PROTEINY III.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 57, 58, 59  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - PROTEINY III.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY III.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne únor 22, 2015 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já ale mluvil o dolaru a libře, euro je od listopadu 2013 docela stabilní.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
jachym

PříspěvekZaslal: ne únor 22, 2015 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Což o to, stabilní je, ale je otázka co zas vymyslí ti blbci v ČNB...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá únor 27, 2015 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak skuska vzoriek SynTech prebehla uspesne

ProXtend - chutovo OK, inak ziadne nakopnutie - proste nic. uz mi pride ze som imunny na veskere predtreningace

vanilla - vona (vune) super, chutovo uz mi to tak nepride. prvy pokus ma nezaujal, ale na druhy pokus som dal 150ml vody a uz to bolo neporovnatelne lepsie, vznikol chutny krem

cokolada - to iste co o vanille

osobne by som doporucil davat menej vody aby protein ziskal kremovu konzistenciu, potom to je chutovo fakt dobre. cim viac vody, tym viac peny a chut ide tytam
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá únor 27, 2015 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

filipino23 napsal:

ProXtend - chutovo OK, inak ziadne nakopnutie - proste nic. uz mi pride ze som imunny na veskere predtreningace

To není nakopávač . . .
Chadzi

PříspěvekZaslal: po březen 02, 2015 10:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Měli jste někdo banánové hydro od Prom-inu? Jak to chutná?
Riku

PříspěvekZaslal: po březen 02, 2015 11:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl jsem vzorky a já bych od prom-inu nic nekoupil, všechno chutnalo děsně a po tom hydru jsem byl dost nafouklej a nic moc žaludek. První protein u kterého jsem se s tím setkal, jinak strávím i šutry.

Ale když už tak tu čokoládu, ta byla na hydro pitelná co si pamatuji
Rage_cz18

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejdřív bych rád poděkoval za zaslané vzorky od firmy Syntech. Přišlo jich dokonce více než mělo, takže radost byla velká. Teď k samotné recenzi.

1) ProXtend - chutná jako multivitamínovej džus (dobrá změna oproti obyčejné vodě), žádný efekt jsem ale nepocítil

2) SynPro Whey - obě dvě příchuti mají perfektní rozpustnost a žádnou pěnivost. Příchuť také dobrá, obzvláště čokoláda, není přehnaně sladká.

3) SynPro Matrix - obě dvě příchuti mají perfektní rozpustnost a žádnou pěnivost. Hustší konzistence - máte pocit, že jste něco snědli. Čokoládová příchuť chutná přesně jako Termix :-) Vanilka lehce umělejší chuť.

Po žádném vzorku jsem neměl žádné zažívací problémy, takže můžu doporučit. Ještě jednou díky.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 3:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1) Synpro Whey - chuťově vanilka i čokoláda takovej průměr - ničím mě nenadchlo, ale ani neurazilo. Rozpustnost výborná a ani nepění. Složení je perfektní, bohužel za tu cenu by se pomalu dalo koupit hydro a určitě kvalitní izolát 90ka. Syntech je dle mě "záruka kvality" ale za tu cenu bych si ho dobrovolně nekoupil.

2) Synpro Matrix - Jak už tu někdo psal, konzistencí je to hodně husté. S chutí se nic moc dělat nedá, protože noční proteiny prostě vždycky budou chutnat o třídu hůř než obyč wpcčka kvůli kaseinu. Osobně bych dával více vody - dejem tomu tak 400ml. Složení zase výborné a cenově to celkem jde.
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Akoze v zmysle, ze kazein tu chut kazi?
vejdy

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za mě palec nahoru pro výrobky Prom-In,sladší ale velmi chutné proteiny a toplatí i pro jejich instant bcaa !!!
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

EpsteinBarr napsal:

Jo jo - všechny tady ty noční proteiny
jsou takový hutný a moučný - některý písčitý, jak tu někdo zmiňoval. Tuším, že to je právě tím kaseinem. Jestli ne, tak se omlouvám, že plácám kraviny
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
EpsteinBarr napsal:

Jo jo - všechny tady ty noční proteiny
jsou takový hutný a moučný - některý písčitý, jak tu někdo zmiňoval. Tuším, že to je právě tím kaseinem. Jestli ne, tak se omlouvám, že plácám kraviny

To je v poho, chut je vysostne individualna zalezitost.
Ja som vzdy proteiny
kazeinoveho typu (samozrejme podla vyrobcu a prichuti) povazoval aj vdaka spravnej kremovitosti za tie najchutnejsie...
DevillHP

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taktéž musím poděkovat za vrozky a přidávám kratší popis a můj náhled.
Synpro Whey- vanilka chuťově taková mdlá, čokoláda mě však přisla akorát. Nevtíravá, niajk přeslazená, příjemná chuť. Rozpustnost takový střed, musel jsem trochu více míchat.

Synpro Matrix- obdobně jako u koncentrátu, chutově trochu horší, ale pít se to dá bez problémů, aspoň není protein přeslazený, či jinak výrazný. Myslím že ani po delším užívání se nepřepije.

Kvalitou oba proteiny určitě budou vysoko, ale sám bych do nich asi nešel a zvolil bych jiný. (Scitec, TPW)
sovajs

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2015 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, takže díky za vzorky Syntechu, konečně jsem dokopal k tomu všechny ochutnat.

Synpro - čokoláda i vanilka mi připadla bez chuti, jinak nemám co vytknout, já bych si to ale nekoupil, nerad piju lehce sladkou vodu :D

SynMatrix - čokoláda hnus, nešlo to rozmíchat a připadalo mi to jako kdybych pil písek, vanilku jsem dal jenom do vloček v pohodě...ale koupit si tohohle pixlu tak mě jebne :D

Proxtnd - chuť luxux, opravdu hodně dobré...jen nevím proč by si to někdo kupoval :D
LaFontaine

PříspěvekZaslal: so březen 07, 2015 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky jsem ochutnal vzorky od SynTechu. Složením to vypadá kvalitně, ale na to koukne každej sám.
Chuťově musím říct, že mě tyhle proteiny taky moc nezaujaly. Matrix je fakt hodně hustej, taková až pudinková moučnatá konzistence, chuť dost nevýrazná. Whey chuťově stejná bída, jen je to vodový. Stravitelnost, rozmíchatelnost v pohodě, ale to je už snad standart.
ProXtend jsem vypil tak, že jsem asi ani žádnej efekt pozorovat nemohl :D Chuť odpovídá nějakýmu tomu tropickýmu ovoci, v pohodě.
Co mě zaujalo, že po všech těchhle vzorcích bylo patrný, že se jejich pach drží i po umytí v šejkru, což se mi za 3 roky, co ho mám ještě nestalo a zatím jsem tenhle jev znal jen z doslechu.
Kdybych měl tyhle proteiny pít pravidelně, asi bych si musel nějakou dobu často opakovat, jak jsou to kvalitní produkty, než bych si zvykl. Měl jsem i věci, který chutnaly divně nebo blbě, ale časem člověk přijde překvapivě na chuť lecčemu. Tady je problém, že to nechutná jaksi nijak.
CFM Instant Whey 80 | Extrifit
Nejkvalitnější CFM protein s přírodními trávicími enzymy!
999 Kč
Whey Taste | Dex
Proteinový suplement tvořený z 95 % proteinovým syrovátkovým koncentrátem.
764 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - PROTEINY III. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 57, 58, 59  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: