|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kulíšek

|
Zaslal: po červen 30, 2014 11:51 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
medwed

|
Zaslal: po červen 30, 2014 12:07 pm Předmět: |
|
|
OT: Na jednu stranu chapu ze jako cloveku ktery x let slysi trhy te ty snace muci opravdu nicit kor v pripade vzpirani ktere uz je tu x let a ma adekvatni ceske ekvivalenty dohledatelne aj v ofiko sportovni metodice, ale i obracene (ve smyslu vse prekladat) to je dost kontraproduktivni, protoze napriklad prekladat kettlebell armbar jako paka je dost o nicem protoze zpetne nalezeni originalniho cviku napr na youtube je temer nemozne... a kdyz to vemu ad absurdum tak by mel milovnikum cestiny trhat usi i ten kettlebell sak koulezvon je super :)
nechci timto na nikoho utocit jen rikam ze nekdy neni spatne ty original nazvy zachovat _________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: po červen 30, 2014 12:09 pm Předmět: |
|
|
| medwed napsal: | | a kdyz to vemu ad absurdum tak by mel milovnikum cestiny trhat usi i ten kettlebell sak koulezvon je super :) |
bulina :)) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po červen 30, 2014 12:14 pm Předmět: |
|
|
bezverci...vsak je to Girja _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: po červen 30, 2014 1:03 pm Předmět: |
|
|
Osobně název kettlebell moc nemusim, vždycky si u toho představim ty vibrační srágory z videí na youtube _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: po červen 30, 2014 1:10 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: |
Bulina je starý český název...
Nejde to jen překládat doslovně z Aj.... Stejně jako mrtvý tah je jen překlad, česky je to pozved :) |
To je pravda, ale pak může taky někdo jako já hledat, co to ten pozved vlastně je :D Mrtvý tah už je dneska docela počeštěný. _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
|
| nahoru |
|
 |
kaplii

|
Zaslal: po červenec 28, 2014 5:43 pm Předmět: |
|
|
| riker napsal: | | Mohli byste me doporucit nejaky misto/trenera v Brne co by me pomohl doladit snatch? Naucil jsem se to z youtube a myslim ze to mam celkem zvladnuty, ale jak to tady ctu tak asi nic nepokazim kdyz si techniku necham zkontrolovat. |
Tak co, našel si něco? Taky bych potřeboval lekce v Brně, hodně lekcí . :)
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út červenec 29, 2014 7:11 pm Předmět: |
|
|
daveM psal na předchozí stránce Sokol Obřany. Osobně bych s hledáním asi začínal taky tam. šmajdy odsuď z fóra tam byl a podle mě je to celkem rozumnej kompromis.
https://forum.ronnie.cz/dlouha-cesta-strongman-zpet-do-formy-t34388-15.html _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
lokjos
|
Zaslal: ne říjen 05, 2014 5:28 pm Předmět: |
|
|
[quote="getripped"]Díky všem za odpovědi.
Zkusím se nějak spojit s tím Zlínem. Nejsou úplně internetově aktivní, takže kdyby měl někdo na někoho z nich kontakt, určitě to ocením.[/quote]
Přijeď do Holešova, cvičíme na policejní škole každý den od 16 hdo 19h, lokjos@seznam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: st leden 14, 2015 1:30 pm Předmět: |
|
|
nejak zkousim nadhoz a trh ale je to marny jako svine :D ja si pod to proste nesednu at delam cokoliv :D 20kg osa byla vymenena za koste a stejne ani hovno :D nejaky rady ? přemisteni dam hrubou silou 90kg ale 2kg koste technicky ne :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: st leden 14, 2015 1:34 pm Předmět: |
|
|
Špatná mobilita? -> Špatná technika? _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: st leden 14, 2015 1:38 pm Předmět: |
|
|
to je jasny ze to je technika ale spis mi jde o to ze mi hlava jak si brani sednout si pod letici cinku :D jak otestuju mobilitu ? drepnu na paty vpohode i s nohama u sebe.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|