|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so leden 31, 2015 5:52 pm Předmět: |
|
|
Protože proteiny jsou nejprodávanějším typem doplňků sportovní výživy? :)
K Tvojí volbě: kolik ho denně budeš dávat a ve kterou denní dobu (doby) ho chceš zařazovat?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
by PeITeeR

|
Zaslal: so leden 31, 2015 5:58 pm Předmět: |
|
|
Premyslim tak dvakrat denne.
Abych z toho ziskal denne tak pod 100g. Tezko rict jestli to neni moc. Nikdy jsem protein, za deset let co cvicim, nejel, takze to nemam najety. Mel jsem 99.9kg\187cm (tuky pod 10%) a za mesic a pul jsem zhubl 10kg jak jenom lezim na gauci a nemuzu nic delat
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so leden 31, 2015 7:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
by PeITeeR

|
Zaslal: so leden 31, 2015 7:16 pm Předmět: thx |
|
|
Dik za vycerpavajici odpoved, takhle mi to bohate staci (y)
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: so leden 31, 2015 7:41 pm Předmět: |
|
|
Tady si dovolím poukázat/zeptat na jednu věc, která mě už delší dobu zajímá. Proč se Long80 označuje za pomalý protein a doporučuje se na noc? Vždyť 50% tvoří "rychlá" složka hydro/iso/cfm a dalších cca 16% tvoří beef-protein (podle všeho rychlost mezi hydro-iso). Je tam sice vaječný protein (pomalejší) a kasein (nejpomalejší), ale jejich zastoupení je minoritní.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so leden 31, 2015 7:51 pm Předmět: |
|
|
Těch šest složek tam je zastoupeno stejně ve smyslu jedné šestiny obsahu, tzn. ano, může být vhodnější třeba v průběhu dne jako náhrada jídla a na noc lze sáhnout po něčem, co má micelárního kaseinu více. Na druhou stranu ani pro tu noc ho nevidím jako špatnou volbu (ale v těch rychlostech a zastoupeních, jak píšeš, máš pravdu).
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: ne únor 01, 2015 8:44 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne únor 01, 2015 10:40 am Předmět: |
|
|
Petře mně přijdou složením tak nějak normální (tím neříkám, že špatné, to asi ne, ale ani ne výjimečné, když třeba koncentrát není CFM).
Ale mají hezké obaly, někde jsem si je naživo už prohlížel. Nicméně jsi první, kdo se mě na ně ptá, zatím jsme o nich neuvažovali.
Spíš myslím, že nějakou novou značku (nové značky) vybereme zase na veletrhu FIBO na jaře.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: st únor 04, 2015 2:09 pm Předmět: |
|
|
Můžete někdo chuťově srovnat Combat a Arnolda od MP? Combat mi vyhovuje, ale zajímalo by mě jak je na tom ten arnold.. nebo ještě mě láká zkusit scitec..
|
|
| nahoru |
|
 |
Barthel

|
Zaslal: st únor 04, 2015 3:10 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | | Můžete někdo chuťově srovnat Combat a Arnolda od MP? Combat mi vyhovuje, ale zajímalo by mě jak je na tom ten arnold.. nebo ještě mě láká zkusit scitec.. |
Od muscle pharm jsem ještě nic neměl, ale scitec jsem měl jak standard whey tak isolate a oba jsou chutě dost sladký, ale zase jsem neměl pocit, že je to chemický šajze. Chutnal mi fakt dost když pominu příchuť cookies (ta byla šílená) . Skoro žádná pěnivost a rozpustnost taky dobrá ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: čt únor 05, 2015 9:56 am Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | Combat co příchuť,kromě pomeranče,to excelentní lahůdka |
Já už právě aky vyzkoušel snad všechny a všechny lahoda, tak mě zajímalo jestli je ten Iron whey taky tak dobrej... nikdo tu neměl oba?
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt únor 05, 2015 10:31 am Předmět: |
|
|
ja som mal obe,teraz mam akurat iron whey coko, combat by som povedal ze je tak na rovnakej urovni,mozno trosku trosku chutnejsi,ale tazko tam hladat rozdiely _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: čt únor 05, 2015 6:25 pm Předmět: |
|
|
i ta čokoláda od Scitecu je vynikající a dle mého nejde o šajze značku tak jak píšeš ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: ne únor 08, 2015 1:40 pm Předmět: |
|
|
Ronnie: Jaká je šance, že se v eshopu objeví i Quest Protein Chips (brambůrky) ? Myslím, že dost lidí by to chtělo alespon zkusit :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Whey Taste | DexProteinový suplement tvořený z 95 % proteinovým syrovátkovým koncentrátem. 764 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|