Korte + doplňkový objemový trénink 5x týdně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Korte + doplňkový objemový trénink 5x týdně  Úvodní stránka -> Trénink -> Korte + doplňkový objemový trénink 5x týdně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hulkie

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2015 10:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jezdi 8 sérií od všeho. Je to nejlepší.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
weightlifter

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2015 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

I.N.G.: Problém je, že díky mým nízkým maximálkám, ale zároveň schopnosti tahat po sériích relativně vysoké váhy (v porovnání s maximálkami) jsem už teď byl na benchi na 84%, u dřepů 75%, u MT 72%, takže nevím když zvednu procenta podle toho, co píšeš,jestli to bude mít nějaký efekt. A zase nevím, jestli když nahodím šílené procenta, zda bude mít ten trénink objemový účinek...Jinak bench jsem měl vždy hodně slabej, nehledě na to, jak dlouho jsem ho jezdil.

Maerlyn0: Že o váhy nejde, to vím, ale i tak se mi to díky těm mým maximálkám zdá strašně moc lehký.

Peter Ustinov: Popravdě Freimenova korteho mám v plánu, ale chtěl jsem dát šanci ještě nejdříve klasickému Kortemu, následně týden off, a poté začít Fimonova korteho, opět týden off a následně FEST. Jen teda nevím, zda s mými váhami má jednak Korte, jednak Fimon a jednak FEST nějaký smysl...

Big Musle: Já vycházel z toho, že se přidává 5% u plánovaných maxim. I tak, 126 + 11kg = 137kg a z toho 64% je 87kg, což je pořád o třináct kilo méně než jezdím teď. A non taken, taky se nad tím pozastavuju, zda to má vůbec smysl...

Hulkie: Pokud se pro Korteho rozhodnu, tak bych určitě jezdil 8 sérii, ale začínám pochybovat, že i to bude mít nějaký význam.

Mimochodem, stále mi nikdo neřekl, jak je to vlastně s tím tempem - v jakém správném tempu (jasně bude to těžší, ale má to z hlediska nabrání svalové hmoty nějaký efekt?) by se měl Korte/Fomin/FEST jezdit?
dejvinho

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2015 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

K tem maximalkam, ja je mam jeste mensi nez ty mam je uplne smesny a dneska koncim 3tejden korteho a mam 2,5kg nahore a jedu jen na strave, a neprechazel jsem ze splitu ale z FB, bal jsem se jestli mi to neco da, ale funguje to paradne :)
weightlifter

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2015 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dejvinho: Nevím, jak vypadáš nebo jak dlouho trénuješ, ale jestli je máš ještě menší než já, nemůže to být tím, že prostě začínáš trénovat a to pak svaly rostou prakticky z tréninku, který nemá hlavu ani patu? Jestli jsi hard gainer jako já, tak se ti omlouvám, vím, jak to nasere, když makáš bůhví jak dlouho a výsledky ani na váze ani na čince nejsou...

Jinak strava, to se přiznám, že tu jsem trošku podělal...Bílkoviny byly mezi 150-180g, což je na mou váhu absolutně nestrávitelné...Teď se snažím překopat jídelníček tak, abych bílkoviny snížil na cca 120 a sacharidy na alespoň 300g/denně.
dejvinho

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2015 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pul roku jsem splitoval, a byla to slabota bral jsem hodne doplnku, zral jak kun, ale pak uz jsem stagnoval, presel jsem na fb, tam jsem neco nabral bavilo me to a bylo videt ze jdu nahoru i silove, ale ted korte uz po 3tejdnech vysledky jak 2mesicni fullbody, jinak jsem ektomorf jak vysitej a za kazdy pribrany kilo skacu radosti dva metry do vzduchu
Hulkie

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2015 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

weightlifter napsal:

Hulkie: Pokud se pro Korteho rozhodnu, tak bych určitě jezdil 8 sérii, ale začínám pochybovat, že i to bude mít nějaký význam.

Mimochodem, stále mi nikdo neřekl, jak je to vlastně s tím tempem - v jakém správném tempu (jasně bude to těžší, ale má to z hlediska nabrání svalové hmoty nějaký efekt?) by se měl Korte/Fomin/FEST jezdit?

Žádné tempo. Normálně nahoru a dolů. A 8 sérií má smysl a význam, tak velký objem práce má daleko větší efekt než 5 sérií.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2015 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

weightlifter napsal:

Co si pamatuju z přednášek všech odborníků na odporový trénink a z toho, co mě vždy dobře zafunguje u hypertroficky zaměřených tréninků, je to, že negativní fáze má být kontrolovaná, ale nikoliv zpomalovaná (spouštět X sekund to fakt né), pozitivní fáze pohybu vždy trochu dynamičtější, ale nikoliv to tam "vystřelit", že by si člověk akorát něco udělal. Zapojíš tak více motorických jednotek. Nicméně technika na prvním místě, pak řešit nějaké tempo. A rozhodně bych nad tím vědomě neuvažoval, protože tím si ten trénink akorát znechutíš.
sk

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2015 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

podle me je Korte 5x tydne kravina...

jinak tu nizsi maximalku na BP bych videl v absenci poradnych cviku na tricak
weightlifter

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2015 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dejvinho: Tak v tom případě vítej do klubu. Nevím, zda jsem ektomorf, protože se přiznám, že jsem stravu nikdy zvlášť (až do nedávna) nehrotil, ale minimálně hard gainer jsem jak vyšitej...Gratulace k výsledkům u Korteho, které se však bojím, že já jich nedosáhnu, protože mi prostě příjde strašně moc lehký.

Hulkie & eSko: V tom případě jsem jezdil přesně tak, jak se to má. Nejezdil jsem přímo 201, ale zkrátka dolů jak přesně jak říká eSko kontrolovaná, nahorů dynamická, nikoliv "vystřelit".

Na základě toho se fakt bojím, že mi ani klasický Korte nepřinese moc ovoce...Do teď jsem jezdil 6 sérii, neumím si představit, že 8 bude nějaká šílená změna.

sk: Nejezdím ho 5x týdně, jezdím ho Po-St-Pa s tím, že v Ut-Čt dávám doplňkové cviky. Jak jsem řekl, Korte je pro mě strašně lehký, takže nevěřím tomu, že nestihnu regenerovat. Absence pořádných cviků na tricák - co doporučuješ? Můj split pro Út a Čt je na začátku topicu.
I.N.G.

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2015 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty si furt něco nedokážeš představit, asi nemáš fantazii.
Přestaň špekulovat, spočítej váhy do excelu a vyraz do fitka a po měsíci nám sděl dojmy z 3x týdně 8x5 velká trojka.
Přinejhorším si měsíc slušně zadřepuješ, zataháš a zabenčuješ a vylepšíš tak techniku, nic horšího než slabej progress tě nepotká.
Hulkie

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2015 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak si dej 10 sérií, nebo 15, nebo 20,nebo 35 sérií od cviku... jednou to přijít musí.
weightlifter

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2015 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie, to je kompromis. Dám Kortemu ještě šanci, ale začnu na 64% a zkusím alespoň 10 sérii. Nicméně Úterků a Čtvrtků, jakožto dnů s doplňkovými cviky se vzdát nechci, čili asi ponechám...
sk

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2015 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

weightlifter napsal:

sk: Nejezdím ho 5x týdně, jezdím ho Po-St-Pa s tím, že v Ut-Čt dávám doplňkové cviky. Jak jsem řekl, Korte je pro mě strašně lehký, takže nevěřím tomu, že nestihnu regenerovat. Absence pořádných cviků na tricák - co doporučuješ? Můj split pro Út a Čt je na začátku topicu.

aha sry, jsem si nejak nevsiml tech dni u toho treningu :D

v den kdy jedes korte bych jeste poradne dorazil tricak s BP na uzko a v ,,doplnkove dny,, bych tam pridal kliky na bradlech...idealne s nejakou zatezi (tak abys udelal tech 5-10 opakovani)

mas tam 2cviky na bicak, takhle by jsi mel 2 cviky na tricak a mohl bys to i odjet v superserii
/////

jinak korte lehke ? jsou to vsechno velkoobjemove cviky, takze tam bude nekde chyba...popravde receno, neni problem delat drepy do padnuti a pak prejit na mrtvolu :) Cisla jsou sice fajn, ale kazdy clovek je unikat a zabira na nej trochu neco jineho. Za me treba si nedokazu predstavit, ze odjedu 6x5 a jeste pri 6te serii delam porad 5 opakovani...tzn. ze v te prvni serii jsem mohl udelat 8. Tyhle vypocty jsou fajn, ale jen pokud funguji...pokud ne, tak je treba udelat zmenu.
weightlifter

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2015 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sk: Bench na uzko u Korteho klidně zařadím. Držet Korteho opakování/série, nebo držet "doplňkové dny" tzn. 4 série 8-12 op.? Kliky na bradlech dělám už teď, místo pulloveru. A dělám to 4x12. Jinak 2 cviky na biceps a triceps tam mám, ale v SS jsem je nejezdil, takže mohu vyzkoušet.
sk

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2015 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak ten uzky BP hod treba 3 serie ale spis silove, kolik muzes, aby jsi ve treti koncil treba na 5 opakovanich

to same u tech kliku...pokud jedes 4x12 tak poprve by jsi dal 20 :)...takze 1rozcvicovaci s vlastni vahou nejakych 10opacek a pak prihodit zatez a dalsi 3 na max, aby to hodilo zase nejakych 8/6/4 opakovani a nebat se pridavat vahu. Pokud udelas 10 opakovani s +10kg, tak se neboj udelat 5 opakovani s +20kg

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Korte + doplňkový objemový trénink 5x týdně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: