PROTEINY III.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 57, 58, 59  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - PROTEINY III.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY III.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne únor 08, 2015 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:
Ronnie: Jaká je šance, že se v eshopu objeví i Quest Protein Chips (brambůrky) ? Myslím, že dost lidí by to chtělo alespon zkusit :)

Kolega, co zboží nakupuje, nové produkty Quest už řeší, tak věřím, že budou. Ale kdy přesně, to nevím.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Ladinek7

PříspěvekZaslal: ne únor 15, 2015 5:22 pm    Předmět: RE Odpovědět s citátem

Ahoj, chci se zeptat kde kupujete vyzivu a suplementy ? :) dekuji za odpoved
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne únor 15, 2015 5:23 pm    Předmět: Re: RE Odpovědět s citátem

Ladinek7 napsal:
Ahoj, chci se zeptat kde kupujete vyzivu a suplementy ? :) dekuji za odpoved

Tady, všichni, povinně a bez výmluv: https://obchod.ronnie.cz/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Martin.L

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2015 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dostal se ke me tento protein https://obchod.ronnie.cz/s-5265-instant-whey-pro.html

i kdyz ho prozenu mixerem, tak citim takovou pisecnou konzistenci, o hnusny chemicky chuti ani nemluve (jahoda) . popravde dost me zklamal, mel se za to ze Reflex je to nejlepsi co se da sehnat.
orome

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2015 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kvalita nie vzdy znamena aj vynikajucu chut, a tu pisu : je minimalizován obsah sladidel a příchutí na absolutně nejnižší možné minimum, takze to asi nebude chutit ako granko s mliekom. Ja som skusil od reflexu instant whey duo, a taktiez po prvom ochutnani som myslel , ze nic horsie som nepil, pripominalo to nieco ako praci prasok, chcel som to predat, ale nenasiel som kupca, a tak som nakoniec zvladol cele balenie a postupne som si zvykol, travilo sa to dobre, chut sa mi neprepila ako pri niektorych sladkych, a nakoniec som objednal dalsiu pixlu
Reality

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2015 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reflex se veze na svoji minulosti stejně jako Weider a All Stars. V syrovátkovém proteinu nemá co dělat acesulfam K. To pak můžou psát kolikrát chtějí, že mají minimalizovaný obsah sladidel, ale jakmile je tam v dnešní době acesulfam, je to mínus. Ten obsah navíc minimalizován ani není, ve složení jsou obě sladidla ještě před sójovým lecitinem, toho je obsaženo výpočtem kolem 0,25 %, takže sladidel bude logicky více - a to za faktu, že jedním z nich je právě acesulfam K, není vůbec málo (pokud je protein slazený jen sukralózou, tak pokud je kvalitní, tak se do syrovátkových proteinů používá přibližně 0,2 %). V těch číslech se můžu plést, jestli nejsou všechny proteinové složky instantní (to by bylo ale zase špatně z jiné strany).
Study

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2015 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A další důvod proč bych si reflex už nikdy nekoupil je Halal certifikát, na který sem došel náhodou na obale nexgen.

Halal certifikát = platíte extra peníze navíc za něco, co vám nic nepřinese, co vlastně nic neznamená, jen to jde na účet určité skupině lidí.. no však víte :))

EDIT: Nicmene priznavam, ze sem jeste neobjevil multivitamin s chelaty jako je nexgen, proto bych rád našel vhodnou alternativu. Nevíte o něčem?

https://www.instagram.com/studynkapetr/
KT

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2015 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:
A další důvod proč bych si reflex už nikdy nekoupil je Halal certifikát, na který sem došel náhodou na obale nexgen.

Halal certifikát = platíte extra peníze navíc za něco, co vám nic nepřinese, co vlastně nic neznamená, jen to jde na účet určité skupině lidí.. no však víte :))

Halal certifikát?! no to snad ne..tím u mě Reflex skončil, halal nikdy podporovat nebudu..
Study

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2015 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

19losos94

PříspěvekZaslal: ne únor 22, 2015 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravim.
Došli mi vzorky SynTech. Čo sa týka chuti tak nemám čo vytknúť. Avšak zaujímal by ma jeden detail. Pri výrobku SynPro Matrix sa neuvádza (ani nikde na webe) konkrétne percentuálne zastúpenie jednotlivých druhov proteínov.
Nieje to síce otázka ktorá by mi nedala spať. No proteín zväčša využívam len na raňajky do vločiek... A preto ma aj zaujal, keďže idem štýlom nízkofrekvenčného stravovania tak medzi raňajkami a obedom mám cca 6h. A preto by sa mi na raňajky k tým vločkám niečo podobné hodilo.
Vopred ďakujem, ak mi bude vedieť niekto odpovedať.
člověk

PříspěvekZaslal: ne únor 22, 2015 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Výrobce to neuvádí (a asi ví proč ), ale myslím si, že když se kouknu na složení, tak je přibližně jasný => okolo 50% WPC, 25% kaseinu vápenatého, a zbytek bude mic. kasein + vaječný albumin poprášený WPI... to hydro tam je jen proto, aby se mohlo napsat do popisu, protože je uvedeno až za aromaty, zahušťovadly a barvivy ... samo, že ty procenta se mohou lišit, ale tak nějak podobně to bude

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne únor 22, 2015 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

19losos94 napsal:
Zdravim.
Došli mi vzorky SynTech. Čo sa týka chuti tak nemám čo vytknúť. Avšak zaujímal by ma jeden detail. Pri výrobku SynPro Matrix sa neuvádza (ani nikde na webe) konkrétne percentuálne zastúpenie jednotlivých druhov proteínov.
Nieje to síce otázka ktorá by mi nedala spať. No proteín zväčša využívam len na raňajky do vločiek... A preto ma aj zaujal, keďže idem štýlom nízkofrekvenčného stravovania tak medzi raňajkami a obedom mám cca 6h. A preto by sa mi na raňajky k tým vločkám niečo podobné hodilo.
Vopred ďakujem, ak mi bude vedieť niekto odpovedať.

Klidně bych ho tak, jak píšeš, použil.

Jinak procentuelní zastoupení jednotlivých složek proteinů uvádí bohužel jen velmi, velmi málo výrobců (a dokonce i někteří, co to v minulosti dělali, to už nedělají - viz třeba ten výše uvedený Reflex).
vejdy

PříspěvekZaslal: ne únor 22, 2015 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie šťouravá otázka proč jste zdražily některé druhy proteinů (Optimum,Pro-Antium,Reflex...),za tu cenu kdo to kupuje a vždyť se dají (i s poštovném)koupit o pár stovek levněji u konkurence...
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne únor 22, 2015 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Americké značky jdou nahoru kvůli dolaru, ono se to časem projeví i u menších prodejců, co mají ještě staré zásoby (případně co zboží ani nemají skladem a že se mění ceny jim dojde, až si to u nich někdo objedná a oni objednají také). A Reflex je to samé, ale kvůli libře (btw. ty oba grafy jsou za poslední dva tři měsíce dost strašidelné:). Jinak ono stejně je naštěstí trend dlouhodobě takový, že zákazníci z absolutní většiny kupují české značky. Děkuji jim/vám za to.
madball

PříspěvekZaslal: ne únor 22, 2015 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenže až dojdou zásoby surovin českým značkám a kurzy se nezmění, tak budou muset jít cenově nahoru i ty český značky, pokud se u nás už nic nevyrábí.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
CFM Instant Whey 80 | Extrifit
Nejkvalitnější CFM protein s přírodními trávicími enzymy!
999 Kč
Whey Taste | Dex
Proteinový suplement tvořený z 95 % proteinovým syrovátkovým koncentrátem.
764 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - PROTEINY III. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 57, 58, 59  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: