PROTEINY III.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 57, 58, 59  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - PROTEINY III.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY III.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so leden 31, 2015 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Protože proteiny jsou nejprodávanějším typem doplňků sportovní výživy? :)

K Tvojí volbě: kolik ho denně budeš dávat a ve kterou denní dobu (doby) ho chceš zařazovat?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
by PeITeeR

PříspěvekZaslal: so leden 31, 2015 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Premyslim tak dvakrat denne.
Abych z toho ziskal denne tak pod 100g. Tezko rict jestli to neni moc. Nikdy jsem protein, za deset let co cvicim, nejel, takze to nemam najety. Mel jsem 99.9kg\187cm (tuky pod 10%) a za mesic a pul jsem zhubl 10kg jak jenom lezim na gauci a nemuzu nic delat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so leden 31, 2015 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takovou dávku (což je mimochodem docela hodně, ale to musíš vzhledem ke svým potřebám spočítáním příjmu bílkovin z jídelníčeku vědět nejlépe Ty sám) je lepší rozdělit spíš do třech denních porcí.

Pokud jsi finančně neomezený, pak:
- vezmi noční pomalu se uvolňující protein a dávej jednu dávku večer před spaním
- vezmi hydrolyzát se stupněm hydrolýzy DH32 a dávej jednu dávku (spolu s maltodextrinem) po tréninku
- vezmi syrovátkový koncentrát a dávej jednu dávku v průběhu dne někde mezi jídly

Pokud jsou tři různé proteiny z toho či onoho důvodu nereálné, pak bych zvolil syrovátkový koncentrát a ten zařazoval ve tři výše uvedené časy. V tom prvním a druhém není ideální, ale použitelný je.

Co se týče konkrétních produktů, pak třeba:

- pomalý na noc:
https://obchod.ronnie.cz/s-3478-long-80-multiprotein.html

- hydrolyzát po tréninku:
https://obchod.ronnie.cz/s-5179-super-hydro-80-dh32.html

- syrovátkový koncentrát přes den (popř. relativně univerzální na všechna tři použití):
https://obchod.ronnie.cz/s-3693-cfm-instant-whey-80.html
https://obchod.ronnie.cz/s-5016-essential-pure-cfm-80.html
https://obchod.ronnie.cz/s-3768-whey-core-100.html

Btw. vezmeš-li nějaký univerzální, klidně ho večer před spaním dej smíchaný s nízkotučným tvarohem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
by PeITeeR

PříspěvekZaslal: so leden 31, 2015 7:16 pm    Předmět: thx Odpovědět s citátem

Dik za vycerpavajici odpoved, takhle mi to bohate staci (y)
Big Muscle

PříspěvekZaslal: so leden 31, 2015 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:

- pomalý na noc:
https://obchod.ronnie.cz/s-3478-long-80-multiprotein.html

Tady si dovolím poukázat/zeptat na jednu věc, která mě už delší dobu zajímá. Proč se Long80 označuje za pomalý protein a doporučuje se na noc? Vždyť 50% tvoří "rychlá" složka hydro/iso/cfm a dalších cca 16% tvoří beef-protein (podle všeho rychlost mezi hydro-iso). Je tam sice vaječný protein (pomalejší) a kasein (nejpomalejší), ale jejich zastoupení je minoritní.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so leden 31, 2015 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Těch šest složek tam je zastoupeno stejně ve smyslu jedné šestiny obsahu, tzn. ano, může být vhodnější třeba v průběhu dne jako náhrada jídla a na noc lze sáhnout po něčem, co má micelárního kaseinu více. Na druhou stranu ani pro tu noc ho nevidím jako špatnou volbu (ale v těch rychlostech a zastoupeních, jak píšeš, máš pravdu).
vejdy

PříspěvekZaslal: ne únor 01, 2015 8:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie : nezvažujete dát do Vaší nabídky proteiny od německé fí. LSP Nutrition?Jedná se o velmi kvalitní a chutné proteiny.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne únor 01, 2015 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petře mně přijdou složením tak nějak normální (tím neříkám, že špatné, to asi ne, ale ani ne výjimečné, když třeba koncentrát není CFM).
Ale mají hezké obaly, někde jsem si je naživo už prohlížel. Nicméně jsi první, kdo se mě na ně ptá, zatím jsme o nich neuvažovali.
Spíš myslím, že nějakou novou značku (nové značky) vybereme zase na veletrhu FIBO na jaře.
Riku

PříspěvekZaslal: st únor 04, 2015 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Můžete někdo chuťově srovnat Combat a Arnolda od MP? Combat mi vyhovuje, ale zajímalo by mě jak je na tom ten arnold.. nebo ještě mě láká zkusit scitec..
Barthel

PříspěvekZaslal: st únor 04, 2015 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Můžete někdo chuťově srovnat Combat a Arnolda od MP? Combat mi vyhovuje, ale zajímalo by mě jak je na tom ten arnold.. nebo ještě mě láká zkusit scitec..

Od muscle pharm jsem ještě nic neměl, ale scitec jsem měl jak standard whey tak isolate a oba jsou chutě dost sladký, ale zase jsem neměl pocit, že je to chemický šajze. Chutnal mi fakt dost když pominu příchuť cookies (ta byla šílená) . Skoro žádná pěnivost a rozpustnost taky dobrá ;)
vejdy

PříspěvekZaslal: st únor 04, 2015 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Combat co příchuť,kromě pomeranče,to excelentní lahůdka
Riku

PříspěvekZaslal: čt únor 05, 2015 9:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vejdy napsal:
Combat co příchuť,kromě pomeranče,to excelentní lahůdka

Já už právě aky vyzkoušel snad všechny a všechny lahoda, tak mě zajímalo jestli je ten Iron whey taky tak dobrej... nikdo tu neměl oba?
Petey

PříspěvekZaslal: čt únor 05, 2015 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja som mal obe,teraz mam akurat iron whey coko, combat by som povedal ze je tak na rovnakej urovni,mozno trosku trosku chutnejsi,ale tazko tam hladat rozdiely
vejdy

PříspěvekZaslal: čt únor 05, 2015 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

i ta čokoláda od Scitecu je vynikající a dle mého nejde o šajze značku tak jak píšeš ...
Study

PříspěvekZaslal: ne únor 08, 2015 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie: Jaká je šance, že se v eshopu objeví i Quest Protein Chips (brambůrky) ? Myslím, že dost lidí by to chtělo alespon zkusit :)

https://www.instagram.com/studynkapetr/
CFM Instant Whey 80 | Extrifit
Nejkvalitnější CFM protein s přírodními trávicími enzymy!
999 Kč
Whey Taste | Dex
Proteinový suplement tvořený z 95 % proteinovým syrovátkovým koncentrátem.
764 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - PROTEINY III. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 57, 58, 59  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: