Vzpírání.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14, 15  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Vzpírání.  Úvodní stránka -> Trénink -> Vzpírání.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Blackoff

PříspěvekZaslal: st leden 14, 2015 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A uděláš atg přední dřep aby si činku držel na ramenou a ne na rukou?
Pokedex

PříspěvekZaslal: st leden 14, 2015 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v patek zkusim ale myslim ze to nebude velkej problém.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pauly

PříspěvekZaslal: st leden 14, 2015 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavně si myslím, že je nejdůležitější, aby ti někdo zkušený kdo to vzpírání umí ukázal jak nato nebo si uděláš špatné návyky a ty se pak hodně blbě odnaučují.
Pokedex

PříspěvekZaslal: st leden 14, 2015 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

muj trenér trojboje mi poradi ale uz je to starsi pan takze mi to poradi ale neukaze. nezbyde mi asi nic jiného nez pak jet na nejaky seminar.
Petey

PříspěvekZaslal: st leden 14, 2015 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co s tym ma trener trojboja? a ked ti to neukaze,tak asi preto ze to neovlada
kulíšek

PříspěvekZaslal: st leden 14, 2015 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pauly napsal:
Hlavně si myslím, že je nejdůležitější, aby ti někdo zkušený kdo to vzpírání umí ukázal jak nato nebo si uděláš špatné návyky a ty se pak hodně blbě odnaučují.

Jak dlouho psal, že to zkouší....?

Já zcela upřímně nechápu moc odhodlání lidí vůbec něco takového dělat, pokud to mají max nakoukané z youtube...

Vůbec nechci, aby to vyznělo arogantně, ale každou chvilku se ke mě dostane někdo, kdo chce "jen ladit detaily," protože se to naučil fakt dobře sám. V 99% případů poznám už když se ten člověk dotkne činky, že to bude na pendrek... Většinou ani neví, že se drží palce...

Jsi tak dobrý, jak dobré máš základy. Jakou máš průpravu? Umíš trh a přemístění silou? Trh a přemístění do polodřepu? Spády, OHS, máš perfektní výtahy? Umíš zafixovat činku v horní pozici? Co setup? Chytáš rytmus? Osobně nepouštím lidi do techniky, pokud nemají perfektní dřep, pozved a tyhle průpravné cviky... Nechci, aby se mi tam ti lidi rakvili .)
Pokedex

PříspěvekZaslal: st leden 14, 2015 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
co s tym ma trener trojboja? a ked ti to neukaze,tak asi preto ze to neovlada
Delam trojboj a trenerovi je 62 (ted uz je vpici) driv delal i vzpirani proto mi to vysvetli ale neukaze :D
Pokedex

PříspěvekZaslal: st leden 14, 2015 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kulíšek napsal:
Pauly napsal:

Jak dlouho psal, že to zkouší....?

Zkousim to chvilku drep mam momentalne 170kg technika podle me tak 75% nepredklanim se ale uz vetsich vah jdu obcas na spicky. mrtvola bych rekl je lepsi jdu pres nohy pekne. tam jsem nekde na 200kg. OHS dam 50kg nemam rovnovahu. celni drep vic jak 100kg jsem nezkousel. chci si proste udelat pestrejsi trenink proto bych rad zkusil cviky ze vzpirani nic jinyho za tim nehledejte. a psal jsem hnedka ze technika je nulova :D ja nechci ladit detaily jak jsi psala. ja se to chci naucit ale bohuzel nemam okolo nikoho kdo me to nauci. proto to zkousim s kostetem a zacinam delat OHS. jen je u me chyba (nedostatek) v tom ze kdyz jdu nahoru tak si pod to nesednu a asi neotocim zapesti ,rychlost nahoru mam (85kg jsem si hodil do huby pekne rychle :D ) a u snatche se mi podarilo hodit cinku za sebe tak jsem si rekl ze se tady poptam :D
Nanashi

PříspěvekZaslal: ne únor 22, 2015 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli nevíte o nějakém klubu nebo o někom kdo vzpírá v Liberci. Děkuji za odpověď
WildOrchid

PříspěvekZaslal: ne únor 22, 2015 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hadrak - Crossfitarna https://www.facebook.com/cftliberec?pnref=lhc
Spashett

PříspěvekZaslal: so únor 28, 2015 5:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj vsem, mam dotaz ohledne trhu. (budu rikat snatch, kvuli terminologii, sry)
momentalni techniku mam takovou, ze jakmile dostanu cinku nad hlavu, tak jsem stale smerem dolu do drepu. Provedu hluboky drep a dotahnu cvik do konce. Kazdopadne mi to pripomina takovy hybrid mezi power snatch vs snatch. Vim ze pro korektni full snatch musim dostat telo do drepu co nejnize a nejrychleji abych byl shcopny zachytit cinku nad hlavou. At se snazim o tu techniku ruznymi spusoby, tak mi to proste porad nejde pod kuzi. Klasicky jsem se rekl, ze proste budu trenovat s nizsi vahou abych to technicky zvladnul ale zda se mi, ze cim dal lehci vahu davam, tim je ta technika co se tohoto tyce horsi.

Hlavni dotaz zni, da se nejak trenovat ta technika dostavani se pod cinku rychle aniz by ta cinka byla jiz v napnutych pazych nad hlavou? nebo tohle se nijak netrenuje a s vyssimi vahami se to stane automaticky?
pro lepsi upresneni sem dam svoje video z trhu, kde je videt, ze kdyz uz je cinka nad hlavou ja misto abych byl krasne hluboko v drepu, se do toho drepu teprve dostavam (coz pri vyssich vahach prijde samozrejme nevhodne). Nazory prosim od lidi co tomu rozumi !!!! Diky :)

Petey

PříspěvekZaslal: so únor 28, 2015 9:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

trenujes snatch balance?

Spashett

PříspěvekZaslal: so únor 28, 2015 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ano tohle trenuju a nerekl, bych ze zrovna to video je spravne :)
kulíšek

PříspěvekZaslal: so únor 28, 2015 9:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,

rozfázuj si ten pohyb.

Nemáš tam v podstatě žádný výtah, nestahuješ činku na sebe a pak se mnohem hůř pod ní dostaneš.

Spády (snatch balance) je dost těžký cvik, ale rozhodně pomáhá :) Nic méně chlapec na videu pod činku moc nepadá a ještě si ji na začátku vyhodí, takže to není uplně pěkný příklad.

Zkus začít uplně bez činky. Není to dřep, je to spád. Prostě si stoupni (ideálně někam na čáru at víš, jestli neuskakuješ, nebo neskáčeš dopředu) a jakoby do toho hupsni, spadni a rozhod při tom nohy stejně, jako když jdeš pod činku :)

Vzpírání se fakt dost těžko koučuje přes net
Spashett

PříspěvekZaslal: so únor 28, 2015 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jasny Kulisku je mi to jasny ze tohle pres net nejde natrenovat. Premyslim o nejakem klubu na vzpirani, ci trenerovi. Kdybych zil v CR, tak bych se tam u tebe v ty arene bo jak se tomu nadava urcite zastavil :) diky za typ, vyzkousim to - presne jak rikas, citim i ze do toho drepu jako proste drepuju (jak kdybych mel cinku na zadech) misto abych pod to spadnul.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Vzpírání. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14, 15  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: