 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyby člověk nebyl hajzl, pitomoc a další negativní lidské vlastnosti ... tak by nemohl být přeci politikem. A ti největší idioti jdou dělat politiku do EU.
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt leden 29, 2015 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dante Flyshit napsal:

Ale tak jsi hodně tolerantní a to je taky dobře
Marky V.

PříspěvekZaslal: čt leden 29, 2015 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dante Flyshit napsal:

Zkus to vysvětlit někomu, kdo tam nechal celou rodinu. Jsou prostě věci, u kterých jde humor stranou.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt leden 29, 2015 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo já bych jim ukázal humor ... když tam bylo tolik politiků, měl jim ukázat sprchy.
Mablung

PříspěvekZaslal: pá leden 30, 2015 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem se rozhodl zkusit FIO banku. Na Kubě jsou problémy s kartami napojenými na Ameriku, takže Mbank by měla mít problémy.
Založení účtu v pohodě. Založení karty, no, ehm. Požádám si o kartu. Podle instrukcí z internetového bankovnictví nemohu nalézt pokračování žádosti. Napíšu na on-line podporu. Nevědí, doporučí mi prohledat dvě jiné záložky a nebo zajít na pobočku. Nakonec jsem dokončení smlouvy nalezl sice v logické záložce, nicméně nebyl na ní odkaz ani v původním návodu, ani on-line help nepomohl.
To není dobrý začátek ...
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá leden 30, 2015 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FIO mám kvůli EUR ze SR a spokojenost. Nevím o nich a to mi vyhovuje. Vše funguje jak má.
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: pá leden 30, 2015 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marky V. napsal:
Dante Flyshit napsal:

Zkus to vysvětlit někomu, kdo tam nechal celou rodinu. Jsou prostě věci, u kterých jde humor stranou.

Aky humor? Odfotit sa s usmevom je snad posmesne, vtipne, humorne? Niezeby som mal zalubu fotit sa v koncentrakoch , ale dievca navstivilo miesto da sa povedat, svetozname, tak chcela pamiatku.

Naozaj sa velmi cudujem, ze to sposobilo taku negativnu vlnu reakcii ale respektujem Vas nazor.
Marky V.

PříspěvekZaslal: pá leden 30, 2015 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dante Flyshit napsal:
Marky V. napsal:
Dante Flyshit napsal:

Aky humor? Odfotit sa s usmevom je snad posmesne, vtipne, humorne? Niezeby som mal zalubu fotit sa v koncentrakoch , ale dievca navstivilo miesto da sa povedat, svetozname, tak chcela pamiatku.

Naozaj sa velmi cudujem, ze to sposobilo taku negativnu vlnu reakcii ale respektujem Vas nazor.

Mě přijde úchylná móda selfie sama o sobě, ale mám takový pocit, že úsměv do Osvětimi nepatří. Nevím, tu fotku jsem neviděl, ale kolik je na Zemi hrůzostrašnějších míst, takových kam opravdu humor a selfie s úsměvem nepatří?
MAST3R

PříspěvekZaslal: so leden 31, 2015 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera jsem šel na limču a nějak jsem to nezvládl...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 920, 921, 922 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: