|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá leden 02, 2015 5:28 pm Předmět: |
|
|
Mám doma pikslu Pure CFM 80 čokoláda a tak jsem uvítal další příchutě na ochutnání. Musím uznat, že i vanilka i pistácie mi chutnaly. Vanilka byla velmi dobrá a do mlíka a s tvarohem :-) chutnala jako pribiňáček. Co mě ovšem dostalo, byla pistácie. Zaprvé, zelenej protein jsem ještě neměl a zadruhé chuť je fakt neotřelá a zajímavá. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
nocomply
|
Zaslal: ne leden 11, 2015 10:45 am Předmět: fefew |
|
|
Vim, ze jsem asi blbej, ale zajímalo by mě proč vždycky čokoládové příchutě u proteinů mají vždycky nižšší počet bílkovin ve 100g než ostatní příchutě. děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne leden 11, 2015 10:52 am Předmět: Re: fefew |
|
|
Protože aby dobře chutnal, je dobré do něj dát kakao (není to jediná možnost, ale je - z mého pohledu - nejlepší), jenže toho je tam potřeba dát relativně větší množství (řekněme 2-6 %, ale ta spodní hranice je hodně málo) a to Ti pak ubere prostor na bílkoviny.
|
|
| nahoru |
|
 |
nocomply
|
Zaslal: ne leden 11, 2015 6:14 pm Předmět: Re: fefew |
|
|
| Ronnie napsal: | | Protože aby dobře chutnal, je dobré do něj dát kakao (není to jediná možnost, ale je - z mého pohledu - nejlepší), jenže toho je tam potřeba dát relativně větší množství (řekněme 2-6 %, ale ta spodní hranice je hodně málo) a to Ti pak ubere prostor na bílkoviny. |
ted se citim jako uplny tupec, ale myslel jsem si to abych pravdu rekl...ze je to kvuli mnozstvi kakaa, ale nebyl jsem si jisty ted uz mi je to jasne, dekuji
|
|
| nahoru |
|
 |
treborr
|
Zaslal: pá leden 16, 2015 11:45 am Předmět: |
|
|
Vzorek
PROM-IN Essential Pure Micellar
příchuť: čokoláda, vanilka
Konzistence je hrubší, asi nejlepe vystihující pojmenování "písčitá", jak psal Martin v dopise. Chuť jak čokoláda, tak vanilka dobrá. Asi bych volil vanilku. Se travením jsem neměl žádný problém.
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: st leden 21, 2015 4:37 pm Předmět: dvsvsd |
|
|
MyProtein IMPACT WHEY - Latté 2,5kg
- nemám co vytknout, prostě perfektní!
MyProtein INSTANT OATS 5kg- bez příchutě
- do nynější doby jsem si myslel, že nejlepší je Instantní extrudovaná ovesná mouka, ale omyl hoši, ta houstne v sekru ikdyz je tam vic vody a chutna to no jako da se to ale ke konci se pak navaluje.
- toto je opravdu rozemlety na prach, v sejkru i 200g uplne na pohodu a je to tekuty a nebobtna to a s proteinem ideal, za me 1
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: st leden 21, 2015 5:40 pm Předmět: |
|
|
Jo, hodně lidí to chválí, hlavně tam neplatíš za značku, já kvůli ceně beru většinou něco podobnýho od jednoho nejmenovaného českého výrobce, taky bez příchutě, ve škaredym obalu, ale za 200 WPC60 jinde neseženu....
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: čt leden 29, 2015 11:27 pm Předmět: |
|
|
Chápu správně, že čím větší obsah bílkovin v proteinu, tím je nižší obsah laktózy? Např. že ISO 90 bude lepší, než nějakej WPC 70 z hlediska laktózy? Nesnáším ji moc dobře, ale nechci si kupovat ten hovězí protein, tak pokud by mi mohl někdo poradit
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá leden 30, 2015 5:41 am Předmět: |
|
|
Ano.
Mám pocit, že polovina sacharidů u těch kvalitnějších bývá laktóza. U těch hodně kvalitních to bude i míň.
Ronnie to má dokonce i někde napsaný.
https://obchod.ronnie.cz/s-3693-cfm-instant-whey-80.html
čokoláda na 100g má 9,1g S a z toho 4,62g laktózy
https://obchod.ronnie.cz/s-2196-iso-90-cfm-instant-whey.html
čokoláda na 100g má 6,2g S a z toho 2,82g laktózy
Když o tom teď tak přemýšlím, tak by mě zajímalo, co je ten zbytek.
A celkem zavádějící je tahle věta:
"Základem je stále špičkový zdroj bílkovin 90 % syrovátkový izolát CFM bez cukru a bez tuku."
Protože laktóza se na potravinách uvádí jako "cukr". _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: pá leden 30, 2015 9:00 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá leden 30, 2015 10:18 am Předmět: |
|
|
| Study napsal: | | Kakao obsahuje taky nějaké sacharidy |
Jj, kvalitní kakao má třeba 48 % cukru, což jsem tak napůl psal o pár příspěvků výše, že to pak trochu zacvičí s procentuelním výsledkem bílkovin.
(příspěvek níže jsem po publikování upravil)
Ta čísla, co tam byla uvedená, jsou divná, to podle mého kolegyně, co do shopu věci přidává, někde popletla, protože Iso 90 CFM Instant Whey má ve vanilkové příchuti 1,9 % laktózy, čokoláda 1,8 % a banán 1,9 %. U koncentrátu to je také jinak, doplním to sem tak nějak v průběhu dne nebo zítra, pak to dopíšeme i do shopu.
Jinak zahlédl jsem i produkty, co jsou "CFM isolát" a uvádějí "méně jak 0,5 % laktózy", na druhou stranu SZPI teď u jednoho z nich nedávno zveřejnila výsledek, že tomu tak není (což se podle specifikací surovin k tomu produktu, které znám, není čemu divit). Obecně je CFM (koncentrát i isolát) tím nejlepším, co lze z pohledu obsahu laktózy sehnat (není-li tedy v celém produktu jiný než syrovátkový zdroj bílkovin, popř. není-li v tom bezlaktózový isolát, což by ale mělo naprosto nesmyslnou cenu, protože jeho surovina je fakt hodně drahá).
Naposledy upravil Ronnie dne ne únor 01, 2015 10:00 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: pá leden 30, 2015 11:03 am Předmět: |
|
|
Takže ten ISO 90 CFM by byla dobrá volba? Nebo byste doporučili něco jinýho? Jedná se o potréninkový nápoj, budu k tomu házet nějakou maltu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá leden 30, 2015 11:09 am Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | Takže ten ISO 90 CFM by byla dobrá volba? Nebo byste doporučili něco jinýho? Jedná se o potréninkový nápoj, budu k tomu házet nějakou maltu. |
Z hlediska laktózy to je tak, jak jsi vlastně psal, tzn. že WPC 70 ji bude mít (s největší pravděpodobností) více než WPC 80, lépe na tom bude CFM WPC 80 a vůbec nejlépe na tom bude CFM ISO 90. Poslal bych Ti vzorky na vyzkoušení, co na ní Tvoje tělo řekne, ale mám tu jen CFM WPC (iso mít budeme, ale ještě pár týdnů to potrvá). Jestli chceš ale aspoň to CFM WPC, napiš mi jen PMkem adresu. Btw. zkusit by to asi bylo fajn, protože když Ti sedne, máš vyřešeno, a když tak nějak těsně ne, budeš vědět, že Iso, co má laktózy méně, už bude v pohodě uplně. A je lepší to zkusit než koupit pixlu za X stovek a přijít na to ex post:).
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: pá leden 30, 2015 11:17 am Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Maerlyn0 napsal: | | Takže ten ISO 90 CFM by byla dobrá volba? Nebo byste doporučili něco jinýho? Jedná se o potréninkový nápoj, budu k tomu házet nějakou maltu. |
Z hlediska laktózy to je tak, jak jsi vlastně psal, tzn. že WPC 70 ji bude mít (s největší pravděpodobností) více než WPC 80, lépe na tom bude CFM WPC 80 a vůbec nejlépe na tom bude CFM ISO 90. Poslal bych Ti vzorky na vyzkoušení, co na ní Tvoje tělo řekne, ale mám tu jen CFM WPC (iso mít budeme, ale ještě pár týdnů to potrvá). Jestli chceš ale aspoň to CFM WPC, napiš mi jen PMkem adresu. Btw. zkusit by to asi bylo fajn, protože když Ti sedne, máš vyřešeno, a když tak nějak těsně ne, budeš vědět, že Iso, co má laktózy méně, už bude v pohodě uplně. A je lepší to zkusit než koupit pixlu za X stovek a přijít na to ex post:). |
To by bylo určitě super, už píšu adresu, děkuji za ochotu
|
|
| nahoru |
|
 |
by PeITeeR

|
Zaslal: so leden 31, 2015 5:47 pm Předmět: |
|
|
Tvl mne asi je_ne :)
Kdo mi vysvetli, proc ten trh, dle meho, je tak presycenej? (recnicka otazka)
Za tejden mi sundaj sadru po achilovce, tak si rikam, oka, kouknu a objednam nejakej protein, mozna neco vic. Ale takovej kotel, jak si mam neco vybrat..vubec netusim.
Poznamka : mam slabej zaludek, takze neco co se dobre tráví. Bohatej na amina apod netreba.
Co myslite ?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Whey Taste | DexProteinový suplement tvořený z 95 % proteinovým syrovátkovým koncentrátem. 764 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|