|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Čtete/budete číst můj log? |
| Ano pravidelně, skoro denně |
|
31% |
[ 9 ] |
| Ano nepravidelně, ale často |
|
13% |
[ 4 ] |
| Občas nakouknu |
|
31% |
[ 9 ] |
| ne |
|
24% |
[ 7 ] |
|
| Celkem hlasů : 29 |
|
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne březen 01, 2015 5:37 pm Předmět: |
|
|
no ja znam jenom jeden vykon CF ality a tim je 26kol za 20min,a le je pravda, ze ten sportovec je spise silovejsi a vazi tak o 30kilo vic nez ty
jde mi spise velka cinka
u tebe je to moc hezke, tak nejak jsme to mel ja, kdyz jsme yl mladsi, shyby i tlaky
jenom nezapominej na nohy, podle me v nich bude taky obrovsky potencial _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Dejv1
|
Zaslal: ne březen 01, 2015 11:18 pm Předmět: |
|
|
To Peter Ustinov: Jestli jsi o 30 kg těžší, tak jsi celkem výjimka, že jsi do něčeho takového vůbec šel:).
Čtvrtý týden se povedl. Dostal jsem se na výkonnost, kterou považuji za normální, když se chystám začít seriózně trénovat. Při této výkonnosti to chce již brát trénink vážněji a dát pozor abych se nepřetížil. Chce to nějaký den volna plavání a podobně. Dobře se běhalo, akorát mi dělá problém překonávání převýšení a dlažba. Bude to chtít pečlivě volit trasu, pak budu moct přidat. Zařazení středních počtů opakování se osvědčilo, sedí mi to. Budu muset lehce změnit techniku na benchi, chci zlepšit most- chci preventivně šetřit ramena, u některých tréninků budu tedy dávat pod záda podložky. Nebudu se snažit o úplné propnutí loktů, někdy z toho mám nepříjemný pocit a taky to není potřeba, protože dotlak trénuji zvlášť a navíc když mám někde problém, je to v dolní části pohybu.
1.fáze
Core, strečing 20 minut
2. fáze
Shyb nadhmat 3X16+10 kg
Shyb podhmat 3X16+10 kg
MT, gymnastická balon , TRX, 25 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: po březen 02, 2015 9:04 pm Předmět: |
|
|
1. fáze
Core a strečing 20 minut
2.fáze
BP 6X6X125 kg
Tlaky JČ na šikmé lavici 1X25X40 kg
HSPU 3X15
Klik na bradlech 3X8+45kg
Core, bosu,břicho (Toes to bar), 15 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: út březen 03, 2015 9:42 pm Předmět: |
|
|
1. fáze
běh fartlek (střídání tempa) 3 rychlostní stupně, střídání po jedné minutě 5,5 km 34 minut.
2.fáze
Core a strečing 20 minut
3.fáze
Shyby nadhmat 3X2+50 kg
Shyby podhmat 3X2+50 kg
Shyby nadhmat 30X
Gymnastický balon, TRX, MT, strečing 25 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: st březen 04, 2015 10:24 pm Předmět: |
|
|
1.fáze
core, strečing 15 minut
2.fáze
BP 6X12X110kg (místo kde jezdím lockout obsazeno)
HSPU 3X8 kotníková zátěž
klik na bradlech 3X15+40kg
břicho core 10 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: čt březen 05, 2015 8:55 pm Předmět: |
|
|
1.fáze
Rozklus, běh 5km- 20 minut. Dlažba byla nepříjemná, ale jinak fajn.
2. fáze
Shyby nadhmat 3X6X +28kg.
Shyby podhmat 3X6X +28kg.
Shyby nadhmat 1X30
Začal jsem své doplňkové cviky, ale nějak jsem se necítil tak jsem to zabalil. Včera jsem špatně spal a dnes večer se necítím nic moc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: pá březen 06, 2015 8:48 pm Předmět: |
|
|
BP lockout dráha cca 20 cm 3X3X160kg
BP 5X3X135 kg
HSPU z deficitu 3X5
Klik na bradlech 4X4+55kg
Core, bosu,břicho, strečing 15 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá březen 06, 2015 9:18 pm Předmět: |
|
|
Abych pravdu řekl, tak pro mě až neuvěřitelný. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: pá březen 06, 2015 11:01 pm Předmět: |
|
|
Asi tak, takze asi nikoho nemoze prekvapit ze chceme nejake video :) _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: so březen 07, 2015 10:14 pm Předmět: |
|
|
Děkuji za ohlasy, které jsou myšleny kladně.
To Blackoff: brutální bych je nenazval, ale úplně špatné to momentálně není.
To madball: Nevím, co konkrétně je až neuvěřitelné.
To seeya: Když něco chceme tak hezky poprosíme;). Nebo alespoň konkretizujeme, co chceme. Videa nenatáčím zrovna často a fakt nevím, které bychom rádi viděli.
Dnes jsem se necítil nic moc a den volna přišel vhod. Takže jen gymnastický balon core a strečing, vše lehce 25 minut.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so březen 07, 2015 10:29 pm Předmět: |
|
|
77kg na 190cm je hodně rachitická postava a ty výkony jsou hodně slušný. Prostě a jednoduše, pokud někdo podává tyto výkony při této postavě, tak je tam potenciál, který napsal haino. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: ne březen 08, 2015 6:42 pm Předmět: |
|
|
To madball: Řekl bych, že momentálně mám sílu jako průměrný lifter (s mojí vahou), běhám jako podprůměrný dorostenec ,cvičím jako nadprůměrný krosfiťák a co se týče balance a protahování, tak prostě nic moc.
Pátý týden se povedl, i když od pátku nejsem úplně ve své kůži. Také proto jsem nešel například plavat. Výkonnost v posilovně rostla dle předpokladů a v běhu jsem lepší než bych čekal. Myslel jsem, že budu muset absolvovat mnoho nudných výklusů, než se trochu rozběhnu. Začínám šestý a poslední týden, jeho konec bude již asi nuceně volnější.
Shyb nadhmat 3X10+20 kg
Shyb podhmat 3X10+20 kg
Bosu, TRX,břicho, strečing 25 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: po březen 09, 2015 6:30 pm Předmět: |
|
|
1.fáze
Klus 5,5 km 35 minut
2.fáze
BP 5X6X130 kg
HSPU 3X10 Kotníková zátěž
Klik na bradlech 3X8+50kg
břicho, strečing 15 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|