|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: st leden 28, 2015 3:00 pm Předmět: |
|
|
Problém není v té pindě, ale v tomto ... "Policisté nakonec žádné obvinění proti muži nevznesli. Pouze soud na návrh sociálních pracovnic děti odebral. " . Magoři a škodiči vždy byli, jsou a budou. Všude. Ale pokud je systém i jeho "provozovatelé" nastaven tak, že tvrzení jedné .... , navíc zcela neprokázané, dokáže vést k takovým koncům, tak jsme totálně v prdeli.
A tu nej zodpovědnost má ten, u koho to "končí" .... tedy soud. Jenže u té naší se zdravý rozum vyskytuje velmi sporadicky, a když, tak až v těch nejvyšších patrech. Ostatně ...
http://brno.idnes.cz/televize-v-hospode-a-rozhodnuti-ustavniho-soudu-f68-/brno-zpravy.aspx?c=A150127_154949_brno-zpravy_daj
a
http://ekonomika.idnes.cz/ustavni-soud-vyhovel-firme-kvuli-sporu-za-poplatky-za-radio-oaza-pyl-/ekonomika.aspx?c=A140507_144829_ekonomika_neh
... to fakt potřebujeme ÚS i na takovéhle ptákoviny? A kdo má nervy, čas, energii a prostředky tu celou "Tour de justice" absolvovat? _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Riku
|
Zaslal: st leden 28, 2015 3:11 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | Aj mne lezu na nervy pizdy co sa hadzu do ohna pri ochrane druhych (a hadzu tam aj inych), ale zas ta logopedka toho az tak vela neurobila (aj ked v konecnom dosledku sposobila). Ano, mozno je uletena, ale podla toho clanku vyjadrenie dietata mohlo naznacovat, ze sa nieco deje. Logopedka ponala podozrenie a oznamila to, tam jej podiel konci. Dnes vieme, ze konala unahlene, na druhu stranu sa zas bedaka, ze v takychto pripadoch je okolie nevsimave, co casto nahrava pachatelovi. Dokonaly navod asi neexistuje.
To ovela horsi je moderny trend urazenych rozvadzajucich sa a rozvedenych mamieciek, ktore
nepohodlneho tatina chcu odstavit prave (vedome nepravdivym) oznamenim o tom, ze zneuziva ich spolocne dieta/deti. Ved preco sa nepomstit Ja sam viem zo siriseho okolia o 2 takych pripadoch, ale v skutocnosti je toho ovela viac. |
Jasně, ale jako ten způsob jak se tý holky vyptávala to mě dostalo do kolen.. hlavně když pak u psycholožky ani u policie nic takovýho nevypověděla. Jestli si to taky ta logopedka nevymyslela...
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt leden 29, 2015 10:13 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: čt leden 29, 2015 10:29 am Předmět: |
|
|
V Osvienčime som bol a tuším že je tam zakázané fotiť (nie som si istý, je to tak 5 rokov nazad). Inak na tom ale nevidím nič zlé, no tak sa odfotila a usmiala, poserme sa  Každý nech sa stará hlavne o seba.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: čt leden 29, 2015 11:28 am Předmět: |
|
|
| Dante Flyshit napsal: | V Osvienčime som bol a tuším že je tam zakázané fotiť (nie som si istý, je to tak 5 rokov nazad). Inak na tom ale nevidím nič zlé, no tak sa odfotila a usmiala, poserme sa Každý nech sa stará hlavne o seba. |
Jasně, však je to úplně jedno, nějaká pieta a reprezentativnost politiků, koho to zajímá...
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt leden 29, 2015 12:52 pm Předmět: |
|
|
| Dante Flyshit napsal: | V Osvienčime som bol a tuším že je tam zakázané fotiť (nie som si istý, je to tak 5 rokov nazad). Inak na tom ale nevidím nič zlé, no tak sa odfotila a usmiala, poserme sa Každý nech sa stará hlavne o seba. |
Ale tak jsi hodně tolerantní a to je taky dobře
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt leden 29, 2015 4:41 pm Předmět: |
|
|
Jo já bych jim ukázal humor ... když tam bylo tolik politiků, měl jim ukázat sprchy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá leden 30, 2015 2:27 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem se rozhodl zkusit FIO banku. Na Kubě jsou problémy s kartami napojenými na Ameriku, takže Mbank by měla mít problémy.
Založení účtu v pohodě. Založení karty, no, ehm. Požádám si o kartu. Podle instrukcí z internetového bankovnictví nemohu nalézt pokračování žádosti. Napíšu na on-line podporu. Nevědí, doporučí mi prohledat dvě jiné záložky a nebo zajít na pobočku. Nakonec jsem dokončení smlouvy nalezl sice v logické záložce, nicméně nebyl na ní odkaz ani v původním návodu, ani on-line help nepomohl.
To není dobrý začátek ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá leden 30, 2015 3:42 pm Předmět: |
|
|
FIO mám kvůli EUR ze SR a spokojenost. Nevím o nich a to mi vyhovuje. Vše funguje jak má.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: pá leden 30, 2015 4:07 pm Předmět: |
|
|
| Marky V. napsal: | | Dante Flyshit napsal: | V Osvienčime som bol a tuším že je tam zakázané fotiť (nie som si istý, je to tak 5 rokov nazad). Inak na tom ale nevidím nič zlé, no tak sa odfotila a usmiala, poserme sa Každý nech sa stará hlavne o seba. |
Zkus to vysvětlit někomu, kdo tam nechal celou rodinu. Jsou prostě věci, u kterých jde humor stranou. |
Aky humor? Odfotit sa s usmevom je snad posmesne, vtipne, humorne? Niezeby som mal zalubu fotit sa v koncentrakoch , ale dievca navstivilo miesto da sa povedat, svetozname, tak chcela pamiatku.
Naozaj sa velmi cudujem, ze to sposobilo taku negativnu vlnu reakcii ale respektujem Vas nazor.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: pá leden 30, 2015 5:12 pm Předmět: |
|
|
| Dante Flyshit napsal: | | Marky V. napsal: | | Dante Flyshit napsal: | V Osvienčime som bol a tuším že je tam zakázané fotiť (nie som si istý, je to tak 5 rokov nazad). Inak na tom ale nevidím nič zlé, no tak sa odfotila a usmiala, poserme sa Každý nech sa stará hlavne o seba. |
Zkus to vysvětlit někomu, kdo tam nechal celou rodinu. Jsou prostě věci, u kterých jde humor stranou. |
Aky humor? Odfotit sa s usmevom je snad posmesne, vtipne, humorne? Niezeby som mal zalubu fotit sa v koncentrakoch , ale dievca navstivilo miesto da sa povedat, svetozname, tak chcela pamiatku.
Naozaj sa velmi cudujem, ze to sposobilo taku negativnu vlnu reakcii ale respektujem Vas nazor. |
Mě přijde úchylná móda selfie sama o sobě, ale mám takový pocit, že úsměv do Osvětimi nepatří. Nevím, tu fotku jsem neviděl, ale kolik je na Zemi hrůzostrašnějších míst, takových kam opravdu humor a selfie s úsměvem nepatří? _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so leden 31, 2015 11:19 am Předmět: |
|
|
Včera jsem šel na limču a nějak jsem to nezvládl... _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|