Korte + doplňkový objemový trénink 5x týdně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Korte + doplňkový objemový trénink 5x týdně  Úvodní stránka -> Trénink -> Korte + doplňkový objemový trénink 5x týdně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2015 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

weightlifter napsal:
Ono je to těžký, obecné pravidlo je, že při objemovce člověk nesmí hladovět a ty mi říkáš přesnej opak Je to fuk. Zařadím tři pořádné jídla - snídani, oběd a večeři. Mezi to hodím ty 2-3 svačiny, ať už ve formě housky s něčím či kalorické bomby v podobě arašídového másla s džemem. Cestou z fitka do sebe hodím čokoládu a pak už musím přibírat, není možné...

Já ani náhodou nechci říkat, že bys měl hladovět. Mít dostatek živin je v objemovce klíč. Ale vezmi si, že maso nemáš rozhodně strávený za 1-2 hodiny, to prostě trvá a než se ti celý to jídlo stráví, využijí ty makronutrienty, tak nejíst 4 hodiny po větším jídle není problém, a vůbec se nemusíš bát, že by tvoje tělo nemělo živiny. Samozřejmě se můžeme bavit o tom, jestli je klíčové udržovat proteinovou bilanci, a že někdo doporučuje dodávat bílkoviny každý 2 hodiny (o tom tady kdysi psal něco Esko), ale to už je jen jeden z mnoha názorů a pro kondičního cvičence nemá smysl to řešit
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2015 10:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsem určitě nepsal, protože je to nepraktické a zbytečné. :) Asi vím, na co narážíš, ale to je na delší debatu, o tom je koneckonců celá moje BP.
weightlifter

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2015 11:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chápu co říkáš a má to logiku, i když jsou pocity hladu po větším jídle, tak nějakou dobu zkrátka trvá, než si tělo vezme z toho jídla vše potřebné...Zkusím zařadit ten tučnější jídelníček a snad to půjde :)

eSko, pokud by ti to nevadilo, rád bych si tvou BP přečetl, tohle téma mě pochopitelně jako cvičence dosti zajímá :) Samozřejmě za předpokladu, že už jí máš odevzdanou a obhájenou, v opačném případě bych se samozřejmě nedivil, pokud se s ní nepodělíš.
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2015 11:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
To jsem určitě nepsal, protože je to nepraktické a zbytečné. :) Asi vím, na co narážíš, ale to je na delší debatu, o tom je koneckonců celá moje BP.

Já jsem to nemyslel tak, že bys to doporučoval, jen že ses o tom zmínil, že to někdo tvrdil. Ale kdo ví, jak to bylo, už je to dlouho Každopádně jsem tím chtěl jen naznačit, že na to se názory liší a (podle mě) to normální člověk nemusí řešit.

Jinak pokud by byla možnost, taky bych si tu BP určitě přečetl, kdyžtak napiš do PM prosím.
Hulkie

PříspěvekZaslal: po březen 09, 2015 6:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

weightlifter napsal:
Chápu co říkáš a má to logiku, i když jsou pocity hladu po větším jídle, tak nějakou dobu zkrátka trvá, než si tělo vezme z toho jídla vše potřebné...Zkusím zařadit ten tučnější jídelníček a snad to půjde :)

eSko, pokud by ti to nevadilo, rád bych si tvou BP přečetl, tohle téma mě pochopitelně jako cvičence dosti zajímá :) Samozřejmě za předpokladu, že už jí máš odevzdanou a obhájenou, v opačném případě bych se samozřejmě nedivil, pokud se s ní nepodělíš.

už jsem to tu psal a Esko ti to potvrdí, když odjedeš Korteho, pár hodin potom žereš do bezvědomí a nikdo ti to nemusí říkat, tělo si řekne samo...
weightlifter

PříspěvekZaslal: po březen 09, 2015 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Neboj, budu jíst 3x hodně + mezitím nějaké ty svačiny. Určitě to půjde, zase jsem plný optimismu

Nebudu už experimentovat s Kortem, k němu se vrátím, až budu mít zajímavější maximálky. Nějaký nápad jak vměstnat Beara do tří tréninku? Víkendy jsou totiž pro mě pasé (vždy jsem v práci a fitko má otevřeno pouze do tří), takže bych čtyři tréninky musel vměstnat do pěti dnů (tzn. ne vždy bych měl den pauzu - napadá mě trénink pondělí, útery, pauza, čtvrtek, patek, vikend pauza) nebo ty čtyři tréninky zkombinovat do tří...Nějaké nápady?

(chci jezdit ten modifikovaný Bear, který se povaluje na českém internetu, i na Ronnie - dlouhodobé problémy s rameny mi nedovolí cvičit military press)
dejvinho

PříspěvekZaslal: po březen 09, 2015 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jenom kdyz uz se tu resi ta strava, tak taky jedu korte, pred 10minutama jsem dojedl obed 1 a pul kureciho prsa, a pytlik rejze, a prijde mi to jak kdybych nic nesnedl, mam hlad jak se mam zachovat? nechat to travit a nemyslet na hlad, a treba za 2hodky si dat neco dalsiho, a nebo tam mam jeste neco poslat?
weightlifter

PříspěvekZaslal: po březen 09, 2015 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím, zda je to ideální, ale já v takovém případě do sebe dostanu něco sladkého - čokoládu, ovoce, zkrátka "dezert". A pak holt počkat, než to tělo vše stráví.
dejvinho

PříspěvekZaslal: po březen 09, 2015 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jako sem z toho trosku rozhozenej :D cely 3 tejdny sem cvicil vecer a to jsem se pak najedl a byl krasne nazranej, ale ted kdyz jsem sel cvicit v dopoledne, tak si fakt pripadam jak kdybych neobedval a nevim prave jak se zachovat no, uvidime co tu jeste nekdo napise :)
weightlifter

PříspěvekZaslal: po březen 09, 2015 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koho to zajímá, zde je můj tréninkový log ;-)
vlkisekk

PříspěvekZaslal: po březen 09, 2015 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dejvinho napsal:
jenom kdyz uz se tu resi ta strava, tak taky jedu korte, pred 10minutama jsem dojedl obed 1 a pul kureciho prsa, a pytlik rejze, a prijde mi to jak kdybych nic nesnedl, mam hlad jak se mam zachovat? nechat to travit a nemyslet na hlad, a treba za 2hodky si dat neco dalsiho, a nebo tam mam jeste neco poslat?

Po kurecim s ryzi ma za chvili hlad kazdy, to je hladove jidlo, pridej aspon polevku, nejake tuky, salat, jogurt jako dezert
vlkisekk

PříspěvekZaslal: po březen 09, 2015 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dejvinho napsal:

Po kurecim s ryzi ma za chvili hlad kazdy, to je hladove jidlo, pridej aspon polevku, nejake tuky, salat, jogurt jako dezert
Hulkie

PříspěvekZaslal: po březen 09, 2015 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dejvinho napsal:

dát si nášup
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po březen 09, 2015 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dejvinho napsal:

To mám po rýži s kuřecím taky a nemusím ani cvičit. Bez tuků a vlákniny je jasné, že to bude hladové jídlo. Jak už tu psali, dej tam polévku, zeleninu pro zpomalení trávení a dezert.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po březen 09, 2015 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poslechni Hulkieho...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Korte + doplňkový objemový trénink 5x týdně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Rychle na stránku:

Přejdi na: