|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Cmeni

|
Zaslal: ne březen 01, 2015 7:31 pm Předmět: |
|
|
1.3. Neděle - Jak nic
Posilka
Výpady s jč
Dřep
do 5x110 kg
-po výpadech dost unavený nohy ale docela to šlo
Biceps scotovka
Biceps vč ve stoje
Francouzské tlaky
Kladka lano triceps
-asi začnu častěji trenovat biceps - můj biceps je malý a slabý a hlavně jsem zjistil, že je to krásně odpočinkovej cvik, moc se u toho nezadýchám a hlavně to nebolí _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Cmeni

|
Zaslal: čt březen 05, 2015 10:01 pm Předmět: |
|
|
5.3. Čtvrtek - Pozor kouše!
Posilka
-hroznejch lidí v posilovně, vydýcháno, hroznej bordel, všude kotouče, svrab, bída a neštovice, k tomu unavenej, hnusnej smradlavej pot jsem ze sebe cejtil, fakt hnus, prostě humus celkově
Military press
-do 5x45 kg, vůbec to nešlo hroznej trapas
Mrtvolný tah
1x150 kg
1x160 kg (Shoes off)
1x170 kg PR na úchop
1x180 kg all time IDPF (International Dinosaur Powerlifting Federation) record!!!
4x4 140 kg (Shoes on)
-všechno nadhmat zámkový úchop, poslední serie se 140 už byla utrpení pro levý palec, hrozně jsem se do ní musel přemlouvat, opravdu bolest ale hecnul jsem se
-osa Eleiko, parádně mi sedla do mých pidirukou akorát pěkně mě pokousala svině jedna vostrá
Shyby nadhmat 20 kg
3/3/3/3/3
-bezpalcový úchop, jenom lehce na protažení, byl jsem už dost unavenej
-v superserii uklízení kotoučů
Kliky na bradlech + přítahy nohou ve visu
10x + 10x
10x + 10x
10x + 10x
20x + 20x
Strečink
Takže dvouměsíční plán na MT splněn, dokonce padlo i PR, což jsem očekával až jako bonus 9. týden. Teď řeším co dál:
a) začít nový cyklus na 4x4 110 kg a cíl by byl 4x4x 150 kg
b) dát 5 serií po 3 opakování se 140 a přidávat po 2.5 na 5x3x160 kg - asi nereálný
c) 2-3 týdny úplná pauza od mt a potom se uvidí
d) zkusit příští týden nové PR
Docela mě láká varianta B ale je to asi nad moje síly...
Jo ještě jinak do konce února jsem měl cíl zhubnout na 80 kg, bohužel bw 83-84 kg  . Odhadem 20-25 % tuk (spíš k těm 25). Jsem prostě hroznej tučňák no  Takže tohle se hrubě nepovedlo. _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: ne březen 08, 2015 1:08 pm Předmět: |
|
|
8.3. Neděle - Opička
Posilka
-včera jsem se lehce opil, takže dneska ráno to byl dost porod, vyprahlej jak sahara, celej jsem se nějak motal, hrozný
Předkopávání
-jenom lehce tenhle homocvik, sparing si zapomněl bačkory, tak jsem musel chvíli čekat
Dřep
13x20 kg
12x30 kg
11x40 kg
10x50 kg
9x60 kg
8x70 kg
7x80 kg
6x90 kg
5x100 kg
4x110 kg
3x120 kg
2x130 kg
Tlaky na rovné s jč
-do 10x28 kg
Biceps vč + kladka triceps
Biceps jč na scotovce + triceps kladka lano
Shyby podhmat + kliky na bradlech
5x + 5x
5x + 5x
5x + 5x
10x + 10x _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: čt březen 12, 2015 9:44 pm Předmět: |
|
|
ttby: pravda, dneska jsem si to potvrdil
12.3. Čtvrtek - Skrytá vášeň
Posilka
-včera nebyl čas, takže jsem nestihl trenink ale dneska ráno jsem si dal 25 min kanibalismus (běh na lačno)  a teď večer posilka do které se mi vůůůůůůůůůbec nechtělo ale přítelkyně mě dokopala, že prej nebudu smrdět doma  , no a máme z toho dvoufázový trenink!!!  mám z toho radost
Bench
5x5 70 kg
-dlouho jsem nejel, takže těžký jak panelák ale chtěl jsem si zkusit jak jsem na tom silově (spíš slabově  )
1x80 kg
1x90 kg
-jak nic, potom jsem přemýšlel jestli zkusit METRÁK, trochu jsem se bál, že mě to přidusí ale potom jsem si vzpomněl na video od Johnnyho Candita a uvědomil jsem si, že to kdyžtak můžu hodit do strany (nebo odrollovat ale to mi přijde potupnější)
1x100 kg
-dokonce lehká stopka, plynule pohoda
-na to, že to byl druhej bench tenhle rok, tak jsem moc spokojenej, cvičit ho dál moc nebudu, takhle mi to stačí
Přítahy v předklonu
6x6 80 kg
5x100 kg
5x120 kg cheating
-všechno nadhmat
-nebylo to tak hrozný jako když cvičí Grznár ale už jsem se u toho dost mrskal
-opět spokojenost vzhledem k tomu, že je vůbec necvičim ale začnu, sice nejsem žádnej pterodaktyl ale křídla se hoděj
Military press
5x5 40 kg
-
Shyby nadhmat
5x5
-snaha o dotek hrudníkem ale opravdu jen snaha, ty přítahy mě docela vyčerpaly
OHS jenom s tyčí
Strečink
Na to jak se mi nechtělo, tak opravdu paráda, moc mě to bavilo. A k tomu ráno běhání. No prostě paráda. _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: pá březen 13, 2015 10:20 pm Předmět: |
|
|
13.3. Pátek - Motokros
Posilka
-ze včerejška rozjebanej vršek zad jak cigánský hračky
-k tomu jsem spal celou noc připláclej nahýma zádama ke zdi a jelikož spim tvrdě jako medvěd, tak ráno jsem je měl neskutečně promrzlý, zatuhlý, vůbec jsem z toho neměl dobrej pocit, celý odpoledne jsem je nahříval u krbu a byl zachumlanej v dece
Mrtvolný tah
1x140 kg
1x150 kg
1x160 kg
1x170 kg shoes off
1x180 kg
1x185 kg PR
10x140 kg motokros
20x100 kg plíce na zemi shoes on
-všechno nadhmat, zámkový úchop, as always no belt
Přední dřep + shyby nadhmat 20 kg
5x60 kg + 3x
5x60 kg + 3x
5x60 kg + 3x
5x60 kg + 5x
-úchop na maděru, takže shyby jen na kompenzaci
Kliky na bradlech
3x20 kg
3x30 kg
3x35 kg
3x40 kg
2x45 kg
2x50 kg PR
29x
-škoda, že jsem nedal 30 ale už to nešlo
-ikdyž byly kozy a triceps unavený, tak jsem dal na na můj vkus těžší váhy, protože si myslim, že po těžkých mrtvolách to trochu pomůže páteři, možná je to uplná blbost ale může to tak být
Strečink _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: pá březen 13, 2015 10:40 pm Předmět: |
|
|
Ještě musím dodat, že palce dneska dostaly pěkně zabrat.
Teď na 14 dní pauza od mrtvoly. Poté se vrátím na váhy pro děti ze školky a za pár měsíců se možná opět podívám trošku na váhy pro holky ze střední. _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: po březen 16, 2015 7:07 pm Předmět: |
|
|
Tak je tomu zhruba rok, co jsem začal cvičit, takže je tu malá rekapitulace.
Něco se povedlo méně, něco více. Jedno je jisté, jsem mnohem silnější než před rokem, nabral jsem nějaké svaly, zlepšil se v mnoha aspektech a celkově se cítím lépe, bohužel tuk víceméně zůstal...
Před rokem jsem na tom byl opravdu zle. Pro připomenutí:
bench 70 kg
dřep 70 kg
mrtvola 110 kg
shyby 8x
dnes jsem na tom o poznání lépe:
shyby 20x
Pořád jsem od svých cílů dosti vzdálen ale pomalu se k nim blížím a jednou se k nim určitě dostanu  (možná  )
Jinak včera jsem cvičit nebyl, protože jsem se v sobotu hrozně vožral  . Tenhle týden dojedu ve stylu lážo plážo a od příštího týdne chci zkusit Candito 6 Week Strenght Program. Dneska jen hrazda a kruhy. _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: út březen 17, 2015 9:24 pm Předmět: |
|
|
17.3. Úterý - Lehce a zběsile
Posilka
Military press
5x40 kg
5x45 kg
5x45 kg
5x45 kg
5x40 kg
-na krev, s timhle musim něco udělat
Tlaky jč hlavou nahoru
do 7x25 kg
-těžký
Přední dřep
5x5 60 kg
Farmers walking
-40 kg jč 20m 7x
-start každou minutu -> mega kardio
Bench
5x5 60 kg
Shyby nadhmat naširoko
6/6/6/6
-bezpalcový úchop
Kliky na bradlech
10/10/10/10/10/10
Orbitrek 20 min
Krásně spocenej. Lehký váhy (až na začátek), krátké pauzy, důraz na techniku a dynamiku. Po dlouhé době jsem dal i kardio. Super trenink, tohle jsem potřeboval, jsem i takovej příjemně unavenej, že bych zalehnul a hned usnul. Po posledních silovějších trenincích jsem vždycky ležel alespoň dvě hodiny v posteli a koukal do stropu. _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
lipak

|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: st březen 18, 2015 11:33 am Předmět: |
|
|
lipak: děkuji ale nevidím to moc reálně
do léta bych chtěl dát tu mrtvolu a pistoli, snad se to povede
military press a shyb na jedné ruce vidím reálně až za několik let, to je pro mě momentálně naprosté scifi... _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt březen 19, 2015 5:09 pm Předmět: |
|
|
makáš pěkně, ale ten zámkový úchop na těžké série s větším počtem opakování mi připadá dost brutální... na jedno opáčko v poho, na tři opáčka budiž, znám borce, který to jezdí a časem palce zvykl, ale více mi připadá masochismus. dávám obyč nadhmat, co mi nevypadne z ruky a pak střídavě, ale po každé sérii to prohodím, i když ten jeden je "silnější". no však uvidíš, jak si na to zvykneš. a ty pětky na military jsou taky pěkné.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: čt březen 19, 2015 10:16 pm Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: | děkuji, problém ale u mě je ten, že já mám potíže klasickým nadhmatem jet cokoliv nad 100 kg (docela trapas) proto si řikám, že bude lepší ty počáteční bolesti přetrpět. Střídavý by byl sice dobrý ale u něj se zase bojím, že z něj budu křivej, protože už takhle chodim shrbenej jak stará bába. Takže pro lepší pocit jsem každou serii měnil ruce ale to mi nepřišlo uplně ideální, protože jsem poté tíhnul vždycky k jedné straně
19.3. čtvrtek
Ranní kanibalismus 4 km |
S tím padáním z ruky nad 100 kg to znám Jezdím normálně střídavým a připadá mi to v poho, je to jenom o to si na to zvyknout.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: pá březen 20, 2015 4:27 pm Předmět: |
|
|
Maerlyn0: aniž bych chtěl být nepřející, tak jsem trošičku rád, že nejsem sám
20.3. Pátek - Zatuhlé nohy
Posilka
Military press
2x50 kg pushpress
1x60 kg pushpress
1x70 kg pushpress
5x45 kg
5x45 kg
5x45 kg
5x45 kg
5x40 kg
-PP poprvé v životě, tak ani nevim jestli jsem to dělal dobře, 70 už se přemisťovalo docela těžce
Přední dřep
do 5x70 kg
-hrozný utrpení pro břicho a vlastně pro celé nohy, vůbec to nešlo
Shyby nadhmat
do 1x45 kg
-několik jedniček se 40-45
-po dřepu mě začal bolet loket/úpon bicepsu, takže jsem z toho neměl moc dobrej pocit, ten loket/úpon bicepsu mě bolí z holdů na jedné ruce které jsem dělal někdy v týdnu, to je prostě hrozně vražednej cvik
Bench
5x5 70 kg
Orbitrek 15 min
Strečink
Po dvou měsících nebyla v pátek mrtvola a stálo to uplně za houby...o to víc se už těšim na pondělí _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|